MEMOARER SETT UR TREDJEPERSPEKTIV

Det var en gång en pojke som hette André han föddes en vårnatt 1981 den natten lyste på himmeln en klar stjärna rakt över den plats där han låg nerbäddad,

i närheten vandrade tre heliga zigenska damsugarförsäljare sakta vägen fram, sökandes, utan att veta vad de sökte. När de såg den klara stjärnan följde de genast dess riktning då de anade ja man kan rent ut sakt säga VISSTE att något alldeles speciellt hade hänt..

tyvärr så fortsatte inte historien så lyckligt som den började.Pojken vägrade nämnligen att ta emot de visa männens gåvor iform av en polsk dammsugare med tillbehör, de tre männen blev allt annat än glada och gick där ifrån och i samma stund som de lämnat pojken försvann den lysande stjärnan lika plötsligt som den kommit.

Så pojken tvingades till ett jordsligt liv, han vände ryggen till Gud, änglar och heliga budord till fördel för godis, muppetshow och hyss

han flyttade med sina familj bestående av två styck föräldrar en av var sort , och två styck bröder både av äkta sort, här växte han upp, han började i skolan, ställde till en massa jävulskap, under ca: 5 år lyckades han avverka ungefär lika många skolor.

så småning om blev han iallafall lite äldre, han förstod att livet inte bara handla om Kermit,sea råttor och jävulskap. Andra intressen tornade upp sig, det var övervåldsamma filmer det var hög musik det var söta flickor och det var starka drycker. andré kände att han hade funnit sitt rätta jag!

han började på en skola vid namn heleneholmsskolan, från början var han jävulskt skoltrött pallade typ ingenting, men så småning om skärpte han till sig betygen förbättrades, och mycket annat med dom, tredje året på gymnasiet började, André valde att läsa en sammhällsorienterad inriktning, och detta visade sig vara ett bra val, trevliga ämnen trevliga lärare och ännu trevligare klasscompadres.

och nu om du fortsätter att läsa så har du faktiskt segat dig igenom hela mitt liv, vilket kan betyda två saker, antingen är jag en väldigt intresant person eller så är du en person utan liv, vilket som är mest troligt kan jag inte svara på.

men iallafall så är det här just nu mitt i livet som André befinner sig, året är 2000 åldern är 19 år tillståndet är singelt och stabilt.

pluggar allt för mycket i veckorna och festar allt för vilt om helgerna.

Lev väl

m.v.h AC