Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Total Number of Guests 24
Sjoerd's Homepage & Harde Kern KruideniersWaren

Record 25
Name: Peter Janssen
Website: Http://
Referred by: Just Surfed On In
From: Nijmegen
Time: 2000-01-17 16:??:??

Tenslotte had Peter nog een laatste toevoeging waarin hij zegt, dat alle personen waarmee hij over deze kwestie gesproken heeft, TEGEN het toelaten van mensen buiten de winkel -wat betreft het stemmen- zijn. Zie ook 'Entry 15'.

Record 24
Name: Léon
Website: Léon's HomePage
Referred by: AngelFire
From: The Netherlands
Time: 2000-01-17 16:31:23

Comments: Dan nog even dit: een waarschuwing voor de scheepvaart. Het water in oa de Waal staat verdomd hoog. Ik fiets er iedere dag langs en ik constateer duidelijk een stijgende lijn. Gelukkig woon ik 'wat dat betreft', ik herhaal, 'wat dat betreft' in Groesbeek. Maar niemand hoeft me te bellen als het eenmaal zover is om de winkel leeg te ruimen, want ik moet dan mijn moeder helpen natuurlijk. Bovendien is het zo dat er, buiten het standaard salaris, (ook op zondag) niets tegenover staat. Nog een roddel/ nieuwtje/ feit: het schijnt/ blijkt dat J. de Witt zichzelf heeft opgeofferd om Fl. 5,- (van de Fl. 50,-) de man (18 man * 5 = Fl. 90,-) te betalen aan het afgelopen feest. In ruil daarvoor wil hij graag de rekening zien (minstens Fl. 1000,-) welke hij op zijn beurt weer kan presenteren aan de belastingdienst als zijnde een mooie aftrekpost. Ik zal informeren bij mijn vader wat dat oplevert, maar nogmaals, ik weet niet zeker of dit waar is!

Record 23
Name: Léon
Website: Léon's HomePage
Referred by: AngelFire
From: Groesbeek
Time: 2000-01-17 16:17:08

Comments: Sjoerd, als je vindt dat hetgeen Peter zegt over jou nergens op slaat, moet je dat weerleggen met goed onderbouwde argumenten, zoals 'wij' dat doen. Bovendien verwijs je volgens mij naar 'Entry 19' ('Ik ben de ... ook de regels') van dit gastenboek als het gaat over het feit dat iedereen van/op 'jou' mag stemmen. Komt lichtelijk arrogant over en is bovendien ook niet voldoende beargumenteerd. Ik heb bovendien nog een suggestie, namelijk de mogelijkheid om minpunten aan KW-ers te kunnen geven. Daarom wijzig ik mijn stemmen volgens het nieuwe, onorthodoxe systeem: Peter Janssen (+6) vanwege inzicht en leiderschaps-capaciteiten; Michael Kregting (+4) vanwege een uitstekende smaak voor vrouwen; Cissy Arts (+2) omdat je er geen last van hebt; Herbert Kamps (-2) vanwege D.U.I. Driving Under Influence; en dan samen met stip Ivo v Laanen (-4) en Sjoerd Rutten (-6) vanwege respectievelijk matenaaierij en kortzichtigheid. Gaarne deze data (niet data's J. de Witt :), deze danwel de volgende maand te verwerken. Als er niet tot een oplossing gekomen kan worden dan kunnen we met de 'Werknemer van de Maand'-verkiezing altijd nog verder gaan op mijn gastenboek, welke wel eerlijk zal verlopen natuurlijk. MVG, LK

Record 22
Name: Sjoerd
Website: Sjoerd's Homepage & Harde Kern KruideniersWaren
Referred by: Just Surfed On In
From: Beek
Time: 2000-01-17 12:27:51

Comments: Helaas Leon en Peter, meer zeg ik er niet meer over. Jullie moeten het gastenboek zelf maar beter lezen waarom ik iedereen laat stemmen! Peter wat je schrijft over mij slaat gewoon NERGENS op. Komt het misschien omdat je niet tegen je verlies kan? Had ik niet verwacht van je!!!!!!!!

Record 21
Name: Peter Janssen
Website: http:///
Referred by: Just Surfed On In
From: Nijmegen
Time: 2000-01-16 21:23:18

Comments: Zo Sjoerd,ik ben dus niet de enige die er zo over denkt (bedankt Leon),want ik zie toch een aantal namen staan die ik niet ken en waarschijnlijk allemaal op jou gestemd hebben. Overigens vraag ik me af hoe jij over gisteravond nog iets hebt kunnen schrijven,want volgens mij heb jij alleen maar als een hitsige dekhengst naar Femke gekeken.

Record 20
Name: Léon
Website: Léon's HomePage
Referred by: Clicked on our Banner Advertisement
From: The Netherlands
Time: 2000-01-16 21:09:34

Comments: Toch moet ik te kennen geven dat ik het volledig eens ben met Peter. Als iedereen mag stemmen dan is dit geen eerlijke strijd meer, ik kan ook wel een tig-aantal van mijn klasgenoten oproepen om op mij te stemmen. Niemand van mijn klasgenoten kent iemand uit de KW, vandaar ook dat de hele wedstrijd zinloos 'wordt' op die manier. Als het op deze voet zo doorgaat doe ik niet meer mee, lijkt me logisch. P.S. Peter, gefeliciteerd met je overwinning bij het bowlen!

Record 19
Name: Sjoerd
Website: Sjoerd's Homepage & Harde Kern KruideniersWaren
Referred by: Just Surfed On In
From: Beek
Time: 2000-01-15 18:47:56

Comments: Peter het was inderdaad een suggestie van je om te beginnen met medewerker van de maand verkiezingen. Maar ik ben de maker van deze site, dus maak ik ook de regels. Ik vindt bijvoorbeeld dat iedereen mag stemmen, want dat is goed voor de populariteit van deze site. Wees maar niet bang, je zult het zeker een keer worden. Ik weet zeker dat (zonder namen te noemen) weinig chefs het voor elkaar krijgen om zo hoog te eindigen! De foto die vandaag van de KW is gemaakt komt waarschijnlijk eind januari op het internet. Dus blijf deze site zeker in de gaten houden. Nu kap ik, want we gaan dadelijk feesten met de KW. Groeten van Sjoerd

Record 18
Name: Peter Janssen
Website: http:///
Referred by: Just Surfed On In
From: Nijmegen
Time: 2000-01-13 19:42:05

Comments: Sjoerd,ik geloof toch echt dat het mijn idee was om de medewerker van de maand te introduceren(zie gastenboek) en nou ga je zelf regels bedenken om toch van mij te kunnen winnen.Valt me toch een beetje tegen van je,maar je hebt geluk,zaterdag kun je van mij winnen want ik kan geen bal gooien.

Record 17
Name: Sjoerd
Website: Sjoerd's Homepage & Harde Kern KruideniersWaren
Referred by: Just Surfed On In
From: Beek
Time: 2000-01-11 16:44:48

Comments: Ik wil toch even iets kwijt over het gebruik van het gastenboek! Als je over iemand iets kwijt wilt doe dat dan niet hier, maar via de e-mail direct aan die persoon. Helaas Peter, ik heb Femke niet gevraagd om op mij te stemmen! Ik moet je nogmaals teleurstellen, want ik denk dat ik de regel: dat IEDEREEN 1 keer per maand mag stemmen voorlopig niet verander. Dit is beter voor de bekendheid van deze site!

Record 16
Name: Ince
Website: Albert Heijn
Referred by: Just Surfed On In
From: Ooij
Time: 2000-01-10 21:07:35

Comments: Ga eens kijken op de homepage van een echte supermarkt, Albert Heijn natuurlijk, nederlands grootste en nederlands beste ! Vraag dat maar eens aan de vele bekenezen en berg en dallers die naar de Daalseweg of Jacobslaan gaan.

Record 15
Name: Peter Janssen
Website: http:///
Referred by: Just Surfed On In
From: Nijmegen
Time: 2000-01-10 18:30:13

Comments: Sjoerd,begin je nu al hopeloos te worden door zelfs je vriendin al te vragen of ze op jou wil stemmen.Ik denk niet dat het reeel is om buitenstaanders mee te tellen bij de stemming,ook al heeft ze een blauwe zaterdag in de slagerij gestaan.Ik vind dat er aleen mensen mogen stemmen die in de K.W. werken of afgelopen jaar in de K.W. gewerkt hebben

Record 14
Name: Peter Janssen
Website: http:///
Referred by: Just Surfed On In
From: Nijmegen
Time: 2000-01-09 12:17:47

Comments: Degene die op mij stemt krijgt zaterdag iets te drinken natuurlijk.

Record 13
Name: Léon
Website: Léon's HomePage
Referred by: Clicked on a 'Guestbooks by GuestWorld' Button
From: The Netherlands
Time: 2000-01-08 21:16:42

Comments: Ok Sjoerd, een paar suggesties voor deze pagina: 1. Update de stand van zaken voor 'Medewerker van de maand', dit grafisch of in tabelvorm uitgewerkt (bv horiz. onder elkaar de namen van de stemmers, en vertik. de namen van de genomineerden); 2. Een bierplanning, een planning waarin vermeldt staat wie er op welke (zater)dag welk bier neerzet. Mij kun je alvast in die planning opnemen, namelijk: zaterdag 12 feb. en het bier Palm natuurlijk. 3. Een inzamelingsaktie organiseren: Help de Turken de winter door, Bank# 1051 84 373. Groetjes!