Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Ytrebygdas meninger!

Vi mener at det kan bli brukt genteknologi når det gjelder liv og død, men vi synes ikke det skal bli tatt i bruk før vi vet 100% sikkert at det ikke er farlig eller har "farlige" bivirkninger.

Hadde vi vært i en situasjon som gjaldt livet, og vi kunne valgt mellom å fått genmanipulerte organer (som f.eks var laget i en gris, kun til dette bruk), og å dø, ville vi nok sikkert takket ja til organet. Men hvis vi (kanskje) kunne overlevd uten organet, ville vi ikke tatt i mot det. Tror vi, hvertfall. Hva med dere?

Synes dere det hadde vært okei hvis et selskap hadde startet en produksjon av masse dyr, som var genmanipulert slik at organene passet til mennesker, og dyrene kun ble brukt til dette? Mener dere det samme hvis det hadde vært mennekser som ble klonet (uten hjerne), kun til dette?

Vi mener at dette er helt feil. Vi er enig i at vi ikke bør forandre på naturens natulige utvikling, etter at artene i verden har utviklet seg i mange millioner av år. Hva skjer hvis vi lutselig kan redde alle fra å dø, og kurere all verdens sykdommer? Er det rett at vi ikke skal han noen smerte, og overleve alt? Tenk hvis vi kunne overlevd "alt", av sykdommer og ulykker osv. og levd til vi døde av aldring. Da hadde det blitt alt for mange mennesker på jorden på en gang, og balansegangen i naturen hadde bli feil. Er dette riktig?

Nei, mener vi.

 

Her er gruppa, Ytrebygda2: