Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

F-Zero GX

Eindelijk is die er dan de review van F-Zero GX. Is deze game echt zo'n topper als er gezegd word? We zullen zien aan het einde van deze review zal je het weten.

Don't Blink and Drive
Dat is de slogan van het spel F-Zero GX.  Want F-Zero GX is tenslotte een futuristische racer die behoorlijk wat snelheid bevat. Dus je kan niet met je ogen knipperen en te gelijk rijden want het spel is zo snel dat je dan al in de vangrail geramd bent. Dus dat is wat de slogan bedoelt maar is dat wel waar. Nou het spel is wel heel snel en je moet wel goed opletten want anders lig je inderdaad zo van de baan, dus het klopt wel. Want er zitten snelheden van boven de 1000 Km/H en dat is snel.

Veel verschillende modes
In F-Zero GX zal je een behoorlijk aantal modes. De volgende modes zal je in het spel vinden: Grand Prix, VS. Battle, Time Attack, Practice, Story, Customize, Replay, Pilot Profiles. In Grand Prix zal je tegen 29 andere coureurs over vijf verschillende banen racen voor de 1 plaats. De Grand Prix mode bestaat uit Ruby Cup, Sapphire Cup en Emerald Cup. Later kan je hier nog de Diamond Cup en de AX Cup unlocken. Alle cups zijn te spelen op 4 verschillende moeilijkheidsgraden Novice, Standard, Expert en Master de laatste moet je ontgrendelen. In VS. Battle zal je tegen drie andere spelers tegelijk kunnen racen.  In Time Attack moet je de snelste tijd op een circuit zien neer te zetten. In Practice kan je gewoon oefenen. In de story mode zal je een verhaallijn door spelen die bestaat uit 9 verschillende hoofdstukken. Hoofdstuk 1 is gratis maar de rest zal je moeten kopen in de F-Zero Shop. Customize kan je kiezen voor Garage, Emblem editor en F-Zero Shop. In de garage kan je eigen wagens maken van onderdelen die je in de shop koopt en die decoreren met stickers die je maakt bij emblem editor. Kortom er zijn zat modes om je helemaal op uit te leven. Dan zijn er ook nog eens 30 verschillende coureurs met verschillende wagens en 11 ontgrendelbare coureurs en 15 verschillende banen en 10 ontgrendelbare banen. Verder heb je de Pilot Profiles nog hier kan je biografieŽn van de racers lezen en als je verder bent ontgrendelde Full Motion Video's kijken. Kortom je bent wel even bezig met F-zero GX.

Van de makers van Super Monkeyball
Komt een nieuwe game met een hoge moeilijkheidsgraad. F-Zero GX kent namelijk ook de hoge moeilijkheidsgraad die je bij Super Monkeyball ook ervaart. De story mode is bij hoofdstuk ťťn nog vrij makkelijk maar word dan telkens moeilijker tot hoofdstuk 9. En als je dan ook nog eens alle hoofdstukken op very hard wil uitspelen moet je wel heel goed zijn want dat is vrijwel onmogelijk zoals het leek bij Monkeyball maar het kan wel. Dus voor de Die-Hards onder ons het is mogelijk maar het vergt een hoop concetratie en oefening.

2 Fast 2 Furious
Is niks bij deze game. Het gaat zo ongelofelijk snel waardoor je de control stick maar een klein beetje hoeft aan te raken om een eindje opzij te gaan. Want als je een abrupte tik tegen de stick aan geeft lig je buiten de baan als de baan geen vangrails heeft. De besturing is dus geweldig aangepast aan de grote snelheid en voelt dan ook erg goed aan. Het duurt even voor je de besturing onder controle hebt maar voordat je de besturing meester bent duurt het wel even.

Volgende
 

Stijlvol 3D...
...mooie lichteffecten, mooie banen enz.

9,5

Geweldig futuristische muziek met mooie...
...geluidseffecten en alles wat erbij hoort.
9,0
Geweldige besturing, veel modes en een...
...
goede afwisseling van moeilijkheidsgraad.
9,7
Echt een geweldige game maar je moet er...
...wel van houden en er de tijd voor nemen.
9,5
Zeker de beste futuristische racer die er is...
...deze krijgt zeker 5 N-TrofeeŽn.
     x5Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D