Posibilitatea de a cumpara centrale termice in rate

cazane pe peleti Sibiu sunt concepute pentru arderea biomasei granulare sub forma de peleti si utilizarea energiei termice rezultate atat la incalzirea imobilelor cat si la obtinerea apei calde menajere. Cazan pe peleti din otel de inalta calitate cu boiler pentru acm incorporat. Boilerul de acm imersat in apa cazanului face acest produs interesant deoarece garanteaza o temperatura constanta a acm. Cazanul este controlat de un panou de comanda digital care activeaza si dezactiveaza automat sistemul. Ventilatorul si aprinzatorul electric instalat in interiorul arzatorului, comandate de panoul digital, aprind automat peletii si tin focul aprins. Astfel incalzirea cu acest tip de cazan devine foarte confortabila pentru utilizator. Peletii reprezinta un produs natural, obtinut prin compactarea rumegusului din lemn, care este transformat apoi in granule de forma cilindrica cu dimensiunile maxime aproximative 6 mm (diametru) 35 mm (lungime). Nu contin aditivi chimici, lianti sau excipienti, sunt 100% din lemn.

Centrale termice in condensatie

Cazanele cu gazeificare realizeaza gazeificarea lemnului (ardere inversa) si combustia gazogenului (gazului de lemn), rezultat in camera de ardere. Aportul de aer este controlat de un ventilator de aer (exhaustor). Cazanele sunt dotate cu serpentina de racire pentru protectie impotriva supraincalzirii si au emisii reduse de noxe. Cazanele au doua compartimente despartite de o placa de beton refractar prevazuta cu duze de ardere; compartimentul superior are rol de magazie de combustibil si camera de gazeificare, iar cel inferior camera de ardere unde are loc arderea propriu-zisa a gazului de lemn; camera de ardere principala este conceputa astfel inca gazele de ardere sa parcurga cele doua cai convective pentru o mai buna cedare a caldurii catre agentul termic, fiind apoi evacuate catre cos.

Principiul de functionare al cazanului cu gazeificare este urmatorul: lemnul este introdus in incaperea superioara a cazanului (magazia de lemne), in contact cu jarul. Lemnul se aprinde si in procesul de ardere da nastere la niste gaze care, combinandu-se cu aerul (aer care este introdus fortat in acel spatiu), creaza un amestec combustibil. Din acest motiv, consumul de lemne este mult redus fata de cazanul clasic, iar alimentarea se face mult mai rar. Avantajele acestui tip de cazan nu se opresc aici, la randamentul ridicat. Pentru ca arde aproape tot, fumul rezultat este curat, in sensul ca nu mai sunt prezente, ca la cazanele clasice, elementele nearse si nocive. Prin urmare, un astfel de cazan afecteaza foarte putin mediul.

boilere termoelectrice Sibiu, cazane pe peleti Sibiu , boilere electrice Sibiu

Informatii despre programul rabla centrale

Aceste boilere pot fi legate la centrale termice, panouri solare si pompe de caldura. Modelele de boilere pot fi cu o singura serpentina cu dubla serpentina sau tripla serpentina insa trebuie stiut ca aceste boilere pot face apa calda si cu ajutorul rezistentei electrice. Boilerele sunt solutii de preparare a apei calde menajere, pe care o folosim in general la baie si bucatarie.Un instant de apa calda, elimina inconvenientul asteptarii pana in momentul in care va curge apa calda. Boilerul este un aparat destinat incalzirii apei calde menajere.Un boiler are forma unui rezervor, confectionat din otel sau otel aliat,in care este depozitata apa calda menajera(ACM),incalzita,provenita din instalatia de apa rece a locuintei.

boilere electrice Sibiu o metoda eficienta de incalzire

Sunt construite pentru arderea perfecta a peletilor, in asa fel incat pe partea stanga sau pe cea dreapta a cazanului, in functie de necesitatile beneficiarului, este incorporat un arzator pe peleti care, in mod complet automat, prin intermediul unui conveier melc, se alimenteaza cu peleti din rezervor. Dupa ce aprinderea peletilor este suficienta, arzatorul trece la randamentul reglat, pe care il mentine pana cand sistemul este incalzit. Apoi arzatorul se opreste si peletii continua sa arda in camera arzatorului sau arderea se inabuse complet. Astfel arzatorul este pregatit pentru un nou start. in caz de nevoie, intreg ciclul se repeta continuu.

Metoda de incalzire prin Centrale termice pe gaz

O noutate pe care nu o cunoaste fiecare o reprezinta asa numitii peleti, care se fabrica in mod asemanator cu cel al brichetelor din lemn, adica prin presarea reziduurilor lemnoase (rumegus si talas), fara nici un fel de aglutinare sub presiune mare. in acelasi mod, peletii pot fi fabricati si din lemn de esenta tare, cu coaja, asa numitii peleti negrii, care insa se aglutineaza, cauzand probleme la majoritatea arzatoarelor. Tot la fel sunt fabricati peletii din paie si din diferite reziduuri biologice, cum ar fi paiele de sfecla, resturile de mac, deseurile din industria zaharului, turba. in arzatoarele fabricate de firma noastra se pot arde acesti peleti, camera de ardere a arzatorului trebuie insa curatata o data pe zi. in cazul arderii unor peleti de calitate fara aglutinanti si scoarta efectuam curatarea camerei de ardere a arzatorului o data la 7 pana la 30 de zile.

Randamentul cazanului si alte functii ale arzatorului sunt comandate prin reglaj electronic, care permite adaptarea functionarii cazanului la conditiile concrete ale intregului sistem. Alimentarea cu combustibil, curatarea camerei de ardere si indepartarea cenusii se fac, o data la 1 - 30 zile, in functie de calitatea peletilor. Avantajul mare al cazanelor noastre pe peleti este si faptul ca in cazul in care scoatem arzatorul din cazan si il inlocuim cu capac, in caz de nevoie, este posibila utilizarea pentru incalzire si a lemnelor. insa, principalul avantaj, diferit de gazul metan sau de petrol lampant, este acela ca se ard surse regenerabile de energie.Majoritatea dintre noi are deja o oarecare experienta cu lemnul de foc sau cu brichetele din lemn, folosite in cazane sau in semineuri. Acesti combustibili sunt disponibili in majoritatea locurilor la preturi mai mult sau mai putin rezonabile.

Astfel, avem un sistem perfect si extrem de rapid. Acesta preia surplusul de energie, previne pierderea de caldura obisnuita care apare cu rezervoare tampon standard si cedeaza caldura inmagazinata in functie de nevoile dumneavoastra. Acestea sunt aspectele care caracterizeaza un tanc modern.Pentru racordarea instalatiei solare rezervoarele pot fi echipate cu una sau doua schimbatoare de caldura solare. Astfel, o operatiune perfecta a sistemelor solare cu mari cresteri de stocare a energiei solare este activata. Instanturile electrice au dimensiuni mai reduse si pot fi montate mai aproape de punctul de utilizare, ceea ce permite de asemenea, economisirea timpului, energiei si apei prin reducerea lungimii instalatiei.

Tag: boilere termoelectrice Sibiu cazane pe peleti Sibiu boilere electrice Sibiu