Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

James Bons 007: Nightfire

Gegevens:
Ontwikkelaar:
EA
Uitgever:
Nintendo
Aantal spelers: 1-4
Link Cube-GBA: Nee
CubeLan-Optie: Nee
Aantal benodigde Memoryblocks: 2
Prijs: 20 Euro (Bart Smit)


"The name is Bond, James Bond"

Iedereen heeft wel eens van James Bond gehoord, de meesterspion uit Engeland. Bond is ontzettend populair, vooral zijn schiet- en stuntacties zijn zeer gewild. Er waren al vele films gemaakt, een spel kon natuurlijk niet uitblijven. Zo kwam er voor de SNES al een game uit, een simpele, maar goede 2D game.
Dan gaan we naar de N64, waar dat briljante GoldenEye op te spelen was. Vele spannende Single-player missies gingen samen met een geweldige Multi-player, die voor velen nog steeds hét absolute hoogtepunt uit de geschiedenis van Bond is.
Een paar jaar later is de GameCube aan de beurt. Eerst komt de teleurstellende game Agent Under Fire uit, vele mensen zijn op de Bond games afgeknapt. EA doet nog maar eens een poging met de game James Bond 007: Nightfire. Of deze voor de fans goed genoeg is?
Allereerst behandel ik de vraag waarom ik voor een game kies die al flink verouderd is. Dat komt omdat ik Everything or Nothing gespeeld heb en tot de conclusie gekomen ben dat James Bond niet Third-Person moet, maar First-Person, met de verwijzing naar GoldenEye.


"Damn eikel, ik zat net lekker!"

'Standaard' Verhaal...
Laat ik maar met de deur in huis vallen: Dit is een ‘gewone’ James Bond game, waarin jij James Bond speelt en zoals gewoonlijk de wereld moet redden. Een rijke zakeman, Raphael Drake, wil namelijk met behulp van een paar lasersatellieten, om zo de wereld te vernietigen. Uiteraard doet hij dat niet alleen, namelijk met de verraadster Kiko en de patserige Rook. Natuurlijk moet jij deze 3 schurken doden, om zo de wereld te redden. Dit hoef jij niet alleen te doen, je wordt geholpen door de dames Dominiqué en Alura.

Volgende
 

Niet onaardig, maar het had mooier kunnen zijn...

8,0

...Compenseert de middelmatige graphics goed... 8,5
...Doordat ie zo lekker speelt krijgt hij ’n topscore... 9,0

...Een geweldige game voor fans van actie en spektakel! En een geweldige multiplayer..

8,4

...door de geweldige multiplayer een bonus van een halve trofee, 5 N-Trofeeën dus!

     x5Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D