Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

LIGAN

You´ll never walk alone…

Välkommen till LIGANS© nystartade hemsida.

Medlemmar

 Partybilder från kos

 Maila till: Partyligan@hotmail.com

 

 

test

LIGAN GROUPIE PAGE

Skriv i gästboken Guestbook by GuestWorld Kolla i gästboken

 

LIGAN© startades för ca ett år sedan av 2 killar i Karlstad, efter ett år har de expanderat till 6 personer, två från Göteborg och fyra från Karlstad. LIGAN© startades eftersom det behövs en grupp som verkligen tar hand om varandra om det skulle behövas. Om nån får för sig att jiddra med nån i LIGAN© får de ångra detta inom en snar framtid.

Detta betyder inte att LIGAN© är ett gäng loosers som drar runt på stan och jiddrar med allt som rör sig. Tvärtom är LIGAN© jävligt bra på att supa och festa! Idén till LIGAN© kom faktiskt till på en av grabbarnas fester.

Den som klarar inträdes provet till LIGAN© binder sig till sina kamrater för resten av livet. När du väl är medlem (som inte är det lättaste att bli) finns det inget som heter "banga" längre, då ställer du upp vad som än måste göras. Händer det nått i Göteborg finns Karlstads medlemmarna där inom ett dygn.

LIGAN© består som sagt bara av män och det blir det ingen ändring på. LIGANS© medlemmar behöver dock inte leta särskilt mycket efter brudar eftersom dessa ständigt svärmar runt gänget på de speciella LIGAN© festerna som anordnas med jämna mellanrum. Sen har ju var och en även sin personliga bitch som de alltid kan vända sig till om de är riktigt bakfulla.

 

Ligans medlemmar

 

Dallas D

En av grabbarna som har vart med från början. Det här är killen som skriver de flesta av LIGANS rap låtar. Han är två meter lång och väger 94 kilo, med andra ord är det inte många som sticker upp mot honom.

 

 

 

(Bild är på gång)

Nilsson

Det var hans lysande förslag att starta LIGAN och efter att ha diskuterat detta med DALLAS D var det hela igång. Den här killen är brudmagneten i LIGAN. Som ni ser är han ständigt omringad av brudar, och gissa om han gillar det…

 

 

Sir Krona

Detta är killen med hål i arslet. Sir Krona, eller Kronan som han ibland kallas, är gängets muskelpaket. Han är alltid den som ställer up när det behövs. Kronan är också en av anledningarna till att LIGAN startades. Han blev nämligen brutalt misshandlad av ett antal knarkande missfoster i början av förra året. Men de kommer att få betala…

 

  (bild saknas tyvärr på Orny)

Dj Orny

Dj Ornoy boy är som det hör på namnet killen som kan konsten att ordna en riktig fest. Han kan få folk att dansa i timmar till hans grymma toner vid mixer bordet. Han är också den stora hjärnan i gänget.

 

(bild)

 

Jimpa

En av de nya killarna i gänget. Han är en jävel på att festa och att fixa brudar. Han är killen som fixar party gogglarna när det behövs. Han är gängets egen crazy-boy och men vet inte riktigt var man har honom…

 

(bild)

 

Korven

Även han en jävel på brudar. Är det fest hittar du Korven mitt på dansgolvet, ravandes hela natten. Korven, som har engelsk påbrå sköter alla internationella affärer när det gäller LIGAN. Jiddrar du med korven får du ångra detta inom en snar framtid.

 

(bild)