Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Nyheder:                                                       

 

Lørdag den 20/3-04

Så er vi nået frem til den sidste test kamp. Ifølge programmet skulle modstanden være Stenvad, men de aflyste. Knotti var hurtig til at finde en anden modstander, det blev FSI. Så vi kørte en tur til Fårup, så langt så godt. Det viste sig, at der ikke var nok blå trøjer med, da vi sidste weekend spillede i røde trøjer. Straks sendte vi en bil tilbage til Randers. Der var nu en fordel ved at komme til Fårup, for vi fik nu mulighed for igen at spille på græs. Vi frygtede nu det kolde vand, men nej der var varmt vand i bruserne.

Vi havde en del afbud, men det var nu positivt, at vi kunne stille hold med 5 afbud.

Så til kampen, kigger man på resultatet 11-1, ja så vandt vi stort. Skyldes det så os eller dem, det er ikke til at sige, men det skal da siges af FSI spiller i serie 2 og det kunne ses. Det var tydeligt at de ikke var helt på samme niveau og her begik vi nok vores fejl, nemlig spillede på at de ikke var hurtige nok. Som Kamma sagde ”vi spiller ikke, vi sparker bolden frem kun for, at få hurtige mål”. Vi kunne havde udnyttede kampen bedre ved, at ikke tænke på resultatet, men bruge kampen til at skabe små spil op af banen.

Målene:

Stilling

Mål

Ass.

1-0

Sandra

Helle

2-0

Helle

Lisbeth

3-0

Anne

Helle

4-0

Kamma

Langskud

5-0

Anne

Helle

6-0

Helle

Sanne

Halvleg

 

 

7-0

Sandra

Helle

8-0

Anne

Sandra

9-0

Helle

Sandra

10-0

Helle

Sandra

11-1

Sandra

Lisbeth

Næste kamp bliver den 4/4-04 og det er turneringskamp mod Gødvad ude.

 

Lørdag den 13/3-04

Ja det var ikke lige det vejr man havde ønskede sig til kamp, desværre kom foråret ikke en dag for tidligt.

Vi fik kolde fødder inden kampen gik i gang, da banen var dækket af et lag slud.

Knotii havde haft en travl formiddag, da flere spiller måtte melde afbud pga. skader og sygdom. Vi var dog så heldig at kunne låne to damejunior spiller og en fra idrætshøjskolen i Århus.

Nu lidt om kampen, det gik ikke helt som det skulle, vi fik vores første nederlag. Kamma fik det første mål, men modstanden (Ø.Alling) fik nu scorede to mere inden halvlegen. Pause stillingen 1-2. 2. halvleg gik lidt bedre, da vi havde fået banen gjort fri for sne. Desværre var det modstanderen, som fik det første mål i 2. halvleg til 1-3, men så slog Helle til og det blev 2-3. Der gik nu ikke mange minutter får modstanderen igen scorede til 2-4. Tre mål var nok lidt for meget at nå, men Helle havde fået næse for mål, så hun fik scoret et mere inden kampen sluttede 3-4. Den sidste træningskamp er mod FSI den 20/3 Ude kl 15.30.

Søndag den 07/03-04

Ja så vandt vi en kamp mere, vejret var godt solen strålede. Høj fik muligheden for at lave det første mål i 1.halvleg. 1-0 i pausen. Knotii synes ikke det gik helt, som det nu skulle og ønskede, at vi i 2. halvleg begyndte at spille fodbold. Det blev bedre, men vores andet mål blev nu et selvmål fra modstanderen Midtdjurs. Kampen sluttede 2-0 til os. 

Lørdag den 06/03-04

Denne hjemmeside er lige oprettet af Diplomingeniør Rikke Koch Jensen. 

Fremover vil der her komme nyheder om kamp resultater og andre meddelelser.