Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

StarFox E3 Preview

Een van de games waar menig Nintendo gamer naar uitkijkt is StarFox. Dus ook hier komt een E3 preview van.

De E3 Trailer

Geen Zelda cloon
Deze keer hoef je van Fox McCloud geen Zelda achtige taferelen te verwachten. Het word namelijk geen adventure maar weer gewoon een game waarin je moet vliegen in je arwing en vijandig dingen kapot schiet. Maar er is wat toegevoegd deze keer kan je ook op een planeet te voet vijandig tuig neerschieten als Fox. De Landmaster tank uit Lylat Wars is ook weer teruggekeerd. StarFox gaat dus weer helemaal terug naar hoe het was. En dat betekend dus dat deze StarFox game geen puzzels en andere trage actie zal bevatten maar gewoon snelle actie en schieten.

Nieuw lid
In dit nieuwe deel van StarFox heeft het StarFox team er een nieuw lid bij. Namelijk Krystal de blauwe vos uit StarFox Adventures. Zij heeft zich na het avontuur op Dinosaur Planet bij het team gevoegd om hun verder op een avonturen te helpen. Dit betekent dat je haar regelmatig in missies als tweede man mee ziet vliegen om je rugdekking te geven. Verder zijn alle oude teamleden ook weer terug. Falco Lombardi, General Pepper, Slippy Toad en Peppy Hare zullen weer van de partij zijn.

Nieuwe en oude elementen
Zoals ik in de inleiding al gezegd had zal StarFox naast oude dingen die terugkeren ook nieuwe dingen bevatten.
Zo zal je deze keer ook missies te voet uit moeten voeren. Tijdens deze missies zal je met je blaster of andere wapens die door het level verspreid liggen op de vijandig bots losknallen. Ook zal de oude Landmaster tank er weer zijn waarmee je rond zal kunnen rijden en zo je missie kunnen volbrengen. Maar waar de fans natuurlijk het meest blij mee zijn is dat het overgrote deel van het spel uit het vliegen in je Arwing bestaat want daar ontbrak het nogal aan in StarFox Adventures.

Eindelijk
Deze E3 werd er eindelijk geshowed dat StarFox in een vergevorderd stadium was. Aangezien de game al meer dan 2 jaar in ontwikkeling is. Deze E3 bleek dat het spel bijna klaar is en dat de Amerikanen het als we Nintendo mogen geloven in november mogen spelen. Dan kunnen de fans eindelijk naast StarFox voor de Snes en Lylat Wars voor de N64 ook StarFox op de Gamecube spelen zoals het hoord.

Multiplayer
Het nieuwe deel in de StarFox reeks zal ook een mooie multiplayer mode bevatten. In deze multiplayer mode kan je met vier personen tegelijk in mooi uitziende maps de strijd aan gaan. In deze maps zal je gevarieerde landschappen tegenkomen. Maar er zullen ook Landmaster tanks en Arwings staan. Dus als je rondrent kan je even snel in een Arwing springen om zo je vijanden vanuit de lucht te bestoken. Maar je kan bijvoorbeeld ook gewoon te voet door het level rennen en andere wapens pakken om je tegenstanders in de lucht met je bazooka uit de lucht te schieten vanaf een beschutte locatie. De maps waar je op vecht variŽren van groot naar klein maar je zal altijd zat ruimte hebben om rond te vliegen met Arwing. Of om je tegenstanders kapot te schieten van uit je Landmaster tank.

Het ziet er naar uit dat...
...dit de StarFox voor de Gamecube word waar de fans al jaren op wachten. En ik denk dat het wachten beloond word want dit word weer een StarFox game die zoals de oude delen beloofd te spelen. Hoewel de graphics niet zo mooi zijn als in StarFox Adventures ziet het er nog steeds behoorlijk goed uit. Kortom de StarFox fans hebben iets om naar uit te kijken.

Terug naar de E3 Booth

 Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D