Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Distribuitori Vinuri

Nu trebuie sa fii neaparat cunoscator intr-ale vinului ca sa-ti placa! Dar trebuie sa fii cel putin iubitor ca sa descoperi si sa intri intr-o lume frumoasa si, mai ales, interesanta. Asta vrem si noi, sa va
spunem povestea vinului, mai ales a celui romanesc, sa vi-l aducem la pretul corect si sa va introducem in aceasta lume deosebita. Pentru mai multe informatii incercati site-ul nostru www.privatewine.ro o sa va placa cu siguranta!

Avand o experienta semnificativa pe piata de vinuri si evenimente asociate vinului, va oferim in principal vinuri romanesti, vinuri provenite de la producatori mici si medii care tin la calitate si ne sprijina in
demersul de promovare si popularizare a consumului de vin romanesc de calitate. Partenerii nostri: Vinarte, Crama Oprisor, Crama Basilescu, Lacerta, Nachbil, Aurelia Visinescu, Cramele Recas, Davino, Petro Vaselo, Budureasca, Gramma si multi altii.

Vanzare Vinuri : În timpul domniei lui Stefan Voda vinificatia a fost stimulata suplimentar prin marirea zonelor de cultivare a vitei de vie, ameliorarea tehnologiei si crearea cramelor. La inceputul secolului 16, Moldova a cazut vasala Imperiului Otoman, care a interzis vinificatia. Astfel, timp de urmatorii 300 de ani vinificatia a suferit un declin dramatic. Totusi, in cele din urma mostenirea vinului s-a renascut dupa Tratatul de Pace de la Bucuresti din 1812, cand regiunea a fost anexata la Imperiul Rus. Nobilimea rusa a procurat vinariile existente si a inceput sa cultive in preponderenta soiurile locale precum Rara Neagra, Plavai, Galbena, Zghiharda, Batuta Neagra, Feteasca Alba, Feteasca Neagra si altele. În jumatatea a doua a secolului 19, in Basarabia au fost invitati vinificatori si importate soiuri franceze de vita de vie. Acestul fapt se datoreaza multitudinea de soiuri nobile de vita de vie existente in Moldova. Tot in aceasta perioada zonele vinicole din Moldova precum Purcari au obtinut renume la nivel international. Industria vinului prospera in continuare si catre 1837 Moldova producea peste 10 milioane de litri pe an.

Vanzare Vinuri

În ultimii ani industria continua sa avanseze si sa progreseze. Multe vinarii au inceput sa coopereze cu vinificatorii din marile tari producatoare de vinuri precum Italia, Franta, Australia si Noua Zelanda. Ei lucreaza cot la cot cu producatorii autohtoni, transferand cunostintele lor despre practicile moderne de vinificatie, inclusiv procedeele de producere a vinurilor tinere, cu aroma de fructe, care au devenit atat de populare in toata lumea. Vinificatorii moldoveni au insusit rapid aceste practici, combinandu-le cu stilurile traditionale de vin pentru a produce vinuri caracteristice Moldovei si arealului ei.

Rezultatul l-a constituit faptul ca replantarile care s-au facut au avut drept sursa vitele nobile aduse din Franta: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc si altele. Perioada interbelica a fost caracterizata prin legaturi mai stranse cu Germania si Austria, interval in care se remarca o utilizare crescanda a spritului (vin amestecat cu apa minerala gazoasa, o alta bogatie locala).

Vanzare Vinuri : Dupa declararea independentei de la Uniunea Sovietica in 1991, industria vinului si-a inceput drumul greu si anevoios de insanatosire. Catre mijlocul anilor 90 vinariile au fost privatizate, iar proprietarii noi au inceput sa faca investitii in echipament modern. Investitii considerabile in plantatiile vitei de vie s-au facut in perioada 2000—2005, cand multe vinarii au decis sa planteze cloni europeni ai soiurilor populare. Deasemenea, in aceasta perioada au fost create multe pepiniere viticole, care comercializau material saditor local in combinatie cu cel european.

Vinuri Romanesti Preturi In perioada comunista (1948-1989), cand apar trei tipuri distincte de organizatii vitivinicole, astfel: institute de cercetare, ferme viticole si centre de vinificatie de stat, precum si ferme cooperatiste, vinurile romanesti reuseau sa cucereasca importante medalii la concursurile internationale in pofida accentului mare pus pe cantitate si mai putin pe calitate. Liberalizarea economiei de dupa 1989 a condus la o suita de schimbari profunde in industria vinului din Romania.

Vin Online, Vinuri În ultimii ani industria continua sa avanseze si sa progreseze. Multe vinarii au inceput sa coopereze cu vinificatorii din marile tari producatoare de vinuri precum Italia, Franta, Australia si Noua Zelanda. Ei lucreaza cot la cot cu producatorii autohtoni, transferand cunostintele lor despre practicile moderne de vinificatie, inclusiv procedeele de producere a vinurilor tinere, cu aroma de fructe, care au devenit atat de populare in toata lumea. Vinificatorii moldoveni au insusit rapid aceste practici, combinandu-le cu stilurile traditionale de vin pentru a produce vinuri caracteristice Moldovei si arealului ei.

More results:
Vanzare Vinuri Vinuri Online Vanzare Vinuri