Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Hevosenkengän PäivänsädeLempinimi: Päivänsäde
Rotu: Suomenhevonen
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 26.6.2002
Väri: Rautias
Merkit: --
Koulutus: He B, 100 cm
Säkäkorkeus: 152 cm
I: H.L Pikku Poika
E: Hevosenkengän Serenaadi
Kasvattaja: Tepa/Hevosenkengän talli (lopettanut)
Omistaja: Minni

Hoitaessa Päivänsäde on todella ystävällinen. Sitä voi huoletta pitää karsinassa ovi auki, se ei lähde talsimaan, vaan korkeintaan työntää päänsä ulos haistellakseen. :) Ulkona Päivänsäde saattaa haistella nurmikkoa ja kaikkea ympärillä olevaa, se vain haluaa tietää missä on.. ;) Tämä tamma on myös tosi kiltisti aina kun harjataan hoitopuomilla. Se rakastaa harjaamista, varsinkin kun kumisualla rapsutetaan sään kohdalta! :)

Muutenkin Päivänsäde on todella rauhallinen ja ihana. Se on kaikkein hellimmillään lasten seurassa. <3 :) Tamma ei oikein pidä pesusta, luimii ja yrittää näykkiä. Koska vesi ei ole mukavaa Päivänsäteen mielestä, se ei myöskään tykkää uinnista. Sitä ei millään ilveellä saa veteen. :)

Ratsastettaessa Päivänsäteeltä löytyy kyllä puhtia vaikka muille jakaa! ;) Välillä sillä on niin luja meno päällä, ettei sitä saa millään tuntumalle. Mutta jos tammalle näyttää heti alusta lähtien kuka on pomo, niin se kyllä on kuulolla ihan hyvin. :) Sillä on aika lyhyet askeleet, mutta silti todella pomppivat! Esteillä Päikkäri on tosi vauhdikas. Sitä saa pidättää oikein toden teolla ennen estettä. Hypyt on mukavan lennokkaita ja pehmeitä. Kouluakin tamma liikkuu hienosti! :) Näyttelyissä Päikkis kävelee kuin hiilillä.. Se ei siis sovi ollenkaan sinne.. Muuten tosi hieno tamma!Kisakalenteri:
--

Atutukset:
8.12.2002, Kuujärven Lentävä Lähtö, Mayan hevoset, varsan laskettu syntyminen: 22.12.2002

Varsat:
--

Tausta: © Satu Heijari/LayoutLand.net
Kuvat: © Äimäraution Ratsastuskeskus