Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

R.I. PippuriLempinimi: Pippuri
Rotu: Suomenhevonen
Sukupuoli: Ruuna
Syntynyt: 30.9.2002.
Väri: Rautias
Merkit: Piirto, mtj sukat, vej sukka
Koulutus: Tuntihevonen
Säkäkorkeus: 167 cm
Isä: Hopeakuun Paprika
Emä: Kuujärven Sikäli Mikäli
Kasvattaja: Pilvijoen Sh-talli
Omistaja: Minni

Hoitaessa Pippuri on ihan OK. :) Se seisoo kiltisti paikallaan, jos ruuna on varsinkin sidottu kiinni. :) Muuten saattaa Pippuri tepastella ympäri karsinaa! :P Ulkona harjaus on kaikista eniten Pippurin mieleen. Sen mielestä on kiva katsella ympärilleen. :)

Muutenkin Pippuri on rauhallinen ruuna. Ruuna on kyllä aika jänishousu. Se pelkää pikkulapsia, sähköaitoja, postilaatikoita, satulavöitä, kahisevia pressuja, pimeää, raippaa jne... :P Mutta Pippuri sentään yrittää olla itsevarma! ;D

Ratsastettaessa Pippuri on eteenpäinpyrkivä ja reipas, siksi siis aika hankala ratsastaa. Energiaa ruunalla riittää vaikka muille jakaa, joka päivälle yhtä paljon. :P Pippuri pitää maastolenkeistä sekä kouluratsastuksesta, mutta esteet ei ole sen paras puoli. Jotkut esteet pelottaa tätä ruunaa. :P Pippurin askeleet on kumminkin lennokkaat ja tasaiset, kyydissä on mukava istua. Pippurin selkä ei ole mitä parhain ilman satulaa menemiseen. :o Ruunan selkäranka on todella kova ja jos vahingossa pomppii liian taakse, saattaa pukkinappula iskeytyä päälle! ;)Kisakalenteri:
--

Atutukset:
--

Jälkeläiset:
--

Tausta: © LayoutLand.net
Kuvat: © Äimäraution Ratsastuskeskus