Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

Tales of Symphonia interview

De Engelstalige site Nintendo Insider zette vandaag in interview online met een paar leuke feiten. In het interview stonden de volgende dingen.

Dat er een soort van emotie systeem in het spel zit. Namelijk als jij als Lloyd een vraag krijgt en die antwoord zoals degene die de vraag stelt dat graag zou willen word diegene blij en krijgt hij/zij meer vetrouwen in jou personage. Dit kan de gameplay dus leuk veranderen want het zorgt ervoor dat Lloyd met ieder personage een bepaalde relatie krijgt wat de gevechten en andere elementen van het spel zal be´nvloeden. Verder zal dit er ook voor zorgen dat je meer informatie over de personages krijgt.

Verder stond er ook de lijst van de mensen die de stemmen van de personages in hier komen ze eerst zie je de naam van het personage dan de naam van de acteur en dan een serie waar deze aan meegedaan heeft.

Lloyd - Scott Menville (Teen Titans)
Colette - Heather Hogan (Land Before Time)
Genis - Colleen O'Shaughnessy (Digimon, Danny Phantom)
Raine - Kari Wahlgren (Witch Hunter Robin)
Kratos - Cam Clarke (He-Man and the Masters of the Universe)
Sheena - Jennifer Hale (Totally Spies)
Presea - Tara Strong (The Powerpuff Girls, Fairly OddParents, Teen Titans)
Zelos - Shiloh Strong (The Mommies, Dinotopia)
Regal - Crispin Freeman (Witch Hunter Robin, Big-O)
Mithos - Brianne Siddall (.hack//SIGN)

Als je die lijst zo bekijkt zie je dat het behoorlijk getalenteerde acteurs zijn. In het interview stond ook dat de game geen optie om te kiezen tussen Japanse of Engelse stemmen zou hebben vanwege gebrek aan ruimte op de 2 schijfjes. Namco denkt dat de gamers best tevreden zullen zijn met de Engelse stemmen.


Bron: Nintendo Insider

 Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D