Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

Firma de dezinsectie sector 1

Operatia se face cu substante ce contin atractivi alimentari puternici (pe suport de carne, legume deshidratate, lichide amplasate in statii de intoxicare), ce asigura rezultate spectaculoase, prin blocarea sistemului nervos central. Substantele raticide utilizate sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform Listei produselor pesticide avizate pentru profilaxia sanitar-umana elaborata de Ministerul Sanatatii, cu influenta slab toxica pentru oameni si animale. Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare ( direct sau indirect)

Unde gasim firme de dezinsectie purici casa

Produsele din procesul de deratizare se folosesc la agenti economici, asociatii de locatari, subsoluri, curti, ferme si campuri, spitale, scoli, etc. Acestea se amplaseaza in statii de intoxicare si sunt sub forma de momeli gata preparate de firmele producatoare, pe suport ceralier sau sub forma de baton cerat. Cetatenii care au gospodarii individuale au si ei obligatia sa asigure combaterea si stingerea focarelor de artropode si rozatoare, vectori de maladii sau generatori de disconfort in gospodaria proprie. Prin serviciul de deratizare sector 1 se elimina rozatoarele daunatoare precum soareci sau sobolani si evident scade considerabil riscul aparitiei anumitor boli. Prin serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie protejati familia si angajatii dvs. de boli infectioase, epidemii, dar si de daune materiale precum deteriorarea marfurilor depozitate sau sanctiuni din partea organelor abilitate.

Deratizare restaurant Deratizarea restaurantelor reprezinta o parte esentiala a procesului de igienizare a acestor institutii. Trebuie sa avem in vedere respectul pentru client si pentru standardele de sanatatea publica, motiv pentru care este de neconceput sa se permita prezenta soarecilor sau sobolanilor in bucatarie sau in sala de mese a unui restaurant, atrasi de prezenta alimentelor. Care sunt riscurile la care va expuneti? Insectele pot transmite o serie de boli infectioase sau provoca alergii periculoase prin contactul direct, intepaturi sau prin contaminarea spatiilor si a alimentelor. In plus, insectele pot crea si numeroase pagube materiale. Acestea pot provoca respingerea unor loturi intregi de marfuri, oprirea productiei si returnarea produselor, afectandu-va, in acelasi timp, credibilitatea in fata furnizorilor si clientilor dumneavoastra. De aceea, aveti nevoie de servicii complete de preventie si control al acestor daunatori.

deratizare subsoluri Bucuresti, deratizare restaurant , plosnite  de pat

Eliminarea insectelor prin dezinsectie deratizare Bucuresti

Operatiunea de dezinsectie tantari consta in eliminarea insectelor daunatoare omului, din locuinte, spatii comerciale, culturi agricole, prin diferite metode. Dezinsectia previne si combate transmiterea bolilor de catre insecte si acarieni. Dezinsectia poate fi de prevenire (prolifica) si are ca scop prevenirea aparitiei insectelor zburatoare si taratoare si dezinsectie de eliminare (curativa), unde deja exista infestarea si se executa lucrari repetate de eradicare a problemei. Probleme des intalnire sunt cele cu gandaci de orice fel. Pentru a nu ajunge sa apelati la o firma DDD (Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare), curatenia este cea mai buna solutie. Aspirati des frimiturile lasate in urma mesei, nu lasati farfuriile murdare peste noapte, astupari toate gurile de aerisire din casa, etc. Prin dezinfectare (dezinfectie) se efectueaza procesul de inlaturare de pe o suprafata sau obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor vegetale si animale prin intermediul substantelor. Dezinfectia se face cu ajutorul unei pompe sub presiune sau cu ajutorul unui neburizator.

Curatire si deratizare subsoluri Bucuresti

Astfel acestia pot determina aparitia unor boli ca: ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenteritele, salmonela, etc. Reprezentand o treime din fauna globului pamantesc, rozatoarele sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite datorita maturitatii sexuale timpurii (intre doua si trei luni), perioade de gestatii scurte (intre 16 si 20 zile); cu un numar mare de pui la fatare (intre 6 si 12), existand posibilitatea de reproducere a primelor generatii chiar in primul an de viata. Longevitatea este de 4-5 ani, harciogul atingand chiar 10 ani. Cu cat suprafata supusa spre deratizare este mai mare, eficienta lucrarilor de deratizare vor atinge o durata mai mare de timp.

Caut firme pentru dezinsectie capuse

Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile De ce sa nu ne protejam prin efectuarea periodica a unor tratamente de dezinfectie, care, datorita inovatiilor in domeniul tehnic au devenit foarte accesibile. Calitatea tehnologiei utilizate in obtinerea aerosolilor, precum si calitatea formularii produselor utilizate in acest scop, este extrem de importanta, avand in vedere faptul ca dimensiunile cat mai reduse ale acestora, sporesc eficacitatea operatiunii de dezinfectie.

Fiind bine cunoscut rolul rozatoarelor in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, deratizarea previne si combate transmisia acestor boli de catre rozatore, prin muscatura sau contact. Omul nu traieste izolat; el este o component a ecosistemelor, fiind inconjurat de plante si animale extreme de diversificate. Importanta epidemiologica: pot transmite numerosi germeni patogeni, bacilii leprei, bacilii trifici, difterici, vibrionii holerei. Gandacul negru de bucatarie este gazda intermediara pentru parazitul intestinal Moniliformis moniliformis, care ca adult se afla la om si rozatoare.

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Printre bolile transmise de insecte se numara: malaria, febra galbena, maningita West Nile transmise de tantari, febra butonoasa, boala Lyme transmise de capuse, toxinfectii alimentare, prin bacteria E colli transmise de muste, pesta, tifosul murin transmise de purici, s.a. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.

Tag: deratizare subsoluri Bucuresti deratizare restaurant plosnite de pat