Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

  

Weer een nieuw interview

Deze keer over Resident Evil 4. Er staan weer een paar interessante dingen in dus lees hem snel.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Nieuw Phantasy Star Universe filmpje

We hebben een mooie nieuwe Phantasy Star Universe trailer voor je deze ziet er weer mooi uit dus bekijk hem snel.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Crash Unlimited

Zo heet het de nieuwe Crash Bandicoot game Die pas aangekondigd is. Vroeger vond ik dit een erg leuke game maar Crash lijkt veel minder op de Crash hoe die was. Deze Crash zal wel weer dezelfde soort stijl hebben alleen je hebt meer bewegingsvrijheid in dit deel we hebben twee filmpjes voor je.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Perrin Kaplan

IGN heeft een interview met deze hoge man geplaatst. In het interview verteld hij onder andere dat Nintendo erg blij was met de reacties op hun E3 show en hij hint naar het feit dat volgend jaar op de E3 misschien wel de opvolger van de cube te zien zal zijn. En Mario 128 is nog steeds in ontwikkelin volgens Perrin.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

I need JuJu Ju!!!

Ik heb het niet over het nummer "Everybody needs somebody to love" maar over Tak 2: The Staff of Dreams. We hebben namelijk 3 filmpjes van onze juju held Tak. Het zijn leuke filmpjes maar dat zijn bijna alle filmpjes dus bekijk ze snel.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Baten Kaitos trailer

Naast een filmpje van Tales of Symphonia kan ook een Engelstalig filmpje van Baten Kaitos niet uitblijven. Kijk snel naar dit mooie filmpje van 17,2 MB!

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Street Racing Syndicate

Als je dacht dat Need fo Speed: Underground cool was. Dan heb je het verkeerd. Want Street Racing Syndicate steekt Need for Speed: Underground flink naar de kroon. Deze game is ook een street race game maar word denk ik wel beter. Je zal kunnen kiezen uit meer auto's van meer verschillende merken. Je kan je auto's ook bewerken. Maar deze game heeft een schademodel dus je kan kapot. Er zit politie in de game en nog een hoop andere dingen die dit spel een mooi street race tintje geven. Bekijk het trailertje zelf maar.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Interview met Viewtiful Joe

Nee natuurlijk hebben we geen interview met Viewtiful Joe. Maar wel over hem. In dit interview zijn een paar leuke feitje naar buiten gekomen ik zet ze even op een rij.
  • De makers van deel 1 zijn direct na het afmaken van deel 1 begonnen met deel 2.
  • Deel 2 is qua gameplay het zelfde als deel 1 met een paar nieuwe mogelijkheden.
  • De Cube en de PS2 versie zullen niet veel van elkaar verschillen.
  • Er zal een nieuwe VFX kracht komen genaamd Replay. Met deze kracht kan je dingen herhalen.
  • Sylvia de vriendin van Joe zal speelbaar zijn en heeft een pistool om vijanden makkelijk mee uit te schakelen. 
  • Lees het hele interview hier

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Second Sight filmpjes

We hebben veel filmpjes die misschien al wel een beetje oud zijn van Second Sight de nieuwe third person shooter van de makers van Timesplitters. Het zijn 11 filmpjes dus jullie kunnen je de popcorn en het bier alvast uit de kast trekken om er even goed voor te gaan zitten. Hieronder staan de filmpjes.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Tales of Symphonia trailer

IGN heeft ook een mooi Engelstalig trailertje van Tales of Symphonia online gezet deze rpg zal in juli in de VS uitkomen en wij kunnen hem waarschijnlijk in december verwachten. Klik op de link hieronder om het mooie filmpje te bekijken.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Timesplitters: Future Perfect Filmpjes

Ook zijn er weer leuke filmpjes van Timesplitters: Future Perfect op het web gezet. Een van de filmpjes laat je het element van jezelf tegen komen in de toekomst zien en de tweede laat je wat ingame beelden zien. Ziet er allemaal al erg leuk uit.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Nieuwe Phantasy Star Online

Er is al een nieuwe Phantasy Star aan gekondigd terwijl wij deel 3 nog niet eens hebben veel info heb ik nog niet behalve dan dat de titel Phantasy Star Universe zal zijn. Ik heb ook vier filmpjes bekijk ze hieronder.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Geesten bestaan niet, of toch?

Nee spoken bestaan niet maar in Nintendo's spel ben je zelf een geest, en je kan alles bezitten wat je maar wil en dat levert leuke opties op bijvoorbeeld een zwevende stoel of een hondenbak die voor zichzelf begint maar het levert bovenal schrikkende mensen op.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Nieuwe DK, Donkey Kong: King of Swing

Eindelijk een originele nieuwe DK op de GBA. Donkey Kong: King of Swing in deze game moet je door de L en R knoppen te gebruiken slingeren van object naar object en allerlei dingen verzamelen. veel is er nog niet bekend maar er is wel een filmpje

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Henshin a Go-Go baby!!!

Wie kent Joe's uitspraak niet? Ja er is een mooi filmpje van Viewtiful Joe 2 op de E3 geshowed en het is het bekijken waard. Dus Henshin a Go-Go baby! Klik op de link hieronder voor het filmpje.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Ah!!! Zombies!!!

Nee eigenlijk niet want in Resident Evil 4 zijn de zombies vervangen door nog engere wezens, namelijk gestoorde boeren met de gekste wapens. Klik snel op de link naar de pagina waar de trailers van RE 4 staan.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Star Fox

Het heeft Nintendo wat tijd gekost en de game is nog steeds niet af maar is al wel in een vergevorderd stadium. Het word een spel waarin je met Fox door de ruimte kan vliegen en kan schieten, op het land te voet  in 3rd person perspectief kan schieten en in speciale voertuigen kan rijden. De game belooft een mooie game te worden en ik hoop dat die het wachten waard is. Voor tijdens het wachten hebben we een filmpje.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

DK Jungle Beat

Dit is een variatie op Donkey Konga. In DK Jungle beat moet je Donkey Kong door allerlei gebieden heen loodsen met behulp van de konga's. Klinkt apart springen, rennen, verzamelen en dat kan je besturen met konga's? Ja dat kan bekijk het zelf in dit filmpje. Het ziet er erg grappgi uit en volgens mij is het mega verslavend.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter