Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

Firma de dezinsectie sector 1

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.

Firme de deratizare sector 1

Germenii patogeni sunt eradicati prin procesul de DEZINFECTIE, o metoda de decontaminare efectuata in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Operatiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate. Realizata preventiv sau curativ, deratizarea trebuie orientata catre eliminarea definitiva a rozatoarelor nocive. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante cu efect garantat in acest sens. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Acestea actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substante chimice specifice a artropodelor (insecte in stadiul de larva sau adult), care transmit (direct sau indirect) boli contagioase pentru om si animale sau generatoare de disconfort. Speciile de insecte cele mai des intalnite in acest domeniu de activitate sunt: gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de bucatarie, musca, tantarul, plosnita de casa, plosnita porumbeilor, molia de haine, greierele de casa, puricele, paianjanul, viespea, furnica neagra, molia covoarelor. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor (fisuri, crapaturi, golurile din spatele masinilor de gatit si al chiuvetelor, interiorul dulapurilor, spatiile din jurul canalelor de scurgere si al lazilor de gunoi etc ) si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte de disconfort. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile se va pulveriza o zona de bariera in jurul acestora.

dezinsectie gandaci, dezinsectie capuse , dezinsectie purici casa

Eliminarea insectelor prin dezinsectie deratizare Bucuresti

Ne protejeaza sanatatea, deoarece insectele pot raspandi o mare varietate de boli infectioase prin intepaturi si datorita contactului cu alimentele. Printre bolile transmise de insecte se numara: malaria, febra butunoasa, boala Lyme transmis de capuse, toxiinfectii alimentare prin bacteria E Coli transmis de muste, pesta, tifosul murin transmise de purici. Deoarece aria de actiune a insectelor este foarte mare, dezinsectia se poate efectua la nivel de localitate, sau orice obiectiv comercial sau necomercial. Deratizarea este procesul de inlaturare a rozatoarelor folosind produse, substante si dispozitive netoxice pentru oameni si animale. Intrucat combaterea este mai grea, este recomandat a se preveni aparitia si raspandirea acestor daunatori prin procese periodice de deratizare, in acest fel veti scapa de discomfortul creat de acestea.

Apeleaza la deratizare restaurant

Deratizarea este actiunea de combatere a rozatoarelor soareci, sobolani, dihori etc. Acestia sunt daunatori periculosi, deoarece transmit boli oamenilor si animalelor si pot provoca pierderi economice semnificative. De aceea, deratizarea trebuie sa fie un proces continuu, astfel incat sa se impiedice refacerea populatiilor de rozatoare. Dezinsectia este procedeul prin care se combat, cu ajutorul unor substante, insectele care constituie un pericol pentru sanatatea oamenilor, in conditiile in care acestea sunt purtatoare de vectori transmitatori de boli. Dezinfectia este procesul prin care este eliminata, de pe o suprafata sau un obiect dat, majoritatea microbilor si microorganismelor, animale sau vegetale. Dezinfectia nu inlocuieste, ci completeaza curatenia riguroasa si periodica a unui spatiu.

Scapa de gandaci de bucatarie

In mediul urban (subsolurile cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie si desfacere a produselor alimentare, zonele de depozitare a deseurilor etc.) rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta de aceea se impune aplicarea unor masuri permanente, care au menirea de a elimina rozatoarele si impiedica inmultirea lor.Dezinfectia este procesul de igienizare prin care se distrug in mediul inconjurator bacteriile si parazitii. Prin acest procedeu se previne si se combate aparitia si transmisia boliilor si a altor infectii atat la oameni cat si la animale. Actiunea de deratizare reprezinta o serie de masuri aplicate in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare: soareci, sobolani, harciogi, popandai care sunt direct raspunzatori in transmiterea unor agenti patogeni atat la om cat si la animale.

Termenul de dezinfectie provine din medicina si se refera la eliminarea microbilor de pe piele sau rana de catre un medic folosind substante dezinfectante, cum ar fi alcoolul medicinal. Dezinfectia nu e neaparat la fel de buna ca sterilizarea, unde microorganismele sunt distruse in proportie de 100%, aceasta fiind o metoda extrema si un proces chimic care ucide absolul toate tipurile de viata. Rolul deratizarii este foarte important si de aceea este necesara efectuarea ei in mod continuu si ritmic pentru a impiedeca refacerea rapida a populatiei de daunatori. Deasemenea prin deratizare se realizeasa prevenirea si combaterea transmiterii de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit atat la om cat si la animale. Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa se realizeaza prin muscatura sau contact.

Dezinfectia este actiunea de igienizare ce urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii si combaterii infectiilor si bolilor transmisibile, atat la om, cat si la animale. In afara pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali, in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.

Tag: dezinsectie gandaci dezinsectie capuse dezinsectie purici casa