Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  
 
 

Na dit verhaal wordt het toch maar tijd om dit spel te beoordelen met punten deze site werkt met het volgende systeem.                                                                                                                              We becijferen een spel op drie punten, iedere punt kan in maximaal een tien krijgen het eindcijfer wordt bepaalt door alle drie de delen bij elkaar op te tellen en het door drie te delen. De drie punten zijn graphics, geluid, gameplay. Verder krijgt ieder spel nog een ninty beoordeling. Dit houdt in dat een spel een beoordeling van ťťn tot vijf N-TrofeeŽn kan krijgen.

  

 

Graphics                                                                                                                                  De graphics van dit spel zijn erg apart maar dat houdt niet in dat het spel er niet mooi uit ziet. Integendeel het spel ziet er geweldig uit. De wereld, de kerkers, de personages, de gevechten zijn allemaal tot in de kleinste details uitgewerkt. Je kan de wind zien en de wolken zien verwaaien in de richting van de wind, als link uit het water komt zie je de druppels van hem af vallen en als hij verder loopt zijn zín voetstappen nat. De zon komt zoals het hoort in het oosten op en gaat in het westen onder je ziet echte sterrenbeelden als je ís nachts naar de lucht kijkt. Je ziet bij vuur de hitte rondom het vuur de gevechten zijn voorzien van mooie lichteffecten. Kortom de graphics van dit spel zijn top.

 

Geluid                                                                                                                              Geluid heeft altijd al een grote rol gespeeld in The Legend of Zelda, iedere stad en kerker had zín eigen muziek en als er een vijand in de buurt kwam sloeg de muziek over naar een muziekje dat duidelijk weergaf wat er aan de hand was. De muziek in ieder deel van Zelda wordt geregisseerd door Koji Kondo de muziek is orkest muziek die perfect past bij Zelda.                                                                                     De muziek in dit deel bestaat uit remixen van oude Zelda muziek maar er zitten ook nieuwe muziekjes in. De muziek klinkt prettig zoals het hoort bij Zelda en ook in dit deel doet de muziek zín werk door goed de sfeer neer te zetten. Met het geluid zit het wel goed in dit spel.

 

Gameplay                                                                                                                               De gameplay is natuurlijk het belangrijkst van alles. Met de gameplay zit het in de Zelda serie meestal wel goed. Ook in dit deel zit het wel goed. Bij Zelda hoort een goed verhaal en dat heeft het ook. Al zie je als je dit spel voor het eerst speelt in het begin nog geen geweldig Zelda verhaal ontvouwen maar schijn bedriegt, want naar mate je verder komt in dit deel ontwikkelt zich een geweldig verhaal. Maar je kan natuurlijk niet verder komen als de besturing niet meewerkt. De besturing in dit deel voelt goed aan het reageert goed, de camera werkt ook goed mee en blijft niet hangen. De besturing van de gevechten is goed uitgewerkt en eigenlijk zit het hele spel goed in elkaar. Het enige minpunt op de gameplay is de lengte van de game.

 

Overall                                                                                                                                    In ze geheel is dit een spel dat iedere gamer eigenlijk in zín collectie moet hebben en als je niet van dit soort spellen houdt dan moet je het niet kopen maar op zín minst huren om te proberen. Alles in dit spel is goed de gameplay is goed het geluid sluit aan op de gameplay en alles ziet er geweldig uit door de graphische stijl. Het spel is niet goed genoeg om de Ocarina of Time en a Link to the Past te overtreffen maar het komt in de buurt. The Legend of Zelda: The Windwaker is verplichte kost door zijn geweldige verhaal, personages, graphics, muziek en gameplay

Door: Sol Fighter

 

9,7

9,8

9,9

9,8

Home