Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

James Bond: Everything or Nothing

 

Moves

Het abseilen verdient een speciaal plekje in deze review. Dit is echt heel cool, je springt van een flat af en je hangt al aan de rand van de flat. Je kan, terwijl je van de flat naar beneden gaat, draaien en schieten. Vooral dat laatste is cool, omdat er ook vijanden zijn die dezelfde gadget als jou hebben en ook van de flat abseilen. Zodoende hoef je hem maar 1 keer te raken en dan valt hij naar beneden. De flat op is echter wel iets lastiger, je moet eerst de gadget selecteren en hem dan ergens op mikken. Over wapens wisselen trouwens gesproken, als je dat wilt, druk je op de vierknoppen-toets en plotseling lijkt het of de tijd stil staat, maar beweegt zich heel erg sloom. Je kunt zelfs de kogels zien vliegen!! Zo heb je genoeg tijd om een wapen te selecteren en als je op A drukt ga je weer naar de normale tijd toe en kan je verder spelen. Dit maakt het veel makkelijker als in vorige versies; in de vorige versies stond je van wapen te wisselen en werd je half dood geschoten, nu heb je veel meer kans op overleving.


‘Sst James, vertel moeder niet dat ik het laatste koekje op heb gegeten!’

 

Racen en Gadgets

Zoals ik al zei is het schieten en het abseilen erg indrukwekkend. Nu even over het racen. Dit onderdeel is door veel media afgekraakt, maar is het eigenlijk wel zo slecht? Nee, met een beetje oefening kom je een heel eind. Tuurlijk, in het begin slinger je heen en weer en rij je niet goed, maar oefening baart kunst!! De voertuigen die je gebruikt zijn zoals gewoonlijk geinstalleerd met een racketen en geweren. De auto's die je gebruikt zijn de Aston Martin V12 VanQuish en de Porsche Cayenne Turbo. Ook kan je motor rijden met de Triumph Daytona 600. Vooral op de motor is echt supercool, je kan zelfs stunten en slippen!! Ook heb je, in speciale missies, een Tank en zelfs een Helicopter tot je beschikking!! En na vele missies is het zelfs mogelijk om aan een echte Race mee te doen. Het racen is jammer genoeg wel kort, maar het is wel cool. Zeg nou zelf, wat is er nou beter als stuntend op je Motor een auto op te blazen, waarna je het speciale Bond-icoontje krijgt (Een icoontje krijg je als je speciale dingen doet, zeg maar een extra opdracht. Deze punten die je hiervoor krijgt worden opgeteld bij je eindscore.) Wel jammer dat de pret snel voorbij is, meestal is het van ‘Haal zo snel mogelijk het einde’ of ‘Schiet zo snel mogelijk alle vijanden dood.’ Als het nou wat langer was..

Je hebt ook nog een paar gadgets tot je gebruik, denk hierbij aan een bestuurbare mini-spin, een trekhaak, een verdovings-geweer, een Nanopak (onzichtbaarheidspak), een Granaat (die op 3 mogelijkheden te gebruiken is), een Termisch Zicht (om in het donker te kijken) en een Netwerk-Aftapper (om machines te besturen.)


‘Hij mikt van 7 hoog zó in het hoofd van die bewaker’ ‘Ach, het is James Bond..’

 

Goede graphics met sterke Sound

Het lijkt net of je naar een echte Bond movie zit te kijken. Deze gezichten zijn, met behulp van echte acteurs, realistisch gemaakt. De acteurs die meedoen zijn bijvoorbeeld: Pierce Brosnan, Heidi Klum en Willem Dafoe. Ook speelt de eerdergenoemde Jaws mee, zijn rol wordt vertolkt door de bekende Richard Kiel. De omgevingen zien er allemaal mooi en netjes uit, maar het is niet super. Jammer, want EA had hier meer mee kunnen doen, nu blijft het gewoon goed, maar niet geweldig. Gelukkig compenseert de Sound dit alles, de stemmen zijn wederom ingesproken door bovengenoemde acteurs en dat is ook te horen ook. Verder zijn de effecten goed, maar wel ietsjes eentonig.

Het spel is niet zo heel lang, maar je kan de levels overnieuw spelen, op moeilijkere niveaus om zo extra dingen te winnen. Ook is er de Multiplayer waarbij je samen met 3 andere mensen elkaar kan bevechten in een soort Arena. Helemaal speciaal zijn de 13 missies die samen kunnen worden gespeeld!! Erg tof om samen met een vriend te spelen en zeker de moeite waard!


'One Martini, shaken not stirred'

door: Lars

Vorige - Home
 

...De graphics zijn mooi, maar het had nog veel mooier gekund...

7,5

...Goede geluidseffecten met sterk ingesproken stemmen...

8,3
...De gameplay is van hoog niveau, op de korte Race-stukken na... 8,5

...De game is best kort maar de multiplayer rekt de tijd aardig...

8,0

...Een explosief staaltje knalwerk met toch enige minpunten...

     x4



Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D