Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

Dit is het Ninty Vortex nieuws archief hier kan je oud nieuws opzoeken.
 

04-05-04

Lord of the Rings: Third Age info

k heb een interview met de producer van de game gevonden op internet, Steve Gray is zijn naam, en dit had hij te zeggen over de game...klik snel verder.

Webmaster: Leevice

Baten Medias

Vandaag is heeft IGN.com een heel mooi filmpje van Baten Kaitos online gezet met daarbij ook nog eens een paar Hi-Res screens. Dit spel heeft graphics waar je u tegen mag zeggen. Houd je slabbetje maar bij de hand want van deze eye- candy ga je gegarandeerd kwijlen.

Webmaster: Leevice

The Legend of Zelda 40 swords +

Vandaag heeft Gameinformer 10 filmpjes van The Legend of Zelda: Four Swords + uitgegeven dus reken maar uit 4 zwaarden keer 10 filmpjes is 40 swords.

Webmaster: Leevice

03-05-04

Nieuwe E3 lijst

Vandaag heeft IGN een nieuwe E3 gamelijst vrijgegeven in dit nieuwsbericht vind je de lange lijst.

Webmaster: Leevice

Europese Rainbow Six 3 releasedate


Groot nieuws!! Ik heb de Europese releasdatum van Rainbow Six 3 voor op de cube weten te bemachtigen.

Webmaster:Leevice

Virtua Fighter Cyber Generation Filmpje


Ik heb een trailertje van Virtua Fighter: Cyber Generation kunnen vinden. Voor de mensen die niet weten wat voor een game dit is, het word een soort futuristische actie RPG. In de stijl van virtua fighter.

Webmaster: Leevice

02-05-04

Op vakantie

Tot zaterdag ben ik op vakantie tot dan kan je het nieuws dit word gepost door Leevice op het forum vinden dit is de link. Verwacht zaterdag weer volop nieuws op de site zelf.

Webmaster: Sol Fighter en Leevice

Pikmin 2 plantaardige screens

 

Gistereren zijn er nieuwe hi-res screens van onze plantaardige nintendo plantjes op het internet opgedoken. Ik heb het natuurlijk over Pikmin 2.

Webmaster: Sol Fighter

05-05-04

F-Zero Falcon Legend Trailers

Gisteren zijn er weer 2 trailers van de nieuwe F-zero game voor de gameboy advance opgedoken klik snel verder om ze te bekijken.

Webmaster: Sol Fighter

Eerste Timesplitters Future Perfect Screens

Vandaag zijn de eerste screens van het derde deel van Timesplitters uit de doeken gedaan. De screens zien er nog niet heel erg indrukwekkend maar misschien denk je er anders over...

Webmaster: Sol Fighter

01-05-04

Amerikaanse Tales of Symphonia site


 

Vandaag vond ik tijdens het surfen op het internet de Amerikaanse tales of Symphonia site. Op deze site is aardig wat info en beeldmateriaal te vinden, dus als je uitkijkt naar deze game zou ik snel even verder klikken.

Webmaster: Sol Fighter

Nieuwe Tales of Symphonia Screens


 

Vandaag zijn er nieuwe Engelstalige screens van Tales of Symphonia uitgegeven wil je deze prachtige screens van een prachtige game  zien klik dan snel verder...

Webmaster: Sol Fighter

E3 2004 voorbeschouwing Update

 

De eerste feature op Ninty Vortex is een voorbeschouwing van de E3. In deze voorbeschouwing bespreek ik een paar games die Nintendo heeft aangekondigd en die op de E3 te zien zullen zijn. Nieuwsgierig lees snel verder.

Webmaster: Sol Fighter en Lars

30-04-04

Site Launch!!!

 

Vandaag heeft Namco de ontwikkelaar van deze twee aankomende toppers iets geweldigs bekent gemaakt klik snel verder om het te lezen,

Webmaster: Sol Fighter

 

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D