We zijn het ZAT!
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

We zijn het ZAT!

De overheid is al jaren bezig met het uitmelken van de automobilist. Onder het mom van "het is beter voor het milieu" worden accijnzen verhoogd en heffingen bedacht. De maximumsnelheden worden steeds meer en op grotere schaal aangepast naar een snelheid waar de gemiddelde wielrenner zich voor zou schamen. Boetes worden hoger en hoger en steeds vaker vind je als onschuldige vierwielrijder het zo gehate fanmail uit Ljouwert in de brievenbus. Weer geflitst om half vier in de ochtend op die stille weg in the middle of nowhere waar een of andere ambtelijke boerenklojo een flitspaal heeft laten plaatsen vanwege "de verkeers veiligheid".

Steeds meer mensen ergeren zich hier aan en gaan over tot burgerlijke ongehoor zaamheid. Gelukkig maar. De overheid moet eens beseffen dat ze te ver gaat. De wens van de burger is duidelijk: LAAT DE HEILIGE KOE MET RUST.

Wij willen iedereen oproepen tot het steunen van onze strijd tegen De Paal. Ons motto is: "Een afgefikte Paal in de morgen is een autodag zonder zorgen". Koop een jerrycan en 5 liter benzine en steek die paal in de hens!

Kijk op deze site voor meer informatie.