Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

James Bons 007: Nightfire

De beoordeling. Is dit geen slappe game gebasseerd op een licentie?

Schieten!
Zoals je verwachten kan, zul je veel moeten schieten. Dit gaat gepaard met vele wapens en gadgets, de meeste ken je waarschijnlijk wel van de vorige spellen. Zo heb je handgeweren, mitrailleurs en zelfs bazookaís! Veel geweren hebben meerdere opties, zo heeft de Pk 7 bijvoorbeeld normaal en een gedempte schietstand. Ook zijn de missies gelukkig gevarieerd, van het Ďhardeí werk tot het betere Stealth.. In bijvoorbeeld level 2 heb je een geluidloze sniper tot je beschikking, om vanuit een stil plekje in een bosje een vijand van tientallen meters te elimineren. Zo kom je, als sluipend, steeds een stukje dichter bij een kasteel, waar er meerdere routes mogelijk zijn. Ga je meteen de deur in of sluip je langs de muren naar een geheime ingang voor extra Bondpunten? Zo zijn er talloze mogelijkheden om gebieden te ontdekken. Zo kan je, ook in level 2, langs een touw naar beneden glijden, maar dan is de kans groot dat je beschoten wordt, maar dan heb je wel mooi extra punten. Of ga je liever rustig klimmend naar beneden, om zo de bewakers neer te schieten? De keus is aan jou...


"De strijd om het laatste koekje was hevig..."

Racen
Er is ook nog de mogelijkheid om in een auto te stappen, je hebt de Aston Martin Vanquish en een Jeep tot je beschikking. Erg leuk, alhoewel je wel aan de besturing moet wennen. Vooral het schieten in de Aston Martin is tof, je kan rakketen schieten en een soort gas gebruiken om vijanden af te schudden. Je kan zelfs onder water duiken met je Aston Martin! Jammer genoeg ziet het racen er niet erg geloofwaardig uit, bijvoorbeeld na 3 of 4 rakketen is de auto nůg niet kapot.. Ach mensen wat geeft het, het is Bond!

Multiplayer
In Agent Under Fire zat al ín Multiplayer, die was echter niet best. Fans begonnen met klagen, ze dachten meteen weer terug aan die prachtige GoldenEye-tijd.. EA nam de kritiek serieus op en voilŠ, zie het resultaat met Nightfire! Deze is namelijk geweldig, met ín zeer hoge verslavingsfactor. In je eentje of met zín vieren (Ja, ook team-modes zitten erin!)  knal je bots of je vrienden af, in interactieve levels als ín duikboot of mijn persoonlijke favoriet, het Kabelbaan level. Met name 2 tegen 2 is briljant, vooral als de spelers evenveel aan elkaar gewaagd zijn. In het level Kabelbaan kies je bijvoorbeeld voor de Sniper-wapenset, dit level is namelijk erg groot en speelt zich grotendeels buiten af. Ga op zoek naar ín bodyvest, kies je plekje uit en sniperen maar! Deze potjes lopen soms wel tot 100 kills op! Veel verschillende wapensets en ook veel, uit de singleplayer unlockte, figuren houden het lang leuk. Zo heb je de hoedgooiende Odjob of de publiekslieveling Jaws, je weet wel, die mafkees met die ijzeren tanden!


"Ook vecht je met terroristen!"

Mooi, maar soms saai...
Van EA mag je best wat verwachten, zo ook mooie graphics. Gelukkig hebben ze hard hun best gedaan, want het ziet er weer toppie uit! Geweren zijn gedetailleerder dan ooit, gezichtsuitdrukkingen lijken net echt en de acties weten een nůg realistischere indruk op je te maken. Zo kan je zo zien wie de hoofdrol (James Bond dus..) vertolkt, namelijk de man die al jaren ín rol in de films vertoont; Pierce Brosnan. Maar ook de andere gezichten mogen er zijn, het ziet er gewoon goed uit! De filmpjes lopen lekker, alleen wil de multiplayer nog wel eens ín klein beetje lag (een soort versloming) opleveren. Maar voor je het weet is het al weer weg. Ook jammer is dat het allemaal wat saai oogt, zo rijd je met ín sneeuwscooter door ín gebied met alleen maar dennebomen, dennebomen en nog eens dennebomen. Het oogt allemaal ín beetje de laksheid van EA, maar gelukkig hebben ze de Sound beter gemaakt..

Deze is namelijk echt goed, de stemmen klinken geweldig en ín geweer heeft nog nooit zo lekker geklonken. Ook het neerschieten van vijanden klinkt goed, ze geven een echte doodsgil. Verder klinken de overige themaís gewoon lekker, vooral na ín mooie actie even dat Bond-muziekje horen is erg plezierig!


"Tja James, welke van de twee kies je?"

door: Lars

Vorige - Home
 

Niet onaardig, maar het had mooier kunnen zijn...

8,0

...Compenseert de middelmatige graphics goed... 8,5
...Doordat ie zo lekker speelt krijgt hij ín topscore... 9,0

...Een geweldige game voor fans van actie en spektakel! En een geweldige multiplayer..

8,4

...door de geweldige multiplayer een bonus van een halve trofee, 5 N-TrofeeŽn dus!

     x5Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D