Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

  

Paper Mario 2 Hands-on

IGN heeft de hands-on van Paper Mario 2 online gezet en ze vonden het geweldig. Volgens IGN hebben de makers de beste elementen van Paper Mario en Superstar Saga gepakt en die nog beter gemaakt en in Paper Mario 2 gedaan. Kortom dat belooft wat.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Mario's Balls

Nadat Sonic en Pokémon hun eigen pinball spellen hebben gehad is het nu tijd voor Mario. Ja Mario krijgt ook een eigen flipperspel op de GBA namelijk Mario Pinball. De game zal er anders uit zien dan je zou verwachten het lijkt namelijk net alsof je op een echte flipperkast staat te spelen omdat je de game schuin van boven bekijkt en dus in één keer de hele kast overziet. Het verhaal is Mario is veranderd in een pinball en je moet jezelf door middel van flipperen en power-ups gebruiken door de flipperwerelden heen schieten en alles wat met Mario te maken heeft te verzamelen zoals sterren en muntjes. Als we IGN mogen geloven word dit best een leuk spelletje. We hebben er een filmpje van.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Balloon Trip DS

Dit spel is een spel dat afgeleid van Yoshi's Island op de SNES. Baby Mario valt uit de lucht in een luchtbel en jij moet zorgen door met je pennetje op het touch screen wolken te tekenen zodat baby Mario veilig langs de vijanden bij Yoshi aankomt. Of deze game echt een serieuze game zal worden is nog maar de vraag maar het klinkt wel grappig.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Mario Party 6

Ja iedere game ontwikkelaar doet het. Oneindig vervolgen maken op games zo heeft Nintendo Mario Party 6 aangekondigd. Meer hebben ze nog niet gezegd over de titel maar hij is aangekondigd.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Paper Mario 2 Releasedate

Ook van Paper Mario 2 hebben we een Amerikaanse releasedate namelijk 11 oktober. Kortom een hoop mooie Nintendo games zullen in begin 2005 waarschijnlijk al bij ons te spelen zijn. Mooi zo.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Paper Mario 2 Filmpje

Ja het synoniem voor E3 is naast "veel games" ook "veel filmpjes" dat blijkt wel weer. Zo hebben we ook en mooi Paper Mario 2 filmpje voor jullie. Kijk hoe onze papieren held het doet op de cube.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Mario Tennis cubed

We hebben weer eens een filmpje maar dat had je kunnen verwachten. Want op de E3 komen er altijd filmpjes. Deze keer van Mario Tennis voor onze kubus. Het ziet er goed uit dus klik op de link hieronder om hem te bekijken.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Mario Kart DS

Welk Nintendo platform kan er nou zonder Mario? Geen één, dus de DS krijgt ook een Mario Kart. We hebben een filmpje voor je het ziet er erg goed uit. Uit alle filmpjes blijkt dat de DS krachtiger is dan de N64 qua graphics.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Mario's Face?

Als ik het artikel op IGN en mag geloven word dit een heel vaag spel. Mario's Face zal op de DS uitkomen en je kan Mario's en Wario's gezicht bewerken. Wat ik me hierbij voor moet stellen weet ik niet. Voor het hele artikel klik je op de onderstaande link.

Lees het hele artikel hier

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Super Mario 64 X 4 Filmpje

Van deze nieuwe DS game hebben wij natuurlijk ook een filmpje de game ziet er net wat beter dan Mario 64 uit. Het is maar een klein filmpje dat niet heel duidelijk de gameplay weergeeft.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Super Mario 64 X 4

Ja deze game word een game waarin je in een Mario 64-achtige omgeving rond zal rennen met vrienden en allerlei Mario dingen zal verzamelen.  De game komt op de DS uit en zal gebruik maken van de draadloze techniek om goed te kunnen multiplayeren. Klik op de link hieronder voor het hele artikel.

Lees het hele artikel hier

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter