Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

آسانسور یکی از راحت­ترین وسایل انتقال در داخل ساختمان­های با بیش از 10 طبقه می­باشد. اگر چه این امکان وجود دارد که از پله­ها برای جابجایی بین طبقات استفاده نمود، اما آسانسور یک جایگزین سریع­تر و بسیار بهتر نسبت به پله­ها می­باشد. آسانسور به عنوان یک وسیله انتقالی عمودی می­باشد که برای جابجایی افراد و اشیا بین طبقات یک ساختمان از آن استفاده می­گردد. آسانسورها به کمک یک موتور الکتریکی کار می­کنند و به وسیله کابل­های کششی یا سیستم وزنه متقابل و یا سیال هیدرولیکی عمل می­کنند. مردم ترجیح می­دهند از آسانسور به خاطر سهولت و راحتی که فراهم می­کنند، استفاده کنند. با توجه به مکانیزم­هایی که در بالا ذکر نمودیم، انواع مختلفی از آسانسور­هایی که در ساختمان­ها نصب می­گردد وجود دارد. این مواردی که ذکر شد در پاراگراف­های زیر بیان نموده شده است. بنابراین، متن را تا انتها بخوانید و در مورد وسیله­ای که روزانه از آن برای رسیدن به دفتر یا خانه­های خود از آن استفاده می­نمایید، بیشتر بدانید.

 

انواع آسانسور

برای اولین بار آسانسور­ها به­عنوان کالایی لوکس اختراع شدند، اما امروزه به دلیل راحتی و آسایشی که آنها برای ما فراهم می­کنند، به عنوان وسیله­ای ضروری از آن­ها استفاده می­گردد. زمان صرف شده در بالا رفتن از پله ها به طور قابل ملاحظه­ای کاهش می­یابد چرا که آسانسور­ها راهی بسیار سریع­تر برای جابجایی بین طبقات مختلف یک ساختمان می­باشند. یکی دیگر از مزایای این آسانسور­ها این است که آنها قادر هستند که انسان­ها، حیوانات، کالاها، چمدان­های سنگین و موارد دیگر را حمل نمایند، که این کار هم زمان و هم تلاش بسیار زیادی را برای جابجایی از طریق پله ها نیازمند می­باشد. از آسانسورها برای حما اشیا مختلف در ساختمان­های مسکونی و تجاری، بیمارستان­ها، ساختمان­های در حال ساخت، مراکز خرید، رستوران­ها و حتی کتابخانه­ها استفاده می­شود. هر کدام از این آسانسورها مکانیسم خاص خود را دارند که نوع آنها را تعریف می­کند. در پاراگراف­های زیر، ما انواع مختلف آسانسورها را بیان نموده­ایم. نگاهی بیاندازید!

 

1.     آسانسور کششی

اولین نوع آسانسور که ما به آن می­پردازیم، به عنوان آسانسور کششی شناخته می­شود و با کمک یک کابل که از روی یک پولی رد شده است، عمل می­کند. این پولی به یک موتور الکتریکی متصل می­باشد و هنگامی که موتور شروع به کار می­کند، پولی نیز شروع به چرخش می­نماید و کابل بر روی آن می­چرخد و کشیده می­شود که این عمل باعث می­شود کابین آسانسور در طبقه دلخواه ما قرار گیرد. پولی معمولا در اتاق ماشین قرار دارد که این اتاق در بالاترین طبقه ساختمان تعبیه می­گردد. سرعت چرخش پولی و کابل با اضافه کردن یک وزنه به یک انتهای کابل (انتهای دیگر کابل به کابین متصل می­باشد) افزایش می­یابد. آسانسورهای کششی به سه نوع زیر تقسیم می­گردند:

·       کششی چرخدنده­ای: در این نوع آسانسور یک گیربکس به موتور الکتریکی متصل شده است. این کار سرعت انتقال کابین را افزایش می­دهد و باعث می­شود آسانسور با سرعت تقریبا 500 فوت / دقیقه حرکت نماید.

·       کششی فاقد چرخدنده: این نوع آسانسور فاقد جعبه دنده می­باشد، اما پولی به طور مستقیم به موتور متصل شده است و سرعت آسانسور به حدود 200 فوت در دقیقه افزایش می­یابد.

·       آسانسورهای فاقد اتاق ماشین: معمولا یک اتاق ماشین برای جای دادن موتور و پولی مورد نیاز است، اما این آسانسورها نیاز به اتاق ماشین ندارند. در این نوع آسانسورها موتور و پولی مستقيما بر روی شفت آسانسور مستقر می شوند، زیرا دسترسی راحت­تری برای مواقع تعمیرات دارا می­باشند و شما مجبور نیستید یک اتاق را به آن اختصاص دهید.



پکیج آسانسور

2.     آسانسور هیدرولیکی

این نوع آسانسور دارای مکانیزم کندتری نسبت به نوع قبلی می­باشد که شامل یک پیستون در قسمت پایین آسانسور می­باشد. این پیستون توسط یک موتور الکتریکی کنترل می شود و کار آن این است که وقتی دکمه آسانسور طبقه­ای زده شود، کابین آسانسور را به سمت بالا یا پایین برای رسیدن به آن طبقه حرکت دهد. با این حال، این روند بسیار آهسته است و به همین دلیل حداکثر سرعت حرکت این آسانسورها 200 فوت در دقیقه می­باشد. موتور الکتریکی در این آسانسورها بر خلاف آسانسور کششی در اتاق ماشینی قرار دارد که در پایین ترین سطح ساختمان قرار دارد. این نوع آسانسور برای ساختمان­های کوچکتر با کمتر از 10 طبقه استفاده می­شود. مانند آسانسور کششی، انواع مختلفی آسانسور هیدرولیکی وجود دارد که در زیر ذکر شده­اند:

·       متعارف: این نوع شامل یک قرقره یا پولی­ای است که در زیر چاله آسانسور قرار می­گیرد که این کار باعث سهولت در پایین آمدن آسانسور می­شود. با این حال به دلیل همین طرز قرارگیری پیستون، سرعت این آسانسور به 60 فوت در دقیقه کاهش می یابد.

·       هیدرولیکی فاقد چاله: آسانسورهای هیدرولیکی معمولا برای جابجایی سریعتر نیاز به وجود چاهی در زیر چاله آسانسور دارند، اما این نوع آسانسور­ها نیاز به آن ندارند، چرا که پیستون خود در هر دو طرف کابین قرار می­گیرد. به همین دلیل، سرعت این آسانسورها به 20 فوت بر دقیقه کاهش می یابد که بسیار کند می­باشد.

·       کابلی: این آسانسورها برای حرکت شامل هم پیستون و هم کابل بر روی پولی می­باشند، به همین دیل سرعت آن­ها به حدود 60 فوت در دقیقه افزایش می­یابد.


پله برقی

به کمک این مقاله شما مطمئنا حقایق جدیدی در مورد آسانسورها دریافته­اید. اکنون که شما همه چیز در مورد انواع آسانسورها می­دانید، می­توانید انتخاب کنید که از چه نوع آسانسوری استفاده نمایید.


https://www.behranlift.com