Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
* * * *
*
*
 

 

 

picture
* *
* *
*     **
*  

*
* *
* *
*   
* *
*
*

Републички завод за здравствена заштита - РЗЗЗ
Официјална страница на Републичкиот завод за здравствена заштита - РЗЗЗ
http://www.rzzz.org.mk     Внесено на:02.03.2001 16:00:50 Посети:3
Алкалоид а.д
Alkaloid a.d. фабрика за лекови, козметика и хемиски производи. Оценет како Отров.
http://www.alkaloid.com.mk/     Внесено на:05.01.2000 18:36:24 Посети:7
Naturprodukt
Naturprodukt македонско претставништво за Naturwaren, Roha, Stada, Schwabe и Madaus.
http://www.naturprodukt.com.mk/     Внесено на:05.01.2000 18:37:28 Посети:3
Oriflame
Oriflame претставништво на шведската фирма за козметика. Содржи само лого и e-mail адреса за контакт. Логото ве носи на меѓународните страни на Oriflame.
http://www.oriflame.com.mk/     Внесено на:05.01.2000 18:38:57 Посети:4
Schering
Schering Го содржи само логото и никакви информации.
http://www.schering.org.mk/     Внесено на:05.01.2000 18:40:35 Посети:3
Zegin
Zegin ланец аптеки во Македонија. Пронајдете ја наблиската аптека на Zegin или сурфајте низ виртуелните аптеки.
http://www.zegin.com.mk/     Внесено на:05.01.2000 18:39:44 Посети:5
ОХИС
ОХИС фармацевтска и хемиска индустрија. Цитирано од прегледот од списанието Plugin: "Ко некое дете на директорот да си играло со FrontPage".
http://www.ohis.com.mk/     Внесено на:05.01.2000 18:38:18 Посети:6
Аквасорс - Aquasource
AquaSource верува дека никој не може да даде подобри одговори од самата природа. Затоа само ние Ви обезбедуваме природни хранливи производи.
http://www.akvasors.com.mk/     Внесено на:10.09.2001 22:29:31 Посети:2
AquaSource
AquaSource сино-зелени алги од Кламатското езеро. Подобра ментална и физичка способност, виталност, енергија, регулирана телезна тежина...
http://aquasourcealgae.7h.com/algi.htm     Внесено на: Посети:5
Миција на UNICEF
UNICEF кампања за здрав живот на младите.
http://www.misija.org.mk     Внесено на:14.09.2001 02:38:22 Посети:4
Подобро здравство
Брз и лесен начин да ги пронајдете здравствените информации кои ви требаат за различни периоди од вашиот живот. Од австралиската влада и на македонски јазик.
http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2/bhclang.nsf/(LevelOne)/Macedonian?opendocument     Внесено на: Посети:14
Варумин
Варумин е анти канцер продукт. Помага при лечењето на тумори. Исто така се препорачува при висок притисок, мултиплекс склероза, кај лица со намалена имуност на организмот...
http://www.varumin.com.mk/     Внесено на:15.09.2001 01:12:09 Посети:4
Вашиот стоматолог на интернет
Вашиот стоматолог на Интернет : архива на совети и информации од стоматологијата со цел за поттикнување на здрави навики и подобрување на здравјето на забите - Од Стоматолошката Ординација Д-р Кирил Нечаковски
http://www.stomatolog.com.mk     Внесено на:28.01.2001 01:59:56 Посети:5
Насмевка
Веб страница на стоматолошката ординација на Д-р Кирил Нечаковски во Битола, Македонија.Информации за Д-р Нечаковски, ординацијата, услугите кои ги нуди заедно со едукациони материјали за зачувување на здравјето на Вашите заби.
http://members.xoom.com/nasmevka     Внесено на:26.02.2000 04:14:53 Посети:5
Калеидоскоп
Веб страница посветена на равојот на холистичките пристапи во Македонија. Предавања, курсеви и работилници под водство на странски и домашни инструктори. Информации за додатните здравствени пристапи. Редовна програма и срдечна служба.
http://www.kaleidoskop.org.mk     Внесено на: Посети:5
Стоматолошка ординација "Дуки-Лек" - Скопје
Виртуелна прошетка низ една од најдобрите стоматолошки ординации ви Скопје. Цени, услуги и информации за ординацијата, теми од областа на стоматологијата.
http://dukilek.tripod.com/     Внесено на:06.11.2000 09:32:57 Посети:7
МЦР 2000
Втор конгрес на радиолозите на Македонија.
http://www.soros.org.mk/mcr2000     Внесено на:31.12.2000 21:28:42 Посети:2
Републички завод за здравствена заштита - Скопје
Дејност и организација на Републичкиот завод за здравствена заштита.
http://www.unet.com.mk/RZZZ     Внесено на:14.04.2000 08:07:52 Посети:7
Соулворк коучинг, системска практика на лична промена
За разлика од класичната психотерапија, коучингот е професија која Ви помага не само да разрешите минати проблеми, туку да постигнете одличност во кој ида е животен контекст. Со Соулворк одредувате: Каде сте сега? Каде сакате да бидете? и Како да стигнете таму? Соулворк е интернационална школа на модерни психотерапевтски пристапи, во Македонија од есен 2002.
http://get-me.to/soulwork     Внесено на: Посети:2
Здружение на инфектолозите на Македонија
Здружение на инфектолозите на Македонија.
http://www.zim.org.mk     Внесено на:28.08.2000 18:07:54 Посети:5
Здружение на граѓани со дијабетес на општина Прилеп
Здружението на граѓани со дијабетес на општина Прилеп е невладина, непрофитна, аполитична хуманитарна организација. Нејзината примарна цел е едукација на граѓаните со дијабетес и на сите оние кои се заинтересирани или на било каков начин се засегнати од шеќерната болест. Ова се прави со цел да се спречат можните компликации од оваа болест кои чинат многу како за здравјето на пациентот, така и за неговото поблиско семејство. Друга цел на здружението е здружување и организација на дијабетичарите од Прилеп и околината со што би се заштитиле нивните права и би се оствариле нивните интереси со помош на оваа организирана форма на здружување.
http://www.zgdop.s5.com     Внесено на: Посети:2
Институт за стерилитет и асистирани репродуктивни технологии
Институт за стерилитет и асистирани репродуктивни технологии
http://www.ivf-bg.com     Внесено на:24.01.2003 18:28:02 Посети:4
Институт за радиотерапија и онкологија - Скопје
Институтот за радиотерапија и онкологија е единствена специјализирана здравстена установа за лекување на малигни заболувања во Република Македонија. Организационо се наоѓа во склоп на Ј.З.О. Клинички Центар - Скопје. Институтот располага со 180 болнички кревети во хоспиталниот дел, 30 кревети во рамките на двете дневни болници. Во рамките на Институтот функционираат вкупно 5 специјалистички амбуланти, како и амбулатна за пункциони биопсии (работно време секој ден од 11 до 12.30 часот). Во Институтот работат вкупно 16 лекари специјалисти, 11 лекари на специјализација, а наставната база ја сочинуваат 5 професори, 2 доценти, 2 виши научни соработници и 10 асистенти. Во рамките на институтот функционираат девет одделенија.
http://www.oncology.org.mk     Внесено на:08.04.2003 13:33:49 Посети:2
За здравје . . .
Информативна страна за добро Здравје, за добар Изглед и добра Психа ...
http://www.zazdravje.com2.info/     Внесено на:21.02.2003 03:03:08 Посети:10
Сименс Медицина - Македонија
Информации и линкови од одделот за медицинска опрема на Сименс во Македонија.
http://www.siemensmedical.com.mk     Внесено на:16.03.2003 23:44:36 Посети:2
Бугарска асоцијација за стерилност и репродукциско здравје
Конгреси на бугарската асоцијација за стерилност и репродукциско здравје
http://www.basrh.org     Внесено на:20.02.2003 19:35:18 Посети:6
Алтернативна медицина
Лекување на најразлични заболувања со комплет терапии (чаеви, режим на исхрана, тинктури, медотури и сл.) . Petkovski Naume Resen 096 452 843
http://www.rozakanina.bizland.com     Внесено на:15.02.2001 23:11:54 Посети:12
Secret мириси
Мириси од Procter & Gamble.
http://secret.com.mk/     Внесено на: Посети:4
Републички завод за трансфузиологија
Најчести прашања во всрка со крводарителството, распоред на акции за дарување на крв и доста други интересни работи. Подарете живот. Дарувајте крв.
http://www.itm.ukim.edu.mk     Внесено на:20.03.2000 17:48:33 Посети:3
Најчести прашања за ХИВ/СИДА - Х.Е.Р.А. - Скопје
Најчести прашања за начините на пренос на ХИВ. Превенција и подршка за луѓето.
http://www.stopaids.org.mk/faq     Внесено на:09.06.2001 11:11:59 Посети:3
Кардиохирургија
Официјални страници на одделот за Кардиохирургија при Воената болница во Скопје.
http://www.cardiosurgery.com.mk     Внесено на:07.07.2001 13:51:19 Посети:4
Централна Медицинска Библиотека
Пребарување на медицински книги, списанија, пристап до медицински информации на WEB, библиотечно позајмување, нарачување трудови...
http://www.cmb.org.mk     Внесено на:25.03.2003 00:48:24 Посети:10
Реплек а.д.
Реплек а.д.
http://www.replek.com     Внесено на: Посети:3
МакоДент
Сервис и продажба на стоматолошки машини и опрема.
http://makodent.20m.com     Внесено на: Посети:3
Св. Еразмо
Специјална болница за ортопедија и трауматологија во Охрид.
http://traortoh.com.mk/     Внесено на: Посети:3
Он Лајн Стоматологија
Стоматолошки прирачник за пациенти
http://poposki.tripod.com     Внесено на: Посети:4

 

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*
*
1.Изградба на лифт
2.Центар за дијализа
3.Гасификација
4. Централно греење
5.Компјутеризација

 

Централа

031 375 054

Директор

031 375 039

Брза Помош

94

Аптека

031 375 012

 
Англиски
 

  Македонски
   

 

 

 

 
*
*
*  

2003 Fox Enterprise , Kriva Palanka All rights reserved

back to top *
*
* * * *
* *