Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Hva mener Ytrebygda1?

Ytrebygda1 er imot genmat. De mener at vi ikke trenger genmat i Norge. Mye av det har forutsetninger i naturen og på mennesker. Ikke alle mennesker er ikke like glade for å spise mat som er blitt tuklet med, mener de. De er svært negative til genmodifisering av mat, og disse elevene fra Bergen er tydeligvis sterkt påvirket av media. Her er noen av deres personlige synspunkter:


Sunniva: Jeg mener at genmat er altfor lite forsket på, og at det er unødendig. Hvis de rike hadde delt mat med de fattige, hadde vi hatt mat i overflod til alle.

Elisabeth: Synes ikke genmat er så viktig. Hvorfor skal vi Norge ha genmat? Vi alle har jo nok mat. Det har også vist på tester at det kan være ganske skadelig.

Øystein: Jeg har ikke lyst på genmat fordi at det kan hende at det er farlig.

Alle disse påstandene er tydeligvis svært påvirket av aviser o.l. De er redde for nye muligheter, mener nå vi! (no affence)

Etter å ha chattet med disse en stund, finner vi ut at de har en meget lett oppgave. For fleste parten av Norges befolkning er imot genmodifisering av mat, og de har en mye enklere oppgave og ta fatt på, når de skal finne synspunkter for hvorfor det er negativt med genmat. Men vi trekker oss ikke, og står på vårt. De mener også at Norge har nok med mat, og de bryr seg tydeligvis ikke med å hjelpe stakkarslige u-land. Det er et av våre sterkeste argumenter!!

Disse har svært forskjellige meninger sammenlignet med oss, og det godtar vi. Vi har alle ytringsfrihet!