Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Griekse taal en cultuur in Griekenland

Bezoekadres: OMILO, Pan. Tsaldari 13, 151 22 Maroussi (Athens) - GRIEKENLAND

Postadres: OMILO, P.Box 61070, 151 01 Maroussi (Athens) - GRIEKENLAND

Tel (+ 30) 210- 61.22.896 Fax (+30) 210-61.22.706Wij hebben een nieuwe website! Alle informatie vindt u nu op http://www.omilo.com/


e-mail: info@omilo.com web: http://www.omilo.com/


Delphi_omilo group_Sounion sunset


Algemene Informatie__ De taalcursus en taalniveaus

8- en 10-weekse cursussen in Noord-ATHENE
Intensieve 1- weekse cursussen in Noord-ATHENE
Paascursus (april) in NAFPLION
Juni, juli en september cursus op het eiland SYROS

CURSUSDATA EN PRIJZEN
2009 ACCOMMODATIE tijdens de intensieve cursussen
CONTACTADRES EN INSCHRIJVINGSFORMULIER
Links
img OMILO Nieuwsbrief _ img Onze "on-line" foto-album _ img Studenten reacties! _ Wie zijn wij?

Algemene informatie

De kwaliteit van uw vakantie, van het wonen en werken in Griekenland verbetert veel van het moment u de Nieuwgriekse taal begint te verstaan en te spreken. Wanneer u de Griekse taal leert, verstaat u ook de Griekse cultuur en geschiedenis beter, wat u zal helpen om met de Grieken gemakkelijker in contact te komen en hen beter te verstaan. Het doel van onze cursussen is, u een kans te geven Nieuwgrieks in Griekenland te leren of uw kennis te verbeteren, en het eventueel te combineren met een mooie vakantie, waarbij u de Griekse cultuur en het leven van alledag kunt ervaren.

Sinds 1996 heeft OMILO een succesvolle taalmethode ontwikkeld, die U de mogelijkheid geeft om op een snelle en doelmatige manier Grieks te leren. Het doel van onze cursussen is het opbouwen en uitbreiden van uw kennis van de Griekse taal. Om onze leraren de mogelijkheid te geven aan de individuele wensen en behoeften van de studenten te beantwoorden, werken we met zeer kleine groepjes (3 tot 7 studenten per niveau). OMILO-studenten komen uit de hele wereld en er heerst steeds een interessante, internationale en vriendelijke sfeer.

In onze cursussen voorzien wij U van de nodige kennis voor alledaagse communicatie en geven wij U tegelijkertijd een degelijke basis in de structuur van de Grieks taal;
* cursussen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden
* onderwijs door gekwalificeerde en ervaren leraren in kleine groepjes
* cultureel programma en facultatieve excursies


Wie zijn wij?

OMILO is het resultaat van een ideaal dat twee studenten, Dimitris Andreadis uit Athene en Maya Cornelissens uit Antwerpen, ooit hadden. De twee zijn elkaar in Denemarken tegengekomen en hebben na verloop van tijd het plan opgevat zelf taalcursussen in Griekenland te beginnen. Dat ideaal heeft, onder de naam OMILO, uiteindelijk na heel wat werk het licht gezien in Athene in 1996. Dimitris geeft zelf Griekse les en houdt zich eveneens bezig met de juridische aspecten van de zaak en Maya met het dagelijkse reilen en zeilen, met de nodige aandacht voor de soms specifieke behoeften van een talencentrum en zijn leerlingen. Troeven zijn hun internationale ervaring: Dimitris heeft in het buitenland gestudeerd (Europa en VS) en Maya, die een gerenommeerde taalopleiding heeft genoten in Belgie, heeft een schat aan ervaring opgedaan in het zgn. ‘culturele toerisme’, en dit zowel in Griekenland als elders in Europa. Alhoewel OMILO op de eerste plaats taalopleidingen geeft, met de nadruk op kwalitatief zeer hoogstaand onderwijs, gegeven door dynamische en vakbekwame Griekse leerkrachten, wil het ook wat verder gaan dan dat: OMILO wil U laten kennismaken met en onderdompelen in het moderne Griekse leven. Volledig thuis in het Athene van vandaag, willen Dimitris en Maya hun leerlingen, jong en oud, laten delen in hun grote kennis van de Griekse cultuur in het algemeen en van het hedendaagse leven in Athene en Griekenland.

Dimitris_Maya_Omilo teachersMarina and Christina  Dora and Konstantinos
Sinds 1998 hebben Marina Braila en Dora Stoimenidou zich bij het vaste Omilo-team gevoegd en sinds 2006 horen ook Konstantinos en Christina tot de OMILO staff. Dora is opgegroeid in Thessaloniki, waar ze ook studeerde, en woont sinds 1994 in Athene. Marina groeide in Korinthos op en studeerde aan de Universiteit van Athene. Sinds haar studententijd woont ze permanent in Athene. Konstantinos is in Creta opgegroeid en studeerde in Thessaloniki en de U.K.
Zij hebben allen Griekse filologie en pedagogie gestudeerd, hebben een grote jarenlange ervaring in het onderwijzen van "Nieuwgrieks voor buitenlanders " - en zijn veelgevraagde en succesvolle leraren. Naast taalonderwijs houden zij zich nu ook bezig met het ontwikkelen van taallesmethodes voor Omilo en het opleiden van de nieuwe leerkrachten.
Christina spreekt vloeiend Grieks, Nederlands, Frans en Duits en geeft voornamelijk les aan Beginners. Naast haar lesgeven helpt zij tevens OMILO met de administratie en secretariaat. Tijdens de intensieve cursussen (maart tot oktober) werkt OMILO ook met extra leraren samen. Alle leraren hebben het Grieks als moedertaal, spreken vloeiend Engels en bezitten een universitair diploma.

Go back to top


Links

WONEN IN ATHENE: een zeer aangename en informatieve web-site voor iedereen die meer wil weten over Athene, Griekse gewoonten en culturele verschillen met Nederland.

DANSGROEP KAPPA BELGIE: Voor de Griekse dansers onder ons! Zeer goede organisatie en zeer aangename Griekse sfeer.

GRIEKSE CLUB YAMAS in Bredene, Belgie: leuke site met veel nieuwtjes over Griekenland en Griekse aktiviteiten in Belgie. De organisatoren dragen Griekenland in hun hart! Elke zomer organiseren zij in Bredene een gratis Grieks Zomerfeest.

Photothema : seminars in photography, while spending a Greek holiday in the Peloponnese

Travelling in Greece
Athens Info guide (ook in het Nederlands)

Ellada - Greece
Gogreece

Go back to top


Voor suggesties of opmerkingen e-mail naar: andreadj@otenet.gr