Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Mrs. Skinner's 8th Grade Internet Scavenger Hunt Answers

Question 1: By Mrs. Skinner
In internet slang, what does TIA mean?

Answer: TIA is an abbreviation used in e-mail. It stands for "thanks in advance."

URL: http://www.dsmo.com/lingo.htm

Question 2: By Aaron
Who invented Coca-Cola? Why is Coca-Cola pop called "Coca-Cola"?

Answer:Dr. John Styth Pemberton, a pharmacist. Dr. Pemberton's partner and bookkeeper, Frank M. Robinson, suggested the name.

URL:http://www.geocities.com/Heartland/4269/history.html

Question 3: By Wes
What is the number one seller CD album in 1997?

Answer:

URL:

Question 4: By Nate
What running back has the most rushing yards this year in the NFL?

Answer:

URL:

Question 5: By Cody
In Nintendo Power, what is ranked the best game of all time?

Answer:

URL:

Question 6: By Lindsey (Business Comm.)
How long is a fortnight?

Answer: 2 weeks

URL: http://pages.prodigy.com/NY/NYC/britspk/ukus2.html

Question 7: By Kim (Business Comm.)
In Mexico, what national holiday is celebrated on November 2?

Answer: All Souls Day or Day of the Dead

URL:http://194.30.129.38/bdecie/

Question 8: By Lindsey (Business Comm.)
What is the British word for a crazy person?

Answer: Nutter

URL: http://pages.prodigy.com/NY/NYC/britspk/usuk1.html

Question 9: By Kim (Business Comm.)
On Children's Day in the Chinese culture, almost all entertainment places such as cinimas, parks and children museums and palaces are open free to them. Elementary schools throw celebration parties while parents shower them with presents. When is it?

Answer: June 1

URL: http://www.indiana.edu/~chasso/holiday.html

Question 10: By Lindsey (Business Comm.)
What is the British word for spoiled?

Answer: Off

URL: http://pages.prodigy.com/NY/NYC/britspk/usuk4.html (Brit-Speak dictionary)


Press your browser's back button to return to previous page