Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Laakson Raymond

BIS, MVA-SERT, irtoSERT, 2xKUMA, 3xJSLempinimi: Rami
Rotu: New Forest
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 28.3.2001
Väri: Tummanruunikko
Merkit: Piirto, sukat vetj ja takajalat
Koulutus: He A, 100 cm
Säkäkorkeus: 142 cm
Isä: Wootton Bracken
Emä: Diana
Kasvattaja: Koululaakso
Ex-omistaja: Kuupölyn NF-talli
Omistaja: Minni

Hoitaessa Rami on välillä vähän ärhäkkä, mutta sisimmiltään se on kumminkin kuin enkeli. Se saattaa olla siis välillä vähän ilkeä, yrittää irvennellä, se ei kumminkaan pure koskaan! Silloin kun Rami on kiltillä tuulella, se saattaa jopa nuolla hoitajansa kättä. Silloin se suostuu seistä myös rauhallisesti ulkona, vaikka muuten se on aika kärsimätön.

Muutenkin Ramilla on aika vaihteleva luonne. Välillä se inhoaa pesua, ei suostu olemaan millään paikallaan, välillä se taas on kuin enkeli, leikkii veden kanssa, ei välitä mistään. Tarhasta Rami tulee ihan kiltisti pois, mutta kun se on laitumella niin se ei hevilläkään tule sieltä. Vänkää viimeiseen saakka, kunnes se ei enää jaksa, mutta silti matkalla se saattaa pukitella ja riuhtoa päätään.

Ratsastettaessa Rami on mukava, silloin kun se kunnolla keskittyy. Sen askeleet ovat reippaat ja lyhyet. Sen likkeet ovat hyvin pienet ja tasaiset. Rami on selkeästi estepainotteinen. Sillä on pontevat hypyt, se ponnistaa lujasti takajaloillaan. Rami on menestynyt hyvin kisoissa. Näyttelyissäkin se on pärjännyt. Kouluratsastukseen Rami ei oikein osaa keskittyä kunnolla, joten sen huomio, saattaa välillä hypätä esim yleisöön, eikä työhönsä. Silloin se alkaa säheltää ja sen askeleet menee sekaisin.Kisakalenteri:
Koulukisat, 12.12.2002, Afrodite Stud, kutsu, Helppo A, sijoitus: 1/6

Astutukset:
--

Jälkeläiset:
--

Tausta: © LayoutLand.net
Kuvat: © Leena Niemi