Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
 
 

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Numerologija 
 Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Seks  |  Tarot  


 

Ovan
Ovan
21.03 - 20.04

Mogući su kiksevi usled nedostatka energije i loše koncentracije. Poželjno je da ne insistirate na radu po svaku cenu ako osetite odbojnost prema njemu, već da ga odložite do momenta kada se budete bolje osećali. U protivnom - mnogo muke ni oko čega. Čuvajte se. Okrenite se ljubavi.

Bik
Bik
21.04 - 20.05

Ulažete dodatnu snagu radi rešenja problema. Borba nije laka, ali je uspešna. Prevazilazite opasnu zdravstvenu situaciju. Mogući su kiksevi kad je ljubav u pitanju; tu padate iz greške u grešku. Mogući su i problemi u vezi sa autoritetima: teško se prilagođavate zahtevima nadređenih.

Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06

Stižu dobre vesti. Razmišljate o ugovorima, novim poslovima i zdravlju, jer sve ideje koje vam padaju na pamet stoje na čvrstim nogama. To se ne dešava često, pa iskoristite povoljne uticaje. Ako ispravno postupite, sledi uspeh u materijalnoj i duhovnoj sferi. U protivnom, ponavljate greške iz prošlosti.

Rak
Rak
21.06 - 20.07

Nije vam lako. Ljubomorni ste i posesivni, ali samo zato što ste nesigurni u sebe. Realnih razloga, dakle, nema, ali šta da se radi kad je to jače od vas. Okrenite se stvarima koje pokazuju vidljive rezultate, poslu na primer. Lepše ćete se osećati i zaboravićete na nesuglasice na emotivnom planu. Na okolinu projektujete nezadovoljstvo.

Lav
Lav
21.07 - 21.08

U izolaciji strpljivo ostvarujete ciljeve, svesni da će se to ipak isplatiti. Ukoliko ste neraspoloženi, jedan od uzroka može biti novčane prirode. Trenutno niste u prilici da fascinirate okolinu poklonima i trošenjem. U nešto valja investirati, pa je štednja neophodna. Mogući su problemi vezani za jetru i žučnu kesu.

Devica
Devica
22.08 - 22.09

Razmišljate u dobrom smeru. Vaše aktivnosti ne svode se isključivo na planove, već želite da sa reči pređete na delo. Pravi je momenat. Uspeh je evidentan, pa nema razloga za nedoumice. Emocije su u drugom planu, a poslovi stupaju na scenu. Saradnici priznaju vaš trud, što, priznaćete, godi sujeti.

Vaga
Vaga
23.09 - 22.10

Sve sama ograničenja. Taman želite da predahnete i prikupite snagu za nove poduhvate, kad iskrsnu dodatni problemi. Emotivno nezadovoljstvo takođe je prisutno. Skloni ste da krivicu prebacite isključivo na drugu stranu. Poželjno je biti objektivniji prema sebi. Posavetujte se sa nekim kad je partner u pitanju.

Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11

Ulažete maksimalan napor, a rezultati su neprimetni, što vas strašno nervira. Zbog čega ste tvrdoglavi? Čim vidite da nešto ne ide, znači da nije pravi momenat, pa se okrenite drugim stvarima. Pošto postoji opasnost od nasilja, bilo da ste onaj koji napada ili napadnut, budite oprezni.

Strelac
Strelac
23.11 - 20.12

Pošto vam sve smeta, najbolje bi bilo da se izolujete i u samoći nađete mir. Puno stvari vas može oraspoložiti, ali one se nalaze daleko od očiju javnosti. Nepročitana knjiga, kolekcija slika ili dobar film - zaslužuju pažnju. Ovih dana bilo je dosta bučno čak i za vas, pa malo spokoja i tišine svakako godi.

Jarac
Jarac
21.12 - 19.01

Odlučili ste da stvari isterate do kraja, pa nema sile koja vas može osujetiti u tome. Emocije su negde po strani, dok razum uporno radi. Ne opterećujete se sekundarnim stvarima, već primat dajete onom što je trenutno jako značajno i što vam okupira svu pažnju. Dan je povoljan za poslove, ali ne i za zdravlje.

Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02

Da li sve radite korektno u skladu sa zakonom? Ukoliko ne možete da date potvrdan odgovor, pod hitno se urazumite i ispravite grešku. U protivnom ćete imati sukob sa zakonom. Veza sa Škorpijom dovedena je do usijanja, pa može doći do fatalnih poteza. I na tom planu se savetuje korekcija.

Ribe
Ribe
19.02 - 20.03

Po glavi vam se mota bezbroj ideja. Totalna konfuzija! Iako mislite da ćete ih sprovesti oslanjajući se isključivo na vlastite snage, grešite. Pomoć vam je i te kako potrebna, pa je i prihvatite. Više pažnje posvetite zdravlju, budući da je sklonost ka zarazama izražena. Mere opreza nikada nisu na odmet.