Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Angela's LandarttonLempinimi: Toni, Landa
Rotu: Finnish Warmblood (FWB)
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 13.8.2002
Väri: Ruunikko
Merkit: Tähti, pilkku, takajaloissa puolisukat
Koulutus: He B, 120 cm
Isä: Landarto
II: Lancef
IE: Today
Emä: Kuusimetsa's Queen

Säkäkorkeus: 161 cm
Kasvattaja: Maija/Kantolan Yksityistalli
Omistaja: Minni

Hoitaessa Toni on todella rauhallinen ja kiltti, ei pelkää traktorin yleensä niin pelottavaa ääntäkään! ;) Ori voi välillä olla aika vilkas, välillä haistelemassa mitä milloinkin. Karsinassa ei voi jättää ovea auki, ellei joku ole vahtimassa, sillä Toni saattaa ihan nätisti ja niin viaton ilme päällään tepastella käytävää pitkin sinua vastaan, kun esim tulet satulahuoneesta. ;) Landa on hirmu-uimari. Se uisi vaikka koko päivän jos saisi. ;) Saattaa "venytellä" jalkojaan kun ottaa kavioita.

Muutenkin Toni on todella utelias oripoika. Se tykkää riehennellä kavereidensa kanssa laitumella, sekä se tykkää myös nuuskia jotain oravia, jotka on tolppien päällä. Ihme kyllä, oravat ei pelkää sitä! :)

Ratsastettaessa orilla on todella upeat ja sulavat liikkeet. Niihin on hyvä mukautua. Jotkut Tonilla ratsastaneet kehuu sitä aivan mahtavaliikkeiseksi oriksi. :) Toni on kumminkin todella rauhallinen kisoissa, ei suotta hätkyile. Se osaa tottua kisapaikkoihin, eikä ala niiden takia jännittämään kisoissa, päinvastoin, se yrittää nostaa itsensä esille. Askeleet orilla on lentävät ja korkeat, tuomarit ovat kehuneet sitä eritoten niistä. Näyttelyihin poika on ekspertti, osaa olla edukseen silloin kun on sen aika. ;) Esteillä Toni pääsee aika korkealle, sillä ei ole vain hirveästi ponnistusta takajaloissa. Muuten hyvä, mutta myös vauhtia puuttuu, joutuu ajamaan aika paljon eteen, mutta välillä se ei ole ollenkaan pahitteeksi. :)Kisakalenteri:
Estekisat, 12.12.2002, Afrodite Stud, kutsu, 90-100 cm, sijoitus: 4/4

Atutukset:
--

Jälkeläiset:
--

Tausta: © LayoutLand.net
Kuvat: © Minni