Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

	korang tau tak nama aku?? laa.. takkan tak tau kot... hmm...
ader yang panggil aku Mat
korang tau apa nak panggil aku kan?? tapi nama betul aku 
seperti didalam kad pengenalan ialah Wan Khairul Aswadi B. Wan Husain.

Aku dilahirkan 22 tahun yang lampau (1978) 
pada tanggal kebangsaan negara pakistann... 
kalu korang tak tau... baik belajo 
balik sejarah dunia masa form 4... hehehe.. sanggup ker?? 

Aku dilahirkan dan dibesar di Terengganu.. mendapat pendidikan awal
pun kat sana... cuma dah beso nie, berhijrah laaaa kat tempat lain..

   Dan aku mengaji kat Universiti Teknologi Malaysia Skudai 
laaa nie.. kursus Sains Komputer pengkhususan dalam Multimedia.. 
so, kalu ader sound effects atau imej yang menganggu tuu... 
pandai-pandai laaa sendirik..
Apa lagi korang nak tau pasal aku?? aku pun takder idea 
nak cerita apa.. hobi aku ker? dulu aku suka sangat
 
membaca novel espesially karya John Grisham.. 
tapi lepas belajo bab multimedia nie.. aku lebih minat ler
buat edit-edit pulak.. tak kira laa movie, audio atau apa..

	     Aku suka gak cari kawan... kiter berkawan biarlah IKHLAS
 kerana ALLAH dan semoga persahabatan kita akan
dirahmati.. kalu korang ada problem... share lah 
ngan aku, aku sanggup mendengo... dan membantu 
jika boleh.. insya'Allah... 

Aku kat UTM nie tinggal satu sem lagik.. pastu tamat ler 
alam belajo nie.. tak sabo lak nak cari keje.. pastu.. hehe.. 
tahu-tahu laaa sendiri.. seme dah beso panjang... takkan 
seme nak kena suap... erk??? aku rasa cukup laaa dulu biodata 
aku setakat ini dahulu... kalu tak puas hati.. tanya laa..