Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

SØDE PIGER

Denne side viser de piger der har, eller har haft betydning for mig i mit ellers så usle og uværdige, miserable og skrantende liv. ( Det er sgu dem der er ved at tage livet af mig, men holder alligevel meget af dem alle.)

Bettina, min yngste søns mor

"BETTY" Jeg bor ikke sammen med min yngste søns mor. Bettina er verdens bedste mor for min yngste søn Andreas. Andreas er meget klog og har nogle ting som han bare er specialist i. Bettina har derudover en søn mere, der er yngre, disse to drenge giver derfor en meget travl hverdag. Jeg beundrer Bettina for hendes styrke og udholdenhed som en fantastisk god og dygtig enlig mor til to drenge. Udover drengene, har " Betty " også sit daglige arbejde at passe. Bemærk "Betty"s ansigtsudtryk, er overbevist om at hun her sender sine tanker til mig, derfor det opgivende udtryk i ansigtet.

Mine bedste veninder

Den mindste, er hun ikke bare sød ?. Hun er en Honda. Motoren er Hondas fra 1967, hun har lige det temperament jeg kan lide og er til at stole på under alle forhold, i medgang og modgang, hun løber ikke mere end 70 km i timen( indtil videre!! ), men viser sin styrke, når der er modvind. " Monkey" er lige min type = ikke særlig imponeret af make up, er sig selv under alle forhold, er der noget i vejen med hende, ordner man det selv hjemme. Hun er nemlig lige til at " ordne " hjemme på køkkenbordet. Er du det ????----- Den i midten er en Suzuki LS 650 " Savage " en såkaldt chopper, den er encylindret og trækker som en traktor, motoren er på 650 kubik!, så det kilder behageligt et vist sted på kvinder,når de sidder på bagsædet, skal jeg hilse at sige. Er importeret fra Californien og hedder " Suzi ", det har den amerikanske ejer indgraveret på motoren. Den nærmest muren er en Yamaha XS 250, den er tocylindret og hedder " Yamsen ", hun eller " Suzi " og jeg er sammen når der skal køres lange ture, eller bare den sædvanlige søndagstur ind på Langelinie, hvor vi hænger ud med de andre bikere. På Langelinie "sparker vi dæk" og taler om krumtapaksler og korrekt justering af eks. karburator --- nej vi snakker sgu ikke om kvinder, desuden er der nu om dage også mange piger der har opdaget den særlige atmosfære af et ikke defineret kammeratskab der findes blandt motorcyklister.---------- Jeg synes at det er herligt at jeg på mine få fridage har valget mellem at bruge dagen på at råbe efter ældre damer og stjæle deres håndtasker, eller istedet pudse og polere motorcykler, det sidst nævnte er dog desværre det mest forurenende for miljøet. Besøg ydermolen på Langelinie på søndag og kig på motorcykler, jeg giver en tur på bagsædet. (Hvis du ikke er FOR bredbaget).