Jocuri si teste

 

 

 

Revolutia solara - vezi o captura ecran

 

       Descriere:

       Este un program de astrologie care ofera informatii despre trasaturile generale ale anului scurs intre 2 aniversari succesive ale unei persoane, in functie de locul in care este petrecuta ziua de nastere. Help-ul contine o introducere in astrologie, explicatii si instructiuni de folosire a programului. Vreti sa emigrati in State? Consultati Revolutia solara - poate Canada e o solutie mai buna.

       Dimensiune: 287 K

 

 

 

Translation Puzzle - vezi o captura ecran

 

       Descriere:

       Programul construieste cuvinte incrucisate pe baza unor dictionare care contin cuvinte in 2 limbi. Pentru rezolvarea rebusului, utilizatorul trebuie sa gaseasca traducerea unor cuvinte dintr-o limba in cealalta. Am adaugat 6 dictionare englezo - norvegiene, cu peste 700 de cuvinte, insa utilizatorul poate edita sau crea noi dictionare, in orice alta limba. Programul poate fi folosit pentru invatarea vocabularului unei limbi straine, intr-o forma atractiva.

       Dimensiune: 151 K

 

 

 

Polyomino - vezi o captura ecran

 

       Descriere:

       Polyomino sunt figuri formate din patrate identice, fiecare avand cel putin o muchie comuna cu alt patrat. Cele mai cunoscute polyomino sunt figurile tetramino din Tetris. Programul este un joc in care utilizatorul trebuie sa introduca toate piesele intr-un dreptunghi. Sunt incluse variante pentru tetramino, pentomino, hexomino si heptomino. Pentru hexomino inca nu am gasit nici o solutie (trebuie sa existe pe Internet, dar mi-e lene sa caut). Daca gasiti solutii, trimiteti-mi-le.

       Dimensiune: 155 K

 

 

 

Testul color Lüscher - vezi o captura ecran

 

       Descriere:

       Un alt test psihologic ce foloseste ordinea in care sunt selectate 8 culori. Ofera interpretari nuantate care pot fi salvate pe disc. Fisierele cu interpretari (realizate de VSsoft) contin si o versiune in limba maghiara, astfel incat, daca doriti ca programul sa afiseze interpretarile in aceasta limba, editati-le si stergeti versiunea romana. Jo munkat! (Spor la lucru)

       Dimensiune: 189 K

 

 

 

Celule - vezi o captura ecran

 

        Descriere:

        Programul este generalizarea unei probleme clasice de inteligenta artificiala, cunoscuta si sub numele de "lifegame" (jocul vietii). El simuleaza evolutia unei populatii de celule, in care conditiile nasterii unei noi celule (in functie de numarul de vecini) precum si moartea unei celule sunt controlate de utilizator. 

       Dimensiune: 127 K

 

 

 

Patrate magice (+sursa) - vezi o captura ecran

 

        Descriere:

        Rezolva patrate magice, in care suma elementelor pe linii, coloane si diagonale este aceeasi.

        Dimensiune: 20 K

 

 

 

Temperament - vezi o captura ecran

 

       Descriere:

       Un test psihologic care evalueaza proportia celor 4 tipuri de temperament (coleric, sangvinic, flegmatic, melancolic) in temperamentul utilizatorului. 

       Dimensiune: 131 K

 

 

 

Criptare aritmetica (sursele Clips) - vezi o captura ecran

 

       Descriere:

       Rezolva probleme de criptare aritmetica, de tipul GERALD + DONALD = ROBERT, prezentat in captura ecran. Permite un numar variabil de termeni, de orice lungime.

       Dimensiune: 64 K

 


 

IndexProgrameJocuri si teste

 


Copyright 2001-2010, Florin Leon

http://fleon.de.vu

http://www.angelfire.com/home/florinleon