Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Ellenö Golfrestaurang.

Varför inte passa på och ta en bit mat eller en fika efter golfrundan. Vi inne i restaurangen kommer att erbjuda flera olika möjligheter att på ett trevligt sätt avsluta eller börja golfdagen på. Under veckodagarna kommer det att serveras en lunchbuffé mellan klockan 11.30- 15.30. Lunchen kommer att koncentreras på svensk husmanskost men självklart också lite mer moderna lunchrätter. Priset på lunchbuffén kommer att ligga på 65 kronor och då ingår sallad, två olika varmrätter och kaffe på maten.
Före lunchtiden kommer det att finnas smörgåsar, fikabröd och annat som hör golfrestauranger till. Efter lunchtid kommer vi att erbjuda en enklare a´la carté. Där kommer det att varieras friskt så att alla kunder skall bli nöjda.
Vi kommer också att satsa på företagsluncher. Det kan i många fall vara ett bra alternativ att ta ut sina kunder till en avslappnad miljö vid golfbanan. Priserna på affärsluncherna kommer att ligga från 129 kronor. Då erbjuder vi förrätt, varmrätt och kaffe på maten. Vi ser dock helst att ni kontaktar oss i restaurangen minst två dagar innan ni vill komma.
På helgerna kommer det att finnas en helgmeny. Det innebär en form av lunch som ligger lite högre i pris än på vardagarna. Helglunchen kommer att serveras hela dagarna från klockan tolv tills vi stänger.
Hör gärna av er om ni har frågor eller önskemål om något.

Nu hoppas vi på en bra golfsommar och önskar alla gäster välkomna.

Pontus Roos, köksmästare på Ellenö Golfrestaurang.

 

Webmaster