Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Den hemmelige tåfis-sida til Silje, Marianne og Kristin :))))


Hihi, det hele startet med at jeg skulle være alene hjemme ei helg!!! og skulle ha besøk av to venninner. På fredagskvelden skulle vi stikke ned på klatresenteret for Marianne ville prøve klatring :) Vanligvis i klatring er det jo sånn at den ene personen står nede på golvet og sikrer den som klatrer, men på den veggen vi kom til var det kommet en sånn maskin som heiser en snor ut og inn når man trykker på to knapper... så denne skulle vi da teste. Vi bestemte oss for at jeg skulle begynne for å vise hvordan man gjør det, så jeg tok på meg klatreselen og hektet meg fast på heisekroken. En instruktør viste marianne hvordan man brukte maskinen til å heise inn tau. Men Marianne måtte selvfølgelig kødde med meg, og idet jeg hadde tatt av meg skoene og skulle til å sette på meg klatreskoene så merket jeg at kroken gikk oppover og det kiiilte i magen... gjett hvem som hadde heist meg opp i lufta :)))))) Neeei skrek jeg :)) Marianne spurte om det føltes bra å henge der... joda en deilig følelse sa jeg, men spurte om hun kunne heise meg ned igjen :))) hvorfor det da?? spurte Marianne. Fordi jeg vil ha på meg sko svarte jeg :))) Marianne skulle da tilby å sette på meg skoene mens jeg hang å dingla.. jaja greit nok... men da presterte hun å si: å fy som du lukter tåfis Silje :)... uff da.. nå ble jeg litt flau. Oppheist - og alle i klatrehallen visste at jeg hadde tåfis :) Kristin holt på å le seg ihjel, men nå som Marianne hadde satt på nedheisinga, så skulle hun få igjen :)))) OK sa jeg, jeg har hatt på meg skoene mine siden idag tidlig, og skal vedde på at du også har tåfis i dine etterpå :)) Men Marianne nektet på det :=) Hmmmmm.... tenkte vi dette må vi finne ut :) Vi skulle lage en tåfis konkurranse hos meg i helga:)

Etter vi kom hjem fra klatresenteret og hadde tatt oss en dusj sa jeg: OK, nå setter vi på oss skoene våre og har ikke lov å ta dem av før i morgen tidlig, så skal vi finne ut hvem som har mest og minst tåfis :))))))) Kristin ville egentlig ikke, men hun måtte også være med sa vi :=) Hun syns det var litt dumt men ble tilslutt med på leken:) Kvelden hadde forlengst startet og vi satt å spise pizza og så film i stua, med sko på :) Vi fant ut at vi ikke skulle sove noe denne natta fordi vi ikke ville ha skoene i senga.. så vi satt oppe å kødda og tulla helt til klokka 6 på morgenen. Da sa spurte Kristin om vi snart skulle ta av skoene og vi ble enige om å gjøre det klokka 7 :)))))) Da klokka ble sju angret vi kanskje litt på konkurransen vår. Men hvem har ikke lukta på tåfis før tenkte vi :) Vi laget noen regler. Vi måtte være enige om hvem som skulle være først og hvilken plass man skulle komme på!!

OK: Kristin skulle ta av skoene først, og når hun skulle ta de av fikk hun latterkrampe. Hihihi :))) Kristin hadde noen slags vanlige joggesko, ganske tynne med noe skinn på... hun fikk de tilslutt av seg og løftet opp beina sine til oss...*hjelp* vi skulle nå sjekke Kristins tåfis :))))))))) OK.. æsj.. det luktet ikke SÅ vondt, men tåfisen minnet om sånn lukt det er i gummistøvler bare mye svakere :)))) Fysj :) Kristin kom på 3. plass :) Minst tåfis :)

MIN TUR. *hjeeelp*.. Kristin og Marianne skulle lukte på tåfisen min...Marianne hadde jo gjort det før, så hun gledet seg ikke liksom :))))) men Kristin sa det ikke luktet noe midt under foten, men ved tærne luktet det tåååååfis av meg :))))))))))))))) Sånn joggesko-tåfis :) Men jippi... kom på andre plass :)) HAHA, du har mer tåfis enn meg, Marianne, sa jeg :)

For når det var hennes tur så skulle jeg og Kristin sjekke. Hun ville ikke, men vi dro av henne skoene sine :) Buffalo skatesko :P Hihi, æææsj, marianne var skikkelig svett på føttene sine jo.. og HUN ertet meg for tåfisen min :))) hahah.. av henne luktet det Tåfis med stor T :) Til og med oppå foten :))))) Haha.. der fikk Marianne straffen sin :) Hihihi, hun lo og sa: nå stikker vi å dusjer??? Ja, vi var enige om det alle sammen!! Denne dagen blir nok lang og trøtt, men vi skulle på kino på kvelden, og mitt på dagen spiste vi bestilte vi oss fastfood...men vi holdt på å sovne Vi sa at dette må vi skrive om på internett og det har vi da altså gjort :))))))))))))))))))))))))))))))

Hilsen Silje, Marianne og Kristin! - Vi skal ALDRI lukte på tåfis mer :))) ÆÆÆsssssjjj :) Fortell oss om DIN tåfis :)))