Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Wat is er voor nieuws over Furby en deze website?


Bezoekers sinds 3 Juni, 1999

LAATSTE Nieuws:

29 oktober,1999:
Hallo, al gelezen dat de speelgoedwinkels gekraakt worden voor furby's ? Lees er meer over onder de groene turtle Furby ( Furby in de Media ) Ik hoop ook dat bij jullie die de uitzending gemist hebben de Realvideo werkt. Doet hij het niet laat het even horen, dan kijk ik wat er aan gedaan kan worden. Er staan trouwens nog meer nieuwe artikelen op die pagina dus even bezoeken.

27 oktober,1999:
Hier weer een ideetje voor jullie om gratis Furby 's te winnen. Het komt uit een boekje van Furby kauwgom en stickers
Maar binnenkort dus ook via de nieuwe prijsvraag pagina kan je Furby winnen, later meer. De video van de tv uitending heb ik laten testen door sommige fans en die werkt nog niet zo goed , dus nog even geduld alsjeblieft

25 oktober,1999:
Goed nieuws , binnenkort kunnen jullie weer volop gratis Furby's winnen via deze site!!! Voorlopig heb ik onder de turtle Furby al een nieuw artikel van de Veronicagids gezet waar je via een 909 nr ( dus dat kost geld, let op!) kans maakt op 25 gratis Furby's. De film met de uitzending van zaterdag bij 2Vandaag is bijna klaar. Ik hoop het vanavond of morgen beschikbaar te hebben, dus blijven komen he?

23 oktober,1999:
Jippie , nu is eindelijk de videoband heel gebleven en konden we allemaal genieten van Furby! op TV2 en Kicky natuurlijk... Ik heb het helemaal opgenomen en ik zal mijn best doen om het binnenkort op de website te zetten. Ik weet niet of jullie het allemaal al weten maar ik zag vandaag eindelijk de Furby kauwgom en stickers die je erbij kan sparen binnenkort plaatst ik wel wat ervan op de site. Nog een week voor de prijsvraag en zie eigenlijk niet zo veel reacties, hoekan dat ? waar zijn jullie ideeen? Stuur ze op !

21 oktober,1999:
Wat jammer nou , komt eindelijk om 18:35 het stukje over Furby op TV breekt de band, nou toen moest ik even tot 10 tellen hoor... Maar gelukkig komt er een herkansing op zaterdag 24 oktober bij 2vandaag weer tussen 17:30 en 18:45. Ik hoop maar dat het dan goed gaat. Zoals jullie hebben gemerkt ben ik een en ander aan het verhuizen maar er komt nog steeds informatie bij. Kijk nu voortaan voor nieuwe kranten artikelen of uit andere bladen onder de groen/zwarte turtle Furby. Daar staat nu het grote artikel uit HP/de tijd echt een aanrader om te lezen. Het zjn wel aardig grote bestanden dus wel een beetje geduld hebben met het binnenhalen ervan. Ik heb weer nieuwe kleurplaten van Furby Girl gehad en zal ze snel erbij zetten, kunnen jullie lekker kleuren. Dat was het weer voor vandaag, Doei.

20 oktober,1999:
JOEPIE!! Furby heeft de "speelgoed van het jaar" award gewonnen, geweldig ( ik had ook niet anders verwacht , hihi) Kijk onder de Turtle furby voor een ANP bericht in de Telegraaf.

19 oktober,1999:
Hi fans, vandaag het blad HP/De tijd gelezen , leuk stukkie wat binnenkort ook op de site is te lezen. Ik zag daar Desiree Antonijsz van TrendPers, van het PR bureau van Furby. Ik heb met haar gesproken en ze is heel aardig. Zij heeft ook geregeld dat Kicky op TV komt op Donderdag 21 oktober tussen 17:30 en 18:45 bij 2-vandaag (TV2). Leuk he? Alleen jammer dat Furby Girl er niet meer bij kon het is allemaal heel snel geregeld en daardoor kon Furby Girl er niet meer bij. Wel jammer voor haar , ik hoop dat ze in de toekomst nog een kans krijgt. Want zij heeft toch echt de grootste collectie. Heb je 'm al eens gezien? Nee? hier komt die dan
Jullie hebben de kleurplaten ook aan haar te danken( zijn er nu al 5 ) dus bedankt he, Furby Girl! Ik hoop dat het niet waar is maar verder hoorde ik dat de Furby Babies misschien helemaal niet naar Nederland komen, dat is wel heel jammer. Ook de Nederlandstalige Furby die eerst verwacht werd in begin 2000 schijnt te worden vertraagd tot de zomer van 2000. De produktie van Furby's is zo'n gekkenhuis dat ze het niet aan kunnen en daarom veel nieuwe dingen vertraging oplopen. Nou ja ik hoop volgende keer weer wat vrolijker nieuws. Doei, Furby Land

18 oktober,1999:
Heb je nog geen Furby dan kan je deze brief proberen om je ouders te overtuigen, kijk hier
Wil je nog kans maken op een gratis Furby ? dan wordt het snitzels eten... kijk hier vraag maar aan je slager! ( alleen nog deze week 18-22Oktober en bij slagers die bij Interkring zijn aangesloten)
Verder kan je nu een leuk Furby boekje bestellen waarin jij de hoodrol speelt, Furby spelen in de tuin kijk hier

17 oktober,1999:
Vandaag zoals je misschien wel gemerkt hebt ook op de voorpagina wat verandert. Nieuwe kleurplaten, als jullie nog leuke kleurplaten tegenkomen mail ze me dan zet ik ze er bij op de kleurplaten pagina. Ik weet dat er veel vraag naar is. De gebruiksaanwijzing en woordenboek zijn nu gecombineerd. Dus als je 'm kwijt bent kan je 'm hier weer ophalen en uitprinten. Verder hoorde ik dat er deze week in HP/De tijd een artikel over Furby staat en drie pagina's aan besprekingen. En wat ze ook zeggen over Furby daarin staat dat de Furby rage de Jojo verkoop cijfers overtreft!! Dus met de komende feestdagen vrees ik dat het nog gekker gaat worden. Wil je nog een Furby kopen dan zou ik er maar rekening mee houden dat de winkels binnekort weer "nee" verkopen. Als ik die editie van HP/de tijd ( 15 oktober) te pakken heb zet ik het wel op de site. Ik heb ook zaterdag in de telegraaf gelezen dat je een boekje kan bestellen waar JIJ in voorkomt. Voor Dfl. 19,95 kan je 'm bestellen. Ik heb de advertentie nog en zal hem ook op de site zetten. ( kan je niet wachten mail me dan ) Verder heb ik dus besloten om eerst maar weer de "oude" site bij te werken en je zal merken dat ik eind deze week weer helemaal bijgewerkt ben. Als je het toevallig nog niet had gemerkt de 3 prijsvraag pagina is er ook! Dus meedoen en vertel het je Furby vriendjes/vriendinnetjes.

14 oktober,1999:
Hallo allemaal , hier weer een nieuwtje. De 6e generatie staat al weer voor de deur.... Hier alsvast een voorproefje

10 oktober,1999:
WHOOOEEEEAAAHHH jullie hebben het al gemerkt de Furby spullen komen nu met bakken aangevoerd. en dat niet alleen de 5e generatie Furby is er

De 6e op komst en ook 4 (!) nieuwe speciale editie Furbies. De Herfst Furby , de Racing Furby , De Tropical Furby en de Jester Furby. Ik loop helaas erg achter met de website en dat is niet zo leuk. Ik heb als eerste de spulletjes weer bijgewerkt en zal deze week de site verder bijwerken. Helaas is mijn plan om alle nieuwe Furby's en spulletjes op de vernieuwde site te brengen niet gelukt. Het komt allemaal omdat de feestdagen ( sinterklaas en kerst dagen ) eraan komen en er dus een storm aan nieuwe Furby spullen gelanceerd wordt. Heb alsjeblieft geduld, het komt er allemaal op te staan. Maar als je echt het allerlaatste wil weten kan ik je echt de Nieuwsbrief van Furby Girl aanbevelen, want zij zit echt achter al het nieuws aan en is heel goed op de hoogte. De Nieuwe prijsvraag komt ook deze week! ( echt )

21 september,1999:
Hallo allemaal, dat is al weer even geleden voor er nieuws was te melden maar ik ben nog druk ik kan je alvast melden dat de site nog verder wordt uitgebreidt. Er ook weer een nieuwe editie van de avonturen van Doh-MOh ( nr 3.) dus even lezen. Op de prijsvraag pagina vind je Kimberly die vrolijk staat te glimmen met haar nieuwe Buddie, leuk dat ze er zo blij mee is. Helaas heeft Jeffrey in verband met probleempjes met zijn PC geen fotootje kunnen sturen maar hij is er ook heel blij mee.

Wat er staat te gebeuren ? Zoals jullie wel weten zijn er aardig wat fans die heel graag hun eigen verhaaltje kwijt willen op de website. Ik moet zeggen vooral Furby Girl met haar gigantische verzameling is echt heel indrukwekkend. Binnenkort dus een speciale pagina waar jullie met je verzameling en wat over je zelf ( als je dat wilt ) kunt schrijven. Dan komt er ook een iets andere opmaak van de pagina want ik krijg niet alle items op de pagina nu. De babypagina moet er ook nog komen en die laten zoals de lancering van de Furby's ook weer langer op zich wachten dan gepland. De Furby accessoires ( rugzakjes en tasjes ) zijn nu ook te vinden in de speelgoedwinkels , maar helaas nog niet overal. Als er weer wat nieuws is zal ik het snel op de spulletjes pagina zetten. Dan komt er ook een spelletjes pagina met leuke dingen die je kan doen met Furby online!!! O ja de film van de KRO komt ook op de website maar dan moet hij wel snel komen want ik wacht daar nog steeds op , en als het mee zit heb ik hem deze week binnen. Kunnen we eindelijk eens genieten van Marlies. O ja als je nog niet op www.hackfurby.com bent geweest is dit misschien ook nog wel leuk . Het stond in het Algemeen Dagblad op 4 September. Furby Ontleed
Nou dat was het weer voor deze keer, doei...

6 september,1999:
Wat een teleurstelling , de KRO maakte opnames bij Marlies , verzamelde info bij de importeur en alles wat er uitgezonden werd , waren twee flitsen van de kinderen van Carlo en hun Furby's. Jammer voor al die moeite. Ik hoop dat we zelf nog een filmpje kunnen maken van het materiaal ( als we het krijgen ) Verder heeft Furby Girl weer mooie plaatjes geleverd , waar ik haar zeer dankbaar voor ben. Kijk maar op de spulletjes pagina onder de Rose furby. De furby Babies kunnen elk moment in de winkels liggen , laat even weten als jij ze al gezien hebt. Ik heb er nog geen een gesignaleerd.

2 september,1999:
Hallo Furby fans Allemaal bedankt voor het insturen van je inzendingen op de prijsvraag . Het was deze keer erg gemakkelijk vind je niet?. Ik zal de prijzen snel opsturen en a.s. zaterdag horen jullie wie er gewonnen hebben. Ik heb weer een leuk nieuwtje : De KRO heeft mij benaderd voor een onderwerp over de rage van electronische huisdiertjes wat aanstaande zondag in het programma Netwerk komt Dus ik zou als ik jou was maar gaan kijken: aanstaande zondag 5 september op Nederland 1 van 20.15-20.45 uur. Als het te laat voor je is, dus even de video instellen.
Meer nieuws over de Millenium Furby
Een speelgoed winkel in Amerika, Shopko heeft de eerste serie Millennium Furby's in haar winkels. Shopko heeft de eerste 30.000 stuks van de totaal partij van 250,000-stuks Speciale Uitgave Millennium Furby. De resterende 220.000 stuks, welke beschikbaar zullen zijn voor verkopers in de rest van Amerika zullen in November beschikbaar zijn. Deze zijn echter van omgekeerde kleuren combinatie ten opzichte van die van de "Shopko" versie, de Millenium Furby heeeft grijze en blauwe kleuren. Er is nog een ander verschil ; elke "Shopko" versie heeft een uniek serie nummer. Deze furby zegt ook de kreet "Millenium Furby"!

31 augustus,1999:
GROOT NIEUWS
Vandaag is het zover; bij een Toys-R-Us winkel in Manhattan (New York) zijn vandaag de nieuwe Furby Babies geboren!!! Om 8:30 'smorgens is de Ambulance aangekomen om de nieuwe blinkende babies van plezier af te leveren. Kijk uit naar Furby Babies die binnenkort in alle speelgoedwinkels beginnen binnen te komen!

20 augustus,1999:
Al genoten van de mooie 4e generatie Furbies? Ze zijn echt mooi vind je niet? Ik heb deze week eindelijk mijn eigen Patriot Furby uit Amerika ontvangen, daar ben ik ook heel blij mee want er zijn denk ik niet zo veel mensen in Nederland die 'm hebben... De prijsvraag loopt lekker en ik heb al zo'n 60 inzenders dus meer als bij de eerste prijsvraag. Deze vraag is dus minder moeilijk en ik hoop dat iedere Furby fan meedoet. Ondertussen is jullie misschien ook niet ontgaan dat de officiele site www.furby.com helemaal vernieuwd is en ontzettend mooi is. Ik vind hem heel compleet als je nog niet geweest bent echt even gaan kijken dus. Ik hoop natuurlijk wel dat je ook hier nog blijft langs komen he?

Het allerlaatste nieuws is dat er een MILLENIUM FURBY op de markt komt hier alvast een plaatje ervan


Meer informatie zal ik later op de "Furby kleuren " pagina zetten ( onder de Wolf Furby )

14 augustus,1999:
Jullie hebben ze misschien al gezien , de 4e generatie is er .
( Bedankt Furby Girl voor je mooie foto van de nieuwe Furbies!)
En wat zijn ze weer mooi geworden he? Mijn favoriete ? het lieveheersbeestje. Als je trouwens bij de V&D nu je nieuwe Furby koopt krijg je er gratis batterijen bij. Dus dat scheelt weer Dfl, 10,-. Ik heb net een Patriot Furby gekocht en hij is heel mooi. Verder is er momenteel ook een mooie Furby bal te koop kijk maar op de spulletjes pagina. Nog heel even en dan komen er echt nog veel meer mooie Furby spulletjes bij dus , kijk naar ze uit!

12 augustus,1999:
De prijsvraag is er eindelijk , doe mee!

10 augustus,1999:
De prijsvraag staat voor deze week gepland maar ik heb er nog niet de tijd voor gehad maar hij komt echt deze week!Wat er verder nieuw is geplaatst is een plaatje van mijn pantoffels op de spulletjes pagina(onder de rose Flamingo Furby ) De andere Furby artikelen komen nog . De planning is dat in het najaar ( september /oktober ) er veel meer Furby artikelen komen zoals de rugzakjes en kleurboekjes Zoals jullie misschien al weten komen ook binnenkort ( september ) de Furby babies er is al een leuk filmpje gemaakt om dat te promoten maar je moet wel de Macromedia Flash plugin hebben om hem te bekijken, veel plezier ermee click op het plaatje om hem te zien:

3 augustus,1999:
PFFFFFF wat een hitte... Furby heeft het wel erg warm nu in zijn vachtje hoor. Vandaar dat Furby zich lekker koel houd en weinig tijd/zin heeft met die hitte achter de PC te zitten. Maar toch weer wat nieuwe suplletjes toegevoegd. Het leukste vind ik zelf nog de pantoffels waar ik helaas nog geen plaatje van heb. Kijk maar even bij de spulletjes pagina

27 juli,1999:
Hallo Allemaal. Zoals jullie wel gemerkt hadden is er een vakantie stop geweest en daarom een tijdje geen nieuws geweest. Maar ik ga weer verder. Het laaste nieuws is dat er een nieuwe Speciale editie Furby is van Toys R Us, kijk snel even bij de Furby kleuren. Misschien wel jammer dat het al is geweest maar er was afgelopen zaterdag een speciale Furby dag bij de Baja Beach Club in Rotterdam , Helaas kon ik er niet bij zijn maar als jij wel dar was dan hoor ik graag van je hoe het was, dan zal ik een verslagje opnemen op de website. Verder nog goed goed nieuws omtrend de Nederlandstalige Furby want zoals het er nu uitziet gaat hij er toch komen!.

7 juli,1999:
Hehe eindelijk weer eens wat nieuws , ik schaam mij diep want ik had al veel eerder deze pagina moeten verversen , maar ja. Allereerst een leuk plaatje:
Ook weer groot nieuws op het gebied van de talen die Furby spreekt. Sinds 28 juni is er nu ook een ECHT SPAANS sprekende Furby!!! Dus dat betekent dus niet alleen het woordje "bueno" , zoals sommige beweren ,dat Furby dat zou zeggen , maar nu dus een echte Spaanse Furby.
Het mooie is dat beweerd wordt dat ( "there might be more possibly languages released soon.") er nog meer verschillende talen binnenkort worden verwacht , zou er dan toch en Nederlandstalige versie komen?...Er is al over gesproken in de Telegraaf meer info later. Ik houdt je op de hoogte hoor. Ondertussen is ook de prijswinnaar met haar prijs te bewonderen op de prijsvraag pagina. Zij heeft ook nog een stuke je geschreven. Je moet het maar eens lezen. Het is een leuke foto geworden. Wisten jullie al dat Furby je leven kan redden ? Ik las laatst een stukje waarin stond dat een Furby doordat hij in de slaapkamer stond en wakker werd daarna begon die te babbelen. Het gezin wat lag te slapen werd wakker van Furby. Furby was gewekt ( ik weet niet wat Furby wakker maakte) doordat het huis in BRAND stond en het gezin dus door Furby levend het huis kon verlaten....
Dus weer een reden om je ouders te overtuigen dat je een Furby moet hebben??? Een ander verhaaltje , en dat is dus een reden om geen batterijen in je Furby te stoppen als die op de post gaat, gaat over een postbode die een brommend geluid uit een pakketje hoorde komen. De explosieven opruimingsdienst werd ingeschakeld en het pakketje werd overspoeld met water. Toen het pakket "veilig" was, werd het opengemaakt en kwam een verzopen Furby tevoorschijn...
Hier nog een verhaaltje uit de Computer Planet nieuws van 6 juli 1999 over de heilzame werking van Furby:

Furby blijkt medicijn
De Furby is een pluizig stuk speelgoed dat kan bewegen, met de bolle oogjes rollen en zelfs praten. De Furby spreekt 'furbisch' en daar snappen wij niets van. De echte rage is in Nederland een beetje voorbij, maar de Furby blijkt bijzondere eigenschappen te hebben: een moeder uit de Verenigde Staten kocht het beest voor haar 4-jarige autistische zoon. Hij hechtte zich gelijk aan de Furby, begon er tegen te praten en werd zo (een beetje) uit zijn isolement gehaald. Omdat de Furby standaard maar 200 woorden herkent hoopte de moeder van het autistische jongetje dat hackers de interne elektronica van de Furby konden aanpassen. Via een hackersforum deed de moeder een oproep. Hackers kwamen echter tot de conclusie dat de elektronica van de Furby niet geschikt is om het meer woorden te leren. De fabrikant van de Furby, Tiger Electronics, heeft verhalen over de heilzame werking van Furbies vaker gehoord.

Als laatste is het misschien handig om te weten dat Tiger Electronics nieuwe labels aan de nieuwe Furbies hangt: Tiger Electronics heeft verklaard nieuwe "authenticatie" labels worden gebruikt . onder andere op de Olifant en Flamingo Furby. Ze zijn nu zeldzaam maar niet voor lang, Ze zullen op alle nieuwe Furbies gebruikt worden.

27 juni,1999:
Jullie zullen het denk ik al gemerkt hebben, de 3e generatie is gearriveerd , Intertoys heeft ze volop in de schappen staan. Ik zag nog wel 2e generatie bij de Speelboom, dus die zijn er ook nog wel. De prijsvraag winnaar is dus bekend gemaakt en zal binnekort wel een reactie geven. Die zal ik ook publiceren. Helaas nog geen nieuws van Marlies d'r rubriekje maar als ze eenmaal los is dan zullen jullie volop genieten. Wat jullie ook misschien al hadden gelezen op de prijsvraag pagina; Er komt een vervolg op de prijsvraag!!! De prijzen die je dan kunt winnen zijn een Furby Buddie of een Furby Horloge. Ik hoop weer veel inzendingen want ik ga het dit keer veel makkelijker maken. Dus blijven terugkomen , binnenkort vertel ik meer. Verder gaan er weer nieuwe geruchten over Nederlands talige Furby's en ik blijf het maar zeggen. Wie meer weet; laat het alsjeblieft horen maar dan alleen met bronvermelding, geen geruchten graag. Ik weet dat de volgende al reeds bestaan; Duitse , Engelse, Franse, Italiaanse en Japanse Furby's verder zijn er nog geen andere talen officieel bekend. Maar als je wat weet laat het maar horen.

22 juni,1999:
Hallo , velen hebben gevraagd om de oplossing van de prijsvraag. Ik had hem al op het prikbord gezet maar hier is hij nog even: Click op de rollende tekst van de begin pagina op www.furby.nl . Je krijgt dan de Nieuws pagina. Rol dan helemaal naar onderaan de pagina en daar zie de advertentie van Mr Peek. Als je dan je muis een centimeter onder die advertentie zet ( in het midden ) dan verschijnt plotseling de " Patriot Furby" Een nieuwe Speciale Editie Furby van Speelgoed keten KB toys. Deze Furby word alleen voor KB Toys gemaakt en in een oplage van 70000 voor de Amerikaanse markt ( het wordt wel vervelend he? alleen in Amerika....) Misschien gaat Tiger Electronics meerdere "Nationale Furbies" uitbrengen in de kleuren van de vlag van dat Land. De Patriot Furby staat nu ook bij de Furby kleuren onder de grijze wolf Furby .

20 juni,1999:
Hallo allemaal , weer wat slecht en goed nieuws. Allereerst het slechte: de server waarop mijn gebruiksaanwijziging en screensaver en woordenboek op stond was plat en alles was weg. Gelukkig had ik copie en nu is alles er weer als je problemen hebt om het op te halen moet je de pagina "verversen" ( of op 'reload' drukken) het goede Nieuws : DE FURBY BUDDIES ZIJN GEARRIVEERD!!! Ik heb ze gezien bij Bart Smit voor Dfl 19,95 het zijn de tweede generatie die ik zag . Als je ze wilt: ze hadden ze vandaag ( zondag 20 Juni ) in Scheveningen in de 'Palace Promenade' bij Bart-Smit dus. Wat ze ook hadden waren een Furby horloge met de zwart/wit Furby op de voorkant voor Dfl 24,95. Dus je weet waar je moet zijn. Verder ontdekte ik dat in het blad "Vrouw vandaag" NR 25 ( 16juni-23Juni ) ook een Furby te winnen is. Je moet wel een 900 nr bellen van Dfl 1,- per minuut, dat is minder leuk , dus pas op dat je niet geplukt wordt. Binnenkort komt er waarschijnlijk een nieuwe rubriek op deze website van Marlies die geweldige Furby verhaaltjes schrijft . Iets waar ik veel plezier aan beleef en misschien hebben jullie ook al wat leuks van haar gelezen. Nou de laatste dag van de prijsvraag . Misschien nog een tipje als je echt noodlottig wordt, ververs de pagina die je bekijkt want misschien heb je wel een oude pagina op je pc en dan zit de rode Furby er niet op. En ehh kijk uit voor nep he? zoals deze 'foobies'
Dat was het weer . Doei Furby Land

15 juni,1999:
Het is alweer een paar dagen geleden en ik loop weer mateloos achter. Allereest een belangrijke ontwikkeling over de Furby's die stuk gaan. Het blijkt dat in Amerika Furby's tijdens en ook nadat ze uit garantie zijn gewoon vervangen worden in plaats van gerepareerd. Dat betekent dat het kan zijn dat je een hele andere kleur Furby krijgt , dan dat je had. Om dit tegen te gaan en Tiger Electronics te dwingen om ze te repareren is hier een lijst waar je je opkan geven als je ook wilt dat Tiger Furby;s moet gaan repareren en niet vervangen . Verder is het er uitgelekt wat de nieuwe geheime kleur gaat worden het is...
2 kleurig FLAMINGO
Zie hier de hele nieuwe reeks


Lees er meer over hier ( alleen in het Engels , sorry!)
Verder zijn ook de 2e generatie Furby uit produktie , en worden de nieuwe ( laatste kleuren ) alleen nog gemaakt dus binnenkort ook in Nederland!!!

8 juni,1999:
Hallo Furby fans , ik merk dat jullie het nogal zwaar hebben met de prijsvraag? tot nu toe heb ik pas drie mensen die hem goed hebben :-(
Doe je best he het is echt niet zo moeilijk hoor. Ik heb om een beetje te helpen wat hints op de prijsvraag pagina erbij gezet. Wat ik ook steeds hoor is mensen die beweren dat er een Nederlanstalige Furby komt. Dus heb ik weer eens wat bronnen nagelopen en ik kwam tot de volgende reacties: Bij navraag bleek het volgende:
Tasco ( off. nederlandse importeur ):
Absoluut niets over bekend!
Blokker BV hoofdkantoor:
Inkoop is er mee bezig; een bevestiging? Nee, dat is er niet
Het is nog niet vastgesteld wanneer het zou zijn...
maar ze zijn er mee bezig, hoor...
Iemand van de keten Speelboom
en die in een belangrijk commitee zit van Nederlandse speelgoedwinkels , en dus "dicht bij het vuur" zit( met jaren ervaring ):
Absoluut dit jaar niet en er is ook nog niets over bekend.
Mijn ervaring leert mij dat het ook niet komt;
de markt is hiervoor in NL te klein.
Intertoys :
Eind van dit jaar meneer, wat zegt U ?
de importeur weet van niks? Oh het is mij verteld
door Intertoys, als ik lieg dan lieg ik in commissie...

Dus daar maak ik uit op dat het allemaal speculaties zijn, ( de wens, is de vader van de gedachte?)toch?
Mochten jullie betere info hebben dan hoor ik dat graag!

7 juni,1999:
Vandaag gaat de prijsvraag van start. Hebben jullie al gezocht? Ik hoop dat het niet te moeilijk is. De bezoekers aantallen van de furby website gaan goed . Ik verbaas me alleen over zo weinig reacties van jullie; ik had toch wel verwacht dat jullie volop met Furby Websites zouden komen, maar dat gebeurt nog niet. Ook de Chat pagina wordt volgens mij niet echt druk bezocht. En dat terwijl ik juist had gedacht dat dat nou juist heel populair zou gaan worden. Verder heb ik op veler verzoek ook een toolbar aangebracht boven het 'popup' window van de tips en veelgestelde vragen zodat je die nu ook makkelijker kan uitprinten. De gebruiksaanwijzing had ik gescand en( dom!) ondersteboven weergegeven, maar dat is nu ook weer rechtgezet. Nou ja, Veel success met prijsvraag en tot ziens.

3 juni,1999:
Wat een problemen had ik weer de afgelopen dagen. Ik hoop dat jullie het niet hebben gemerkt maar de website is dinsdag even 'uit de lucht geweest'. Ik wilde even watstatistieken verzamelen zodat ik kan zien waar jullie allemaal vandaan internetten.Maar gelukkig is alles weer OK nu. Ik heb een leuke screensaver gevonden endie zal ik hier op de site zetten .
Zo kan je nog meer van Furby genieten.Ik ben ook bezig met een "Furby adoptie certificaat" zodat je die zelf kan invullenof kan uitprinten , invullen en aan iemand geven. Verder heb ik nog bevestiging gehaddat de Furby VOORLOPIG niet bij HAPPY MEAL wordt geleverd, in ieder geval dit jaar niet.Dat is niet zo leuk, het schijnt dat men bij Mc Donalds Furby nog niet een 'rage' vind, wel jammer!Nou dat was het nieuws weer voor vandaag, doei Furby Land.

30 mei,1999:

Helaas nog weinig tijd om mijn site te verbeteren, want het is volgens mij nog te langzaam
weten jullie hoe lang het duurt voordat de Furby site op je scherm staat, of wat vinden jullie?
te langzaam? of wel OK?
Ik denk eraan om begin deze week de loterij op te starten. dus blijf komen he?
In ieder geval is het goed om nu ook per wijziging alles bij te houden zodat oude
nieuws berichten ook gelezen kunnen worden.
Ik zoek nog steeds nieuwe Nederlandse Furby links en ik ben verrast door zo weinig
reacties. Ik dacht dat jullie zo gek op furby waren waarom dan geen website bouwen voor hem?
O ja ik heb nog nieuws omtrend Furby en Mc Donalds voorlopig ( 6 maanden ) geen Furby
bij je Happy Meal da's mooi balen...toch? Ik spreek 'ze' snel weer en kijken of het definitief is
De Chat pagina is volgens mij wel OK maar ik heb zelf nog weinig mensen ontmoet
omdat ik steeds te laat ben ( na 21:00 ) maar als jullie een vaste tijd willen
dan kan ik dat natuurlijk adverteren of meldt het even op het Prikbord.

29 mei,1999:

Er zijn weer nieuwe kleuren uitgebracht click op de grijze 'Wolf' Furby
voor de laatste kleuren.
Laat je feest betoveren: MR.PEEK