Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

  

DS VS. PSP

Ja IGN heeft aan het eind van de E3 een feature online gezet waarin ze bekijken welke van de twee ze nou het mooist vinden op de E3 gebasseerd. Wat er uiteindelijk uitkomt is dat de PSP veel krachtiger is dan de DS op het gebied van kracht. Maar volgens IGN zullen ze het allebei erg goed doen. Ik denk zelf dat de DS op het van gameplay het gaat winnen. Maar we zullen zien.

Bron: EBGames

Webmaster: Sol Fighter

 

dual screen keer honderd?

Waar slaat dat nou op? Nou volgens EBGames gaat de Nintendo DS   $ 200,- kosten. Wat opzich nog wel meevalt als je bekijkt dat de SP 125 euro is. Maar goed of dit waar is moeten we nog maar zien. Hieronder staat de link van de pagina

Bron: EBGames

Webmaster: Sol Fighter

 

Veel DS Filmpjes

IGN een van de grootste gamesite heeft weer eens een paar filmpjes online gezet. Dit keer van bijna alle DS games die geshowed zijn op de DS. Het zijn er veel dus neem de tijd. De kwaliteit is niet heel erg hoog maar het is de moeite waard vooral Sonic is leuk om te zien en ziet er erg goed uit qua graphics.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Wario Ware DS

Wario Ware is onderhand een grote hype vanwege de minigames. De DS versie maakt mooi gebruik van het pennetje om grappige minigames zoals wario's rug krabben of touwen door snijden met een snel beweging van je pennetje zodat een kist bovenop een eend valt enzovoort. Klink allemaal erg leuk kijk snel verder naar het filmpje om te zien hoe het in de praktijk gaat.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

PictoChat

De meesten zuller wel uit de title kunnen hale wat voor game dit is maar voor degene die dat niet kunnen. PictoChat is een programma waarmee je kan chatten met vrienden maar je kan ook tekenen. Op het onderste scherm staat je toetsenbord en op het bovenste scherm een ontvangscherm. Een soort MSN dus. Het zou ook leuk zijn als Nintendo ook zo'n programma maakt om je agenda in te zetten, leuk excuus om op school te gamen. Het ziet er erg grappig uit in ieder geval. En we hebben een filmpje.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Kunstobjecten op de DS

De doelgroep van de DS is zelfs kunstenaars. Ja wie had dat gedacht. Je kan een materiaal in een bepaalde vorm kiezen dat gaat rondddraaien op je schermpje en op je touch screen kan je dan met je pennetje er een heus standbeeld van maken. Zoals een houten Link of Metal Mario á la Super Smash Bros. Melee. De game heet Carving en is zeker een aparte game.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Sonic DS dubbele schermpjes dubbele snelheid

Naast onze gele muis komt ook onze blauwe egel Sonic naar de DS. eindelijk een originele nieuwe Sonic game, en wat voor één. In deze Sonic (in 3D) kan je op het bovenste schermpje Sonic besturen terwijl je op het onderste schermpje een speciale handeling uitvoert waardoor Sonic sneller gaat en er een blur-effect van snelheid ontstaat. En als je snel genoeg gaat dan kan je door de geluidsbarrière schieten en vertraagd de game á la bullet time in Max Payne of The Matrix. Verder lijkt me dit een erg grappig concept we laten het je weten als we meer hebben.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

De DS

Eindelijk de DS is geshowed aan het publiek en het beloofd wat te worden. Met een touch screen, draadloze communicatie, ingebouwde microfoon, 2 schermpjes en nog veel meer hieronder een plaatje van Nintendo's nieuwe wonder. Samen met een interview over de DS en de officiële DS site.

Bron: IGN en Nintendo.com

Webmaster: Sol Fighter

 

Miyamoto en de DS

Ja weer een nieuw interview. Dit keer over de DS en het interview word gehouden met Mister Miyamoto himself. In dit interview zegt Miyamoto nogmaals dat je de DS niet moet zien als een opvolger van maar als een derde pilaar dus een geheel nieuw product. Verder zegt hij dat het schermpje veel kan hebben dus dat er weinig kans is dat er krassen op je touch screen gaan zitten. En dat je waarschijnlijk zal kunnen praten via de DS. Klik op de link hieronder voor het hele interview.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Pikachu DS

Ja de gele electrische muis komt ook op de DS. In deze game zal je weer allerlei spelletjes met Pikachu kunnen spelen zoals vissen, dansen, hem overtekenen en nog veel meer. De game zal gebruik maken van de microfoon en zal vergelijkbaar zijn met Pokémon Channel op de cube en Hey You, Pikachu! op de N64.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter