Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

Lunar Legend Review

Dan zijn we nu bij de beoordeling aangekomen. Is dit Game Boy Advance spel het importeren waard.

Alex speelt op zijn ocarina

Graphics
De graphics in Lunar Legend zijn zeker niet verkeerd. Mooie gedetailleerde figuren die ook erg kleurrijk zijn. Gedetailleerde omgevingen die op hun beurt ook best kleurrijk zijn. Af en toe ingame tussenfilmpjes die nog net wat mooier zijn dan de gewone ingame graphics. Af en toe een anime getint plaatje van een personage in de tussefilmpjes om de emotie goed weer te geven. Verder zien de gevechten er ook mooi uit verschillende wapens zijn te zien als je een nieuw wapen koopt zal je dat ook in het gevecht zien. Mooie graphics tijdens de aanvallen. Het komt er dus op neer dat deze game goede graphics heeft.

Geluid
Het geluid in Lunar Legend is niet heel erg bijzonder. Voor ieder deel van de wereld is er wel een ander geluid maar de muziekjes zijn niet dat je zegt dat is echt mooi. Het geluid in Lunarl Legend is dus vrij basic maar dat maakt op zich niet heel veel uit want het is goed genoeg voor deze game als je een spel voor het geluid koopt moet je Zelda of Golden Sun kopen.

De wereldkaart

Gameplay
De gameplay in Lunar Legend is simpel maar leuk. Je loopt rond door dorpen, bossen, bergen en nog andere plekken. Als je daar rondloopt kom je regelmatig monsters tegen die je moet verslaan dit doe je in een speciaal gevechtsscherm je hebt hierbij gewone, magische en één speciale aanval tot je beschikking. De gevechten zijn simpel en gaan snel zodat het niet lang duurt voor je weer rond kan lopen. Soms dan kom je op een speciale plek waar je aan het einde een eindbaas moet verslaan die natuurlijk wat pittiger is. Natuurlijk horen er in een RPG ook puzzels en veel denk werk. Dat heeft Lunar Legend ook, af en toe kom je puzzels tegen en soms moet je heel goed denken waar je nou heen moet. Maar dat hoort erbij. Kortom met de gameplay in Lunar Legend zit het wel goed.

Alex valt aan met zijn zwaard

Overall
Over het algemeen is Lunar Legend een RPG die RPG fans zeker moeten hebben het heeft een heel goed verhaal leuke maar basic gameplay. Dit alles in combinatie met mooie graphics en goed aan te horen muziek is deze game een mooie aanwinst voor je RPG verzameling. Alles samengevat is deze game het importeren zeker waard als je van RPG's houdt als je gewoon eens een RPG wil proberen kan je beter Golden Sun of iets in die richting kopen. Maar voor de RPG fans is dit een msust-have.

door: Sol Fighter

Vorige - Home
 

Duidelijke graphics...
...met veel kleur en een leuk sfeertje.

8,6

Niet hele bijzondere muziek...
...maar het is goed genoeg voor dit spel.
7,6
Leuke gameplay met goed uitgewerkte...
...
gevechten en leuke puzzeltjes.
8,5
Als RPG fan moet je deze game...
...zeker op je Game Boy Advance hebben.
8,0
Dit spel is zeker een aanrader en daarom...
...krijgt het 5 N-Trofeeën.
     x5Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D