Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

  

The Legend of Zelda

Nintendo had gezegt de tweede trailer van deze game niet aan het publiek te laten zien maar ze hebben hem wel aan de pers laten zien. In een artikel berschrijft IGN hoe 10 keer geweldiger deze trailer was dan die wij gezien hebben. Lees het zelf maar.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

The Legend of Zelda interview

Vandaag heeft IGN een interview over Nintendo's grootste held Link met Shigeru Miyamoto en Eiji Aonuma gehouden. In dit interview ontkrachtigte Miyamoto alle geruchten dat hij Nintendo zou verlaten vanwege zijn gezondheid. Er werd namelijk gezecht dat het slecht met zijn hart zou gaan maar de man is nog zo fit als wat. Verder hadden ze het over hoe ze deze Legend of Zelda verzonnen hebben en wat je een beetje kan verwachten. Veel lieten ze echter niet los over het verhaal. Wel zeiden ze dat er misschien wel een paar cut-scenes met voice- acting (is nog niet zeker)  zouden komen maar Link zal toch de altijd stille held zijn en wie zwijgt stemt toe. Lees het hele interview hieronder.

Ook hebben we nog de stoere art van Link

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

The Legend of Zelda: The Minish Cap filmpje

Link's eerste originele handheld avontuur. De titel was al een tijdje bekend maar we wisten niet zeker of het waar was. Maar het was waar het is de eerste Gameboy Advance Zelda die helemaal origineel is. We hebben er een filmpje van. Veel plezier ermee.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

The Legend of Zelda: The Minish Cap info

We hebben informatie over The Minish Cap. Mininsh Wattus? De Mininsh Cap is de titel van de nieuwe gba zelda game. The Minish cap is een speciale muts die Link draagt tijdens zijn nieuwe avontuur. De muts kan praten en geeft Link advies en nieuwe krachten. Raar hoor, waar halen ze bij Nintendo de ideeŽn vandaan.

Lees het hele artikel hier

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

The Legend of Zelda, Realistic?????

Ja je leest het goed, R-e-a-l-i-s-t-i-c. Wat dacht je dat de nieuwe Zelda game voor de cube een cell-shaded vervolg op de windwaker zou worden? Denk nog maar eens. Nintendo luistert wel naar de gamers. Hoewel ik vaak hoor dat ze dat niet doen. Nintendo verraste mij zwaar met deze game. Hij gaat gewoon the Legend of Zelda heten als we IGN mogen geloven en de game krijgt hele mooie graphics. Uit het filmpje blijkt ook dat je vanaf je paard met je zwaard kan vechten. Toch wel stoer of niet.  Zie hieronder de trailer en het artikel waarin het vermeld stond.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter