Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Webmster:

Informaciˇ tŔcnica i de la hist˛ria de la web.
Aquesta web va ser creada el Diumenge 4 de Juliol de 2.001, desprÚs d'una conversa de dissabte a la nit per Vinar˛s amb el meu amic Robert Sans.

La web tÚ un nivell de programciˇ amb HTML molt senzill i bÓsic ja que usa el HTML simple a nivell 1.1, i sense cap tipus de frames, flashes, sons, java... res de tot aix˛. NomÚs si uses navegadors amb aquestes capacitats podrÓs veure la propaganda del nostre Host Angelfire.com donan e-mail i mil tonteries mÚs, grÓtis. TambÚ potser que te s'obrin pÓgines amb Java Script de publicitat, suposo que si uses un PC o Mac amb l'IE o NetScape, tindries de desactivar l'opciˇ de Java Script per no veure tot aquest munt de morralla publicitaria, per˛ la web Ús pot veure igualment amb l'opciˇ aquesta activada per defete, com porten tots els navegadors, menys el meu.

La resoluciˇ de la web estÓ creada per a que es vegi sense problemes a partir de 480x640 pixels, si per alguna cosa tens aquesta resolucˇ al teu ordinador i no es veu bÚ la web suposo que serÓ per textos desplašats, o paraules soltes al mig d'una linea... si et passa et demanaria que m'ho diguesis adrešan-te a mi amb l'e-mail que apareix al final d'aquesta web i explicant-me el problema que hi veus i on estÓ. TambÚ el mateix si hi ha faltes d'ortogrÓfica o veus alg˙n petit 'bug' que dona problemes o no va tal com ho hauria de fer.


GrÓcies per visitar-mos i espero que gaudeixis de la web.

bustia d'E-Mail del WebMaster
pÓgina principalUlldecona a 21 d'Octubre de 2.002