Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Elwood Blues

YOUR TITLE HERENimi: Elwood Blues
Rotu: Friisiläinen
Synt.: 7.8.2001
I.: Matt Blues
E.: Love For Blue Blues
Väri: Musta
Merkit: -
Säkä: 168cm
Sukup.: Ori
Koulutus: Ko: Va A, Re: 110cm
Painotus: Näyttely, ratsu
Om.: Maria
Kotitalli: Fog FieldLuonne; Elwood on siis todella, todella villi. Sen selkään jos pääsee, niin on aploodit ansainut! Elwood on aina hirmupäällä, ja haluaa kokoajan nousta kahdelle jalalle, ja tehdä kaikenlaisia temppuja! Sitä ei pysäytä mikään, paitsi kiinan muuri! Elwood on todella salaperäinen, ja "aavemainen" hevonen. Yöllä jolloin on sumua, Elwood vaikutta todella pelottavalta, ja tietää sen itse... Elwoodille sopivat vain kokeneet ratsastajat, jotka saisivat Elwoodin tajumaan, että se käyttäytyy kuin "rikollinen!" Vaikka eihän Elwoodissä pelkkää pahaa henkeä ole. Joskus se on ihan kiltti, mutta nirsoilee ruuasta. Se söi pienestä pitäen vain ja ainoastaan kuivaa leipää. Mutta kyllähän kaura kelpaa! :) Uittamisesta Elwoodin kanssa ei tule mitään. Se roiskuu vedessä, ja tekee kaikenlaista, mitä sitä huvittaa. Kärryillä Elwood menee jotenkin... Ainahan sitä pitää kestää. Esim. sitä kun se rupeaa pyörimään kärryjen kanssa, ja menee yli hyndiä, jos tielle sattuu. Kerrankin saatiin sakkoja... Ja Elwood senkun nauraa... Elwood haluaa aina rokata, ja laulaa. Se menee piaffea, ja hirnahtelee, ja silloin kaikki tulevat tanssipäälle! :) Elwood on tottunut kaikkeen meteliin, eikä siksi juurikaan kuuntele ikinä mitä käsketään. Mutta kuitenkin aika ihana vauhdikas ratsu! (jos selässä pysyy)

Tarhassa; Tarhassa Elwoodilla on rytmi veressä. Se laukkaliee ympäri paikkoja, ja karkailee tarhasta... Elwoodia on vaikea hakea pois. Riimunarun kanssa pitää juosta ympäriinsä, ja levätä aina vähän aikaa... Elwood ei ikinä väsy!

Kentällä; Kentällä Elwood menee hienosti, ja luottaa vain kokeneisiin ratsastajiin. Jos vähänkin aloittelian tasolla menee Elwoodin selkään, voi tulla huima rodeo seikka. Mutta muuten Elwood on kentällä hyvin tottelevainen! (ihme ja kumma...)

Hoitaessa; Hoitaessa Elwood voi olla hankala, mutta kiltti, jos sille antaa opetuksen. Helppoa, jos pitää sen turvan kiinni vähän aikaa... :)


Astutukset & jälkeläiset; -


Kilpailut; -