Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
16. 4. 2004 - HOLLYN JA TITRON SALAPICNIC!

Kevät saapuu tänne Jyväskylään. Nudity Machine on ollu aika hiljaa, niiden virallisilla sivuillakin raportoidaan enää aika harvaan. Kai ne vieläkin valmistelee sitä uutta levyä. Mutta mitä bändin sisällä tapahtuu? Mä tietenkin oon yrittäny ottaa siitä selvää.

Tänään mulle sitten kävi aika hyvin. Oli kaunis päivä ja mä vähän kävelin ympäriinsä. Aattelin just Nudity Machinea, ja yllätyin kun näin kaksi aika tutun näköistä hahmoa. Holly ja Titro!!!! Ne selvästikin oli halunnu lähtee viettämää aurinkoista kevätpäivää salaa kahdestaan, ilman että paparazzit koko ajan seuraa. Harva paparazzi varmaan eksyykin sellaselle yksityisalueelle missä ne oli... Paitsi mä, mutta mähän en ole paparazzi. Kun ihan ohi vaan kuljin. Mä en päässy kauheen lähelle kattoo mitä ne teki, mut sain pari kuvaa otettua. Tässä, kovin idylliseltä näyttää... Ja kattokaas tätä! Mä jätän tulkinnan ihan teille jokaiselle itellenne... Näyttää vaan siltä, että Holly ja Titro on aika läheisissä väleissä, kun ne karkaa keskenään tollaselle romanttiselle piknikillekin... No, sitä tää kevät saa aikaan. ;)

Mutta mitä bändin sisällä tapahtuu? Mun pitää kai taas harrastaa tuota ulkoilua vähän enemmän... ;)

 

27. 2. 2004 - BILE VIETTI YÖN PÖYDÄN ALLA!

Kyllä Nudity Machine osaa bilettää... Mä vähän jo arvelinkin, että kun bändi nyt täyttää vuoden, niin ne järjestäis jotain... Tosin ajattelin, että kysessä olisi enemmän joku virallinen tilaisuus, eikä yksityiset juhlat. No, ne varmaan halus päästä vähäks aikaa julkisuutta pakoon. Onhan se ihan ymmärrettävää, varmaan ois aika rankkaa olla kuuluisa kun kaikki koko ajan vaan seuraa.

No joka tapauksessa, mä sitten seurasin niitä kun ne tapas ensin kaupungilla - kaiki paitsi Antje - ja sieltä ne lähti sitten eteenpäin Bilen kämpille. Mä en voinut uskoa mun tuuria: nyt mä tiedän jo, missä Bilekin asuu! Mä siinä sitten vietin illan sen talon pihalla, mutten kauheesti huomannu mitään erityistä. Illalla koko joukko lähti ulos ja palas takasin aika myöhään, mä kattelin että niiden ikkunassa oli valo vielä pitkään sen jälkeenkin. Joskus neljän maissa aamulla mä sitten satuin kattomaan sisään ekassa kerroksessa olevasta keittiön ikkunasta, ja mitä mä näin! Bile oli sammunu pöydän alle! Muita ei näkyny, mut siellä se vaan veti sikeitä! Ja keittiön pöytä oli ihan täynnä kaikenlaisii pulloja, aika tyhjiä... Oli niillä varmaan ollu hauska ilta. Mutta että Bile, pöydän alla! Missä muut oli? Ja mitä ne teki? Sitä mä en koskaan saanu tietää, mulle tuli siellä pihalla nii kylmä että mun oli pakko lähtee takas kotiin.

Ai nii. Niillä oli sillon päivällä mukana joku koira. Mä mietin, et se ehkä olis voinu olla Bilen uus lemmikki. Tai yrittikö ne kenties korvata sillä Antjen??

 

15. 2. 2004 - ANTJE RANSKAAN RUMPALIMIEHEN KANSSA!

Joo, sain tietää, että Antje ei lähdekään Ranskaan yksin: mukana on eteläsuomalainen miespuolinen rumpali! Alussahan huhu kulki niin, että kyse olisi ollut hermolomasta, mutta taitaa olla kyseessä jotain ihan muuta. En sitten tiedä, lähtivätkö Antje ja rumpalimies Ranskaan huvikseen vai promoamaan bändiä.

Mutta miksi Antje lähtis Ranskaan vieraan rumpalin kanssa? Etsiikö Nudity Machine uutta jäsentä? Kuka korvattaisiin tällä uudella juipilla? Olisiko aika antaa Hollylle lähtöpassit? Korvaisiko Antje Hollyn tällä uudella miehellä? Tonppa jää odottelemaan uudempia tietoja, sillä nyt ei voi olla mistään varma! Jos kyseessä on Antjen vieraantuminen bändistä, niin koko Nudity Machine voi hajota!

Mutta miksi ei suoraan kerrottu, että Antje lähtee Ranskaan miehen kanssa? Vai onko tämä uusi mies vain harhautus jollekin kauheammalle? Lähteekö Antje Nudity Machinesta?! Vai aikooko Antje paloitella miehen uusilla terävillä veitsillä, jolla Hollyakin on uhkailtu?

Kamalaa spekulointia ja epätietoisuutta. Jään odottelemaan uusia tietoja.

 

10. 2. 2004 - ANTJE HERMOLOMALLE!

Joo. Niin ne sanoo. Antje on Nudity Machinen virallisilla sivuilla ilmottanut lähtevänsä puoleks vuodeks Ranskaan – ei maininnut syytä, mut täällä piireissä liikkuu sellaisia huhuja et kyseessä on vähän niinkun hermoloma. Tai sitten ne yrittää salata jotain. Jos vaikka joku on kuollu tai joutunu vankilaan tai jotain. Mäkään en oo nähny koko bändiä yhessä pitkään aikaan!

Mä olen nyt jo aika huolissani. Kun mä luulisin et tähän liitty jollain tavoin myös se Antjen veitsiaddiktio, josta on tullu vähän tietoo tässä talven aikana. Se on varmaan pahenemassa. Se tuskin tekee ihan hyvää sille tai bändillekään... Kyllä siinä yks jos toinenkin helposti alkaa hermolomaa kaivata, tsekatkaa vaikka tää.

Tappoko Antje Hollyn? Tai tappoko Holly Antjen? Miten Nudity Machinen nyt käy? Mä kerron lisää sitten kun kuulen lisää juoruja.

PS. Thanx tytöt kun laitoitte sen päiväkirjan sivuillenne. Pääsee seuraamaan bändin elämää taas lähempää... ;)

 

1. 2. 2004 - MYRHA SEKOILI LAIVALLA!

Joo tänään mulla on paljon kerrottavaa. Kun lauantaina satuin kaupungilla näkemään Nudity Machinen tytöt ja kuulin sitten siinä samalla vähän heidän juttujaan... ;)

Myrha oli kuulemma ollu laivalla! Oli sekoillu ihan kunnolla: se kerto just kun mä kuljin kuudetta kertaa ohi kuinka kaikki miehet oli piirittäny sitä diskossa ja tarjoillu sille drinksuja ja silleen... et hyvä Myrha! Toivottavasti mäkin satun joskus samaan aikaan laivalle... ;) Ja sit vielä tangokuningatar Saija Varjus oli tunkenu sen seuraan, mut Myrhan sanoin: "Se akka oli niin tunnelissa että...!" Mut kuuleman mukaan niin oli vähän Myrhakin, kun se kehu tuoneensa 6 pulloa viiniä, niitä sai ostaa Tallinnan Citymarketista niin paljon kun vaan kantaa jakso. Et viinarallia Tallinnassa niinku!

 

30. 1. 2004 - HAJOAAKO NUDITY MACHINE?

Pelottavaa! Tytöt on ollu niin ahkerasti tekemässä niiden uutta levyä, mut yheltä keskustelufoorumilta mä luin, et nyt niille on tullu musikaalisia erimielisyyksiä!

Se meni niin, kun niillähän oli se biisi nimeltä Mä Menen Discoon - tai ainakin niin se oli kirjoitettu niiden sivuilla. Mut nyt on alkanu kiertää sellanen huhu, että ne ehkä ehkä aikoo kirjottaa sen toisin. Mä Menen Diskoon! Tai ehkä jopa Mä Meen Diskoon! Bändi ei kuitenkaan oo päässy yhteisymmärrykseen siitä, mikä kirjoitustapa on paras. Bilella ja Klassonilla oli ollu siitä riitaa... Toivottavasti ne ei nyt hajoa!

 

29. 1. 2004 - HOLLY DAY LASKETTELUONNETTOMUUDESSA!

Kun mä tänään kävin tuolla Keskussairaalan psykiatrisella osastolla, näin ohimennen et sairaalaan tuotiin sisään potilasta, ja arvatkaa kuka juoksi perässä? Holly Day! Laskettelukamppeissa! Se kuulu huutavan hirveesti ettei kukaan vaan soittais Seiskaan, vaikka ne lekurit vakuutteli sille et potilas on koomassa ja varmaan menettäny muistinsa.

No mä sit tutkiskelin vähän asioita siellä ja sain tietää, et Holly oli joutunu lasketeluonnettomuuteen. Se oli laskenu päin viatonta lasta Laajavuoren Länsirinteessä! Molemmat haettiin ambulanssilla. Hollylle ei käyny mitenkään mut shokissa se varmaan oli... Mitenköhän sen imagolle nyt käy?

PS: Mä kävin myöhemmin taas vähän siellä sairaalan suunnilla ja sain kuulla semmosta, et se viaton laps oli heränny koomasta. Katos, Holly oli menny sinne ja laulanu sille ja se oli heti sit heränny! Ihme! No just noin sitä pitää, Holly!