Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

  

Metroid Prime 2: Echoes echo visor filmpje

IGN heeft vandaag een filmpje van de Echo Visor online gezet dit is het eerste filmpje daarvan dus ik zou zeggen bekijk het.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Metroid Prime 2: Echoes roundtable

IGN heeft een roundtable gehouden met mensen die dicht bij de ontwikkeling van Metroid Prime 2: Echoes. Hieruit kwamen een aantal interessante feiten vrij. Ik zet ze even op een rij.
  • De multiplayer zal vier modus bevatten: Deatmatch, Bounty Mode, Hacker Mode en Morphball mode.
  • Dark Samus is maar een 'gewone' bad guy, zij is niet het ultieme kwaad in Metroid Prime 2: Echoes.
  • Op de planeet Eather zijn er twee dimensies Dark en Light. Beiden hebben hun eigen ras. De light world heeft de Luminon en de dark world de Ing. Samus word gevraagd om de Luminon te helpen de Ing te verslaan die de light world willen vernietigen.
  • Verder heb je een light beam en een dark beam. Deze beam hebben geen oneindige minutie want ze zijn erg krachtig. Dus je zal zuinig moeten zijn.
  • Er komen twee nieuwe visors, de echo visor en de tweede is nog onbekend.
  • Je kan met je rocket launcher meerdere doelwitten selecteren la de boemerang van link in de Windwaker.

Het hele artikel staat op hier om het nog eens uitgebreid door te lezen.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Metroid Prime 2: Echoes 15 filmpjes

IGN heeft een hoop leuke filmpjes van Echoes op het net gezet het zijn er een hoop dus ga er voor zitten. Klik op de link hieronder om naar de pagina met de filmpjes te gaan.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Metroid Prime 2: Echoes groot interview en release

Ja IGN heeft ook een groot Metroid Prime 2: Echoes interview online gezet. Dit interview geeft een hoop duidelijkheid over hoe de game in elkaar zal zitten. Verder komt er in het interview ook naar voren dat Retro niet de Metroid Prime voor de DS ontwikkeld maar dat NTS dat doet. Meer weten over Metroid Prime 2: Echoes lees dan het hele interview. Ook is de Amerikaanse releasedate bekend namelijk 15 november 2004.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Metroid Prime: Hunters

Ja, ja en Samus zal ook op Nintendo's nieuwe wondertje te zien zijn. Namelijk op de DS in Metroid Prime: Hunters. Dit spel ziet er verdraaid goed uit ik was eerst ban dat de PSP de DS zou verslaan qua graphics maar nu denk ik daar heel anders over. Zie hier de trailer en een artikel met wat informatie.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Metroid Prime 2: Echoes lots of info

IGN bracht ook een heleboel info over het spel zelf. De multiplayer beloofd een goed uitgewerkt deel te worden van het spel. Verder zal de screw jump van Samus terug zijn en zal de game ook iets van Metroid Fusion lenen. Nieuwsgierig???

Lees het hele artikel hier

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Metroid Prime 2: Echoes filmpjes

De geschiedenis herhaalt zich. Twee jaar geleden op de E3 Metroid Prime. En dit jaar alweer dit word weer net zo'n toppertje bekijk de filmpjes maar eens. And have fun.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter