Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

F-Zero GX

Dan zijn we nu aangekomen bij de beoordeling van de punten. Heeft F-Zero GX het in zich om een topper te zijn?

Futuristische Graphics
Want in F-Zero GX lijkt het als of de graphics zo recht uit de toekomst komen. Het ziet niet alleen er heel gelikt uit maar het pas ook bij de game de omgevingen en de banen stralen iets futuristisch uit ondanks dat ze niet het mooist van het spel uit. Natuurlijk moet het er futuristisch uitzien anders is het geen futuristische racer. De machines waar je in racet zijn ook niet heel bijzonder maar dat heeft deze game eigenlijk helemaal niet nodig want het ziet er allemaal gewoon heel goed uit. De game heeft een mooie eigen stijl. De niet heel erg opvallend is maar wel een mooie sfeer geeft. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de geweldige Full Motion Video's die de hoofdstukken van de Story Mode aan elkaar linken. Want die zijn helemaal geweldig. Kortom de graphics zijn echt geweldig in deze game.

Futuristisch Geluid
Het geluid in F-Zero GX is ook heel mooi. Terwijl je racet hoor je mooie futuristische deuntjes uit je speakers komen. Net als de graphics past het geluid ook perfect bij de game. De muziek is niet irritant en je hoort het haast niet als je heel geconcentreerd bent op een race. Dan heb je ook nog eens geweldige voice-acting in de FMV's in de Story Mode en een paar character themes bij ieder coureur in de Pilot Profiles. Het komt er dus op neer dat het geluid geweldig is en dat het net zo goed bij de game past als de graphics

Hedendaagse Futuristische Gameplay
De gameplay in dit spel is al helemaal geniaal.  De besturing is even wennen maar als je er aan gewend bent dan gaat het al snel beter, het zal zeker wel even duren voordat je echt een professionele racer bent. Verder bouwt de moeilijkheidsgraad ook mooi op de eerste cup is het makkelijkst en de laatste het moeilijkst maar je krijgt wel goed de tijd om te oefenen. Je kan de controls ook naar eigen wens instellen maar of dit fijn is moet je zelf maar zien. Als je wil winnen zal je lang moeten oefenen en de banen bijna uit je hoofd moeten kennen want de trackmaps zijn niet echt makkelijk te ontcijferen. Kortom voor deze game gaat het spreekwoord oefening baart kunst zeker op. Samengevat is de gameplay in deze game is zeker top.

F-Zero GX de beste futuristische racer?
Ik vind dat dit momenteel toch wel de beste futuristische racer is die je kan kopen. F-Zero GX heeft namelijk mooie muziek en graphics die perfect aansluiten op de gameplay. En de game is erg goed te spelen door de goed uitgedachte besturing. Daar komt nog eens bij dat de vele modes zorgen samen met de ontgrendelbare dingen voor een lange levensduur bij deze game. Dus als je games zat bent die snel uitgespeeld zijn of wel wat uitdaging kan gebruiken dan moet je deze zeker kopen. Er zit echter één nadeel aan wat je ook als voordeel kan zien. De game is wel pittig dus je zal er voor moeten gaan zitten. Kortom deze game is zeker een aanrader en een must voor de liefhebbers en de mensen die te goed zijn voor de meeste games.

door: Sol Fighter

Vorige - Home
 

Stijlvol 3D...
...mooie lichteffecten, mooie banen enz.

9,5

Geweldig futuristische muziek met mooie...
...geluidseffecten en alles wat erbij hoort.
9,0
Geweldige besturing, veel modes en een...
...
goede afwisseling van moeilijkheidsgraad.
9,7
Echt een geweldige game maar je moet er...
...wel van houden en er de tijd voor nemen.
9,5
Zeker de beste futuristische racer die er is...
...deze krijgt zeker 5 N-Trofeeën.
     x5Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D