Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ET Treaty GirlLempinimi: Tessa
Rotu: Finnish Warmblood (FWB)
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 6.10.2002
Väri: Ruunikko
Merkit: Tähti
Koulutus: Va A, 100 cm
Säkäkorkeus: 167 cm
Kasvattaja: Elli S.
Omistaja: Minni

Hoitaessa Tessa on tosi rauhallinen. Se pitää kaikesta mahdollisesta hellimisestä, rapsuttamisesta mahan alta harjailemiseen saakka. :) Päästä Tessa on aika arka. Se ei siis mielellään anna kenenkään koskea siihen. Mutta jos varovaisesti silittää ja sitten hellästi harjaa pehmeällä harjalla, niin tyttö on ihan kiltisti. Tamma on kiltisti ulkonakin ollessaan. Se seisoo ihan nätisti paikallaan, kuumassa paahteessa kauan seisoskeleminen ei ole kyllä sen mieleen!

Muutenkin Tessa on kiltti tyttö. Tammalle iskee vauhtivimma kun se pääsee laitumelle tai tarhaan. Se alkaa hullun lailla pukittelemaan ja laukkaamaan. Päästelee energioitaan ulos! :D Silloin ei kannata mennä ottamaan sitä kiinni, muuten voi jäädä alle! :P Tessa yrittää olla pomo laumassaan. Kovistelee muille ja säilyttää oman reviirinsä, joskin väillä on hauska haistella oreja, jotka on aidan toisella puolella! ;)

Ratsastettaessa tammalla on lentävät ja korkeat askeleet. Tessa rakastaa kouluratsastuksen ähertämistä! :) Estekentillä se ei erikoisemmin viihdy. Kyllä se esteiden yli menee, mutta hypytkin on niin ja näin. :/ Koulukentillä Tessa siis näyttää parhaat puolensa. Se kuuntelee ratsastajan apuja ja ohjeita ja yrittää toteuttaa ohjastajansa toiveita parhaansa mukaan. :) Toisinaan maastossa käyminen on myös hauskaa! Tamma tykkää laukata hullun lailla pelloilla ja poluilla, välillä sitä ei saa ollenkaan kuulolle, jonka johdosta menoa on aika vaikea hallita! :P Tessa on täysin maastovarma. Se ei pelkää teiden jylinää, eikä jäniksiäkään! :) Oikea unelmaratsu!Kisakalenteri:
--

Atutukset:
--

Jälkeläiset:
--

Tausta: © Satu Heijari/LayoutLand.net
Kuvat: Äimäraution Ratsastuskeskus