Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

The Legend of Zelda E3 Preview

Dit is de E3 preview van The Legend of Zelda.

De E3 Trailer

Wie had dat verwacht?
Op de E3 werd deze trailer van de nieuwste Zelda game op de cube geschowed. Het publiek was net zo verbaast als een paar jaar geleden toen The Windwaker geshowed werd. Want Nintendo had gezegd we zijn bezig met het vervolg op The Windwaker en die gebruikt dezelfde engine. Dus iedereen dacht dan krijgen we weer een cell shaded Zelda. Maar daar ging iedereen de fout in, dat een game op dezelfde engine draait wil nog niet zeggen dat het de zelfde graphics heeft. De trailer liet een volwassen Link zien in volle glorie in realistisch uitziende 3D graphics.
Wie had dat verwacht zo bewijst Nintendo toch maar weer hoe slim ze af en toe zijn.

Nog niet zo veel bekend
Jammer genoeg is er nog niet heel veel bekend over de game.
Wat we wel weten is dat de game lichtelijk ge´nspireerd is door the Legend of Zelda: the Ocarina of Time en dat het in een soort Hyrule af zal spelen. Verder kan Link ook nog een paar nieuwe dingen, namelijk vanaf zijn paard vechten. Dit had Eji Aonuma al in The Ocarina of Time willen verwerken maar daar was de N64 niet goed genoeg voor. Verder zal er waarschijnlijk geen bootje in zitten of een zee.

Een nieuw duister sfeertje
Als je de screens en het filmpje bekijkt valt je een ding op door de nieuwe grafische stijl en de volwassen look van Link ziet het spel er wat duisterder uit. Het doet dan ook direct denken aan The Ocarina of Time die ook zo 'n duister sfeertje had. Dit geeft de game een heel wat stoerder uiterlijk. Op zich is daar niks mis mee het is juist wel grappig om de ene Zelda game op de cube met cell shaded en vrolijke graphics te zien met in de hoofdrol een kinderlijke Link. En in de andere Zelda krijg je een realistische wereld met een volwassen Link voor geschoteld. Een beetje afwisseling kan geen kwaad.

We hebben weer wat om naar uit te kijken
Ja dat hebben we zeker. Weer een nieuwe Zelda game die er veelbelovend uit ziet en hopelijk net zo lekker zal spelen als The Windwaker. Tot de tijd dat het spel uitkomt zullen we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen van dit spel.

Terug naar de E3 BoothJapan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D