Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

MAX EN SAM DE VROLIJKSTE HOMEPAGE

We proberen de pagina up to date te houden dus blijven kijken!

SMILE dit is de liefste pagina op het net!

Klik hier om naar ons fotoalbum te gaan!

MAX!

SAM!

DAT ZIJN WIJ DUS!!

En wie zijn wij dan???Max en Sam Hootsmans en woonden op het zonnige eiland Sint Maarten. Max is inmiddels al 6jaar en Sam is 3 jaar en 9 maanden. Max woonde hier al sinds februari 1998 en Sam is hier zelfs geboren.

Sam is dan ook een klein antilliaantje. Waarom wij hier hebben gewoond? Papa vond het nodig om een andere werkgever te zoeken en heeft die dan ook gevonden. Van Duitsland zijn wij verhuisd naar Nederland en toen door naar Sint Maarten.

Goed dit is dus die man die dit allemaal bedacht heeft ONZE LIEVE PAPA, samen met Sam!

Onze mama gelijk maar even in beeld vindt je ook niet?!

Wij hebben toevallig een heel lieve pap en mam hoor! Enne.......... wij vinden het nog steeds niet erg dat papa dat bedacht heeft...........hier schijnt altijd de zon en kunnen we altijd naar het strand. Kijk maar naar de foto van Max en Amy. Deze is wel van vorig jaar maar zo kun je lekker wel zien hoe fijn we het hier hebben.

Eerst zullen wij even iets vertellen over onze papa en mama. Papa, Hans, is een hele lieve papa die altijd met ons aan het stoeien is. Papa werkt heel hard maar is altijd op tijd thuis om ons in bed te leggen en Max voor te lezen. Papa wordt natuurlijk ook wel eens boos, vooral als we weer eens iets doen wat niet mag. En in het doen van dingen die niet mogen zijn wij natuurlijk heel erg goed! (hihi) Mama, Bea, is een lieve mama, die soms ook wel eens boos kan worden als wij iets doet wat niet mag. Mama knutselt ook lekker veel met mij. We beschilderen bloempotten en mama is zelfs heel echt aan het schilderen. Als mama dat aan het doen is krijg ik ook een heel groot vel en mag lekker met verf spelen. Sam is daar nog een beetje te klein voor maar wil natuurlijk wel mee doen en dan wordt hij boos als het niet mag. Flauw hoor! Hij snapt er nog helemaal niets van maar dat komt snel genoeg. Kijk maar naar schilder Max

In het weekend doen papa ! en mama ook altijd leuke dingen met ons. Meestal is dat naar het strand gaan maar soms rijden we ook wel eens het eiland rond en gaan dan lekker ergens lunchen. Of eeeeeeeehhhhhh de ballenbak en sinds kort is er Bimboland op Orient Bay en dat is helemaal te gek. Daar staat een heel groot opblaasbaar kasteel, glijbanen en noem maar op. Papa zijn werk voor wat betreft de huizen zit er bijna op. De huizen zijn zo goed als klaar en het ziet er erg mooi uit. Alle huizen zijn bijna bewoond en de mensen die er wonen zijn er erg blij mee. Ik, Max, ga hier lekker naar playschool en ik vind dat heel erg leuk. Ik heb ook veel vriendjes en vriendinnetjes. Sam gaat nog niet naar playschool natuurlijk. Hij blijft nog lekker bij zijn mama tot hij 2 jaar is.

Oke mama heeft eindelijke en foto van ons huis gevonden en die kunnen we mooi gebruiken voor deze pagina. Hier wonen wij !!!!!!!!!!!!!!!!!

Zo wat vindt je er van! Leuk hé. Hier kunnen we heerlijk fietsen spelen, rennen etc. We hebben zelfs een heerlijk hangmat waar je heerlijk in ligt. Ook komen mijn vriendjes en vriendinnetjes spelen. Na de 3 hurricane's van de afgelopen 2 jaar moet er wel het een en ander aan gebeuren maar zolang het buiten niet regent, regent het binnen ook niet. Heb ik jullie al verteld over het geweldige uitzicht bij in dit huis? Vooruit maar we zullen het wel even laten zien. Het is ronduit prachtig.

Vervelend hé dit uitzicht! Als het een heel heldere dag is kunnen we St. Eustatius, St. Kitts en Montserat zien. Echt heel erg mooi. We gaan op zondag eigenlijk altijd allemaal naar het strand en dat is heel erg leuk. Ook na school gaan we natuurlijk wel eens naar het strand.

De poesjes Mickey en Minnie zijn alweer 1 jaar oud en ze zijn erg lief. Vooral Minnie is een vrijdoos en Mickey komt 's avonds wel eens bij papa of mama zitten. Ze zijn heel erg lief en wij vinden het erg leuk dat we poesjes hebben. Gelukkig kunnen ze hier lekker naar buiten en is het binnen geen stinkboel van de kattenbak! Maar ja nu we weg gaan kunnen de poesje eigenlijk niet mee. Dan moeten ze op de flat en dat vinden ze vast niet fijn. We gaan proberen of ze bij de eigenaar van ons huis mogen blijven. Hopen maar dat ze dat goed vinden.

Weet je, Papa, Amy en Max zijn naar de bioscoop geweest. Samen met papa zijn we op woensdagmiddag naar Movies (1 van de 2 bioscopen aan de Nederlandse kant) gereden en hebben daar de film The Tigger Movie gezien.Dat was wel heel erg leuk hoor. We kregen een heel grote beker cola en ook nog een grote beker popcorn. Groot feest dus. Mama ging, toen we thuis waren, pannekoeken bakken en Amy heeft lekker bij mij geslapen. Hi, hi. We hebben een hele tijd lekker liggen kletsen maar zijn daarna toch in slaap gevallen. c="http://www.angelfire.lycos.com/doc/images/images3/eyeline.gif">

We hebben al verteld van het strand natuurlijk maar hoe deze dagen eruit zien hadden we nog niet laten zien. Hier volgt dan een beeldje van zo'n dagje. Niet altijd champagne natuurlijk maar als het even kan wel!!!!!

Tja deze week zijn we met een heel stel gezellig naar Pinel geweest. Pinel is een klein eilandje voor de Franse kust van Saint Martin en daar kun je alleen met een bootje komen. Wie er allemaal mee waren? Nou eh.....papa mama max en Sam, Bri, Jelle en Amy, Petor, Jeroen, Oma Lisette (oma van Amy) en Remco. Het was weer vreselijk gezellig en hebben heerlijk gespeeld. Sam vond er geloof ik niet zoveel aan want hij begon maar voor zichzelf. Hij liep dus weg! Dat mag niet. Flauw hoor.

Sam en ik hebben jullie nog niet verteld van onze sportieve paps geloof ik. Het zit namelijk zo dat hier op Sint Maarten één hele golfcourse is van 18 holes. Sinds kort is papa daar begonnen met ...........jawel GOLF!!!!!!! Geloof je het niet? Kijk dan maar eens goed want het is toch heel erg echt waar!

Afgelopen zaterdag maar weer naar het strand geweest maar het was wel erg koud. Sam moest zonodig weer het water in en het gevolg was dat hij 's nachts heeft gespuugd. De volgende dag ook nog een keer. 't arme schaap maar ook wel een beetje zijn eigen schuld. Wij zijn ook nog naar Pizza Hut geweest. Daar hebben ze ook al een ballenbak en klimtoestellen. Leuk joh!

Mama is druk bezig geweest met de 20th Sint Maarten/Saint Martin Heineken Regatta die begonnen was op 3 maart en eindigde op 5 maart 2000. Deze regatta is nu dan voorbij en moet je eens even kijken wat een prachtig gezicht dat is geweest. Op zondag zelfs Tall Ships. Nou dat was helemaal geweldig. Wij hebben er wel iets van gezien. Op zondag konden we alle zeilboten met Spinnaker mooi voorbij zien komen terwijl de ronde om het eiland deden. Dat was een erg mooi gezicht hoor.

Soms is het zo ver weg wonen helemaal niet leuk hoor! Nu zijn Petor Remco Jeroen en Twan alweer vertrokken! Daar hebben we natuurlijk wel weer een heel gezellige uitstap van gemaakt want dat kunnen we wel. Allereerst sliep ik de nacht daarvoor lekker bij Amy. De volgende morgen natuurlijk lekker gespeeld en toen snel naar Saint Severin voor een overheerlijke lunch. Petor, Bas, Yenni en Sam staan op deze leuke foto.

Petor is een echte lieverd en doet altijd gek met ons. Ook Sam vond dit natuurlijk weer helemaal geweldig hoewel die kleine boef natuurlijk wel in zijn wagentje moest blijven zitten. Daarna naar het vliegveld en weet je wat er toen mocht? ...................................we mochten samen met Petor en Remco in de laadbak van Bas zijn pick-up truck. Dat is natuurlijk levensgevaarlijk en in Nederland mag dat al helemaal niet maar hier op Sint Maarten kijkt de politie nergens naar en Petor en Remco hebben ons heel erg goed vastgehouden hoor!

Stoer hé. Samen met Amy natuurlijk want dat is altijd supergezellig. Toen we ze hadden weggebracht is Amy weer met Sam en mij mee naar huis gegaan en hebben we nog lekker gespeeld. Sam mag altijd met ons meespelen en hij vindt dat helemaal stoer. Die kleine denkt dat hij ook al 3 jaar is maar dat is hij natuurlijk nog niet. Hier een plaatje van Amy en Sam..........

Amy bleef vandaag lekker bij mij slapen en hoewel we erg moe waren hebben we tot groot ongenoegen van papa en mama lekker tot half 9 liggen keten. Lekker Puh! De volgende morgen zijn we samen naar school gegaan en 's middags heeft mama Amy weer thuis gebracht. Nu zijn we weer lekker bij onze eigen papa's en mama's en blijven we even samen thuis.

Strand zat er dus even niet in. Wind regen en koud, tenminste dat vinden wij. Ben lekker niet naar school geweest maar gezellig samen met Sam thuis gespeeld. Om 1 uur waren we bij de Greenhouse om lekker te lunchen. Daar hebben ze van die geweldige race apparaten waar je 2 quarters in moet doen. Ook staan daar "pool"tafels en dat vond ik heel erg leuk. Sam heeft lekker in de kinderstoel chicken fingers gegeten en ik natuurlijk gewoon op een normale stoel. Daarna weer lekker naar huis. Het is momenteel heel erg raar weer dus deze dagen zal er wel geen strand voor ons inzitten. Wel dus. Wij zijn zondag naar het strand geweest en dinsdag weer. Tja verder zijn we deze week nog naar de ballenbak geweest. Ik heb daar heerlijk in de ballen liggen rollen, geklommen, geschommelt etc. Sam had daar niet zo'n behoefte aanNee Sam had genoeg aan een klein bekertje drinken. Hoe vindt je hem de boef.

Daarna weer lekker naar huis en thuis nog even racen met zijn tweetjes op de porch. Zondag weer lekker naar het strand geweest maar nu een keer naar Dawn Beach. Jeetje dat is leuk zeg! Het water is wat dieper zodat we tenminste echt kunnen zwemmen. Zelfs Sam zwemt al. Je weet niet wat je ziet. Trappelen met die beentjes. Tim had een bodyboard en een bootje en dat was helemaal te gek. Papa en mama zijn nu ook veel het water ingeweest en dat was heel erg leuk. Omhalf 6 weer naar huis en na 45 minuten lekker badderen samen met mijn broertje lekker slapen!!

NIEUW NIEUW NIEUW

Eindelijk is ze er dan de LUCKY LOBSTER Zij is de allernieuwste party boot op Sint Maarten. Eigenaar, onze vriend Bas, is vreselijk blij dat ze eindelijk gearriveerd is. 22 maart gaat ze uit het water om geschilderd te worden en als dat klaar is kan er GEFEEST worden. Kijk maar heel snel naar de volgende pagina:

LUCKY LOBSTER PARTY CRUISES!

TRIEST NIEUWS

Helaas moeten we nu aan jullie allemaal vertellen dat we teruggaan naar Nederland. Het project waar papa 2 jaar hard aan gewerkt heeft is klaar en er is geen ander werk meer voor handen. Ook de vele gesprekken die papa gehad heeft hier op het eiland kunnen op korte termijn voor ons niet helpen! Daarom terug naar ons appartement in Amstelveen. Mama vindt het helemaal niet leuk en moet al 2 dagen huilen. Papa vindt het ook niet leuk maar loopt niet te huilen hoor. Ikke, Max vind het wel leuk. In Nederland is een heel leuke school voor mij en ook zijn Opa Oma Mir Ed Anne Mars en nog veel meer familie dichtbij. Wij houden jullie op de hoogte. En kijk hier gaan we nu wonen. Errug hé! We kunnen helemaal niet echt lekker buiten spelen daar maar papa en mama gaan vast wel kijken voor een huis met wel heel erg veel ruimte om buiten te spelen. O ja nu hebben we natuurlijk weer lange broeken en truien nodig. Bah! Dat vind ik nu niet zo leuk!

Tja op 13 april was het dan zover. Vertrek vanaf Sint Maarten. Eigenlijk dus helemaal niet zo leuk want nu moet ik Amy en Tim missen en al mijn vriendjes van school. We hadden wel een lief afscheid want er waren heel veel mensen naar de Beach Bar gekomen om ons uit te zwaaien. Voor die foto's zul je later, nu nog niet hoor, naar het foto album moeten gaan. Maar zie hier: Hier gaat de KL 785, Ganges met ons er in eerst naar Curacao om vervolgens door te vliegen naar Amsterdam.

Mama heeft me daar toch zitten huilen toen we weggingen. Iedereen stond ook te zwaaien en dat kon ze nog net even zien. Inmiddels heb ik het best wel naar mijn zin. Ik ga woensdag 26 april voor het eerst naar mijn nieuwe school en daar heb ik veel zin in. Sam heeft het niet zo heel erg in de gaten maar moest wel heel erg wennen aan de nieuwe omgeving. Natuurlijk is het niet leuk dat we hier niet buiten kunnen spelen maar hopenlijk komt daar snel verandering in.

De school, Joost van den Vondel, is heel erg leuk. Ik ben Woensdag morgen, donderdag en vrijdag geweest en het was heel erg leuk. Nu hebben we een week meivakantie maar dat hoeft niet zo voor mij maar het is niet anders.

Nog meer nieuws!! Papa gaat 2200 woningen bouwen in Hoofddorp!! Wij blijven voorlopig dus wel hier in Nederland (Tenzij er natuurlijk een wereldaanbieding komt uit Sint Maarten (haha)) Papa en vooral mama zijn druk bezig om alvast op internet te zoeken naar een leuke woning met tuin of zoiets!

Opa en Papa hebben mij overigens ook nog eens even leren fietsen zonder zijwieltjes. Ok het opstappen en afstappen gaat nog niet zoals het hoort maar het begint er op te lijken. Ook kan mama weer met ons fietsen want de remmen zijn gemaakt en de fietsstoeltjes voor en achter, voor Sam en mij, zitten er ook op. Nu nog maar hopen dat ze geen zadelpijn krijgt.

Voor nu HEEL VEEL knuffels en........dikke kus allemaal van Max en Sam, en tot heel snel.

Enne wat ik ook nog even zeggen wil.........GEWOON BLIJVEN KIJKEN DUS!!

Klik hier om naar ons fotoalbum te gaan met HEEL VEEL NIEUWE FOTO'S!

May 5, 2002 lekkeer snel toch!>

DIEMEN! Daar wonen opa en oma en komt onze mams vandaan.

PLEASE!!!!TEKEN ONS GUESTBOOK Wij vinden het leuk om te zien wie er naar onze Page kijkt. Bedankt alvast!

NOG EVEN DIT: WILT U GEZOND LEVEN, UW GEWICHT BEHEERSEN EN FIT WORDEN OF NOG FITTER WORDEN? SCHRIJF EEN BERICHTJE IN ONS GUESTBOOK EN MAMA NEEMT CONTACT MET JULLIE OP!! Bedankt alvast

Sign My Guestbook

View My GuestbookMy Favorite Links

Angelfire - Easiest Free Home Pages
DIEMEN Daar komt onze mama vandaan!
Fishing, Cruising and everything to relax!
De 20e Heineken Regatta, van 3, 4 en 5 maart 2000
Heerlijke recepten van de Eerste Sint Maartense Culinaire Club!