Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Våre meninger

Her er våre meninger:

 

Giskes mening om genmodifisert mat: Jeg mener at det skal være lov å genmodifisere mat. Så lenge det er like sunt og at det inneholder like mye vitaminer, proteiner o.l. Og så lenge menneskene ikke blir syke av den gemodifiserte maten. Og at det ikke tar helt av. Men jeg synes at det er feil at de ikke vil at frukt og grønt skal råtne fordi det er en del av naturens gang, hvis ikke noe at de "døde" matrestene går i jorda vil det kanskje gå utover de insektene som lever av det. Men hvis det kan hjelpe folk som sulter i sult rammede landene så sier jeg bare ; GO FOR IT !    hvis det kan hjelpe forskerne til å finne medisiner på farlige sykdommer. Medisiner som helbreder kreft, aids, HIV o.l. så hadde det vært et verden sensasjon. Jeg er for genmodifisering av mat. Jeg tror at det vil hjelpe verden med mer mat.    

Cecilies mening om genodifisert mat: Jeg er for genmodifisert mat så lenge det er sunt. Hvis det er skadelig å forske på det er jeg imot genmodifisert mat. Den genmodifiserte maten må smake det samme som den orginale maten. Jeg er ikke helt sikker på om jeg selv ville ha spist genmodifisert mat. Jeg vil holde meg til den maten som jeg spiser til vanlig. Maten må se helt lik ut. Jeg er for genmodifisert mat fordi det kan hjelpe mennesker i fattige land.

Souhairs mening om genmodifisert mat: Så lenge det hjelper mennesker som sulter og ikke årsaker noe sykdom så synes jeg de burde gi en sjanse til å genmodifisere maten. Maten må smake  og se det samme som den gjorde før ,men bare den  blir stor!

Fredrikkes mening om gemodifisert mat:  Jeg mener at genmodifisert mat er positivt så lenge det ikke går utover helsa. Jeg synes det er bra at forskere har funnet ut at man kan forstørre maten, slik at vi kan dekke en del av sult katastrofen i verden.  Kanskje kan vi en dag i fremtiden få genmodifisert mat som inneholder like mye vitaminer og proteiner som "ekte" mat? Jeg er for genmodifisert mat;-)

 

Tilbake til Hovedsiden.