Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 
Sol Fighter’s Philosophies Juni 2004


"Deze keer ben ik filosofisch over Golden Sun GC"

Toen ik vandaag het nieuws online zette van Golden Sun GC dacht ik dat is een mooi onderwerp om over te filosoferen. Dus deze maand laat ik mijn hersenspinsels op Golden Sun GC los. En houd dit in je achterhoofd Golden Sun GC is nog niet bevestigd dus alles wat je in deze column gaat lezen is NIET waar en alleen speculatie.

Golden Sun GC geruchten over deze game deden allang de ronde en werden vandaag weer opgewekt. Maar deze keer wezen er meer dingen op dat dit misschien toch wel eens waar zou kunnen zijn. In het bericht stond namelijk dat Camelot al een tijdje bezig was met deze game en dat er misschien wel een multiplayer optie in zou kunnen zitten. Wat moeten we verwachten van deze geweldig Game Boy Advance game die nu misschien op de Gamecube zal komen?

Golden Sun GC Waar of niet?

Word dit een game van Nintendo zelf die Playstation's Final Fantasy zal kunnen verslaan. Kunnen wel een uitgebreidere versie van Golden Sun verwachten met nieuwe Djinni en meer summons. Felix en Co. in sprankelend 3D? Als Felix en Co. wel in de game zitten. Of anders nieuwe personages die verwant zijn aan Felix en Co. in mooi 3D. Komen er mooie full motion video's nog mooier dan in F-Zero GX als tussenfilmpjes met geweldig ingesproken stemmen. Puzzels waar nu ook 3D factoren in meespelen. Meer emotie in het spel. Noem maar op kan deze game eventueel Final Fantasy verslaan? Of word het zoiets als Skies of Arcadia maar dan veel mooier. Zal de game het onderste uit de cube halen qua prestaties.

Krijgen we zulke filmpjes in Golden Sun GC

En het verhaal dan hoe gaat het verder. Want na deel 2 was het verhaal rond de vuurtorens toch wel voorbij. Gaat het verder met nakomelingen van Felix en Co. een paar honderd jaar later. Of word het een proloog van de Game Boy versies die zich afspelen tijdens de oorlog om de alchemie. Het zou een hele hoop kanten op kunnen. De nakomelingen van Felix en Co. worden een paar honderd jaar later opgeschrikt door een duister figuur dat erg veel weg heeft van een oude vijand. Het blijkt dat deze uit is op de kracht van de vuurtorens en de Golden Sun. Dit zou wel een beetje afgezaagd zijn want dan gaat het toch wel heel erg in de richting van het verhaal van 1 en 2. Een proloog zou echter wel erg leuk zijn. Wat speelde er voor dat de elementale sterren opgeborgen werden in Sol Sanctum je bent een jonge maar wijze alchemist die opzoek gaat naar reisgenoten uit ieder ras uit Weyard om zo de elementale vuurtorens te kunnen doven en de sterren op te bergen. Dit zou een veel leuker idee zijn vind ik. En je zou er een heleboel dingen mee duidelijk kunnen maken. Het kan natuurlijk ook dat het de kant van Final Fantasy op kunnen gaan dat er geen grote verhaallijn tussen de delen zal zitten.

Zie je een personage als Felix al voor je in een 3D game dat zou toch geweldig zijn.

En dan nog het gerucht dat er een multiplayer functie in Golden Sun GC zal gaan zitten. Wat moeten we ons hier dan bij voorstellen? Gevechten tussen jou team en het team van je vriend via een Memory Card. Of word het een real-time based gevechtssysteem en zal de game online gaan. Zodat je met een van je personages een grote wereld kan betreden en je daar je skills kan opvijzelen om tegen anderen te vechten en Djinni op te roepen in die gevechten. Of word het gewoon turn-based vechten online. En kan je de wereld laten zien hoe goed je wel niet bent. We weten het niet.
Dan heb je ook nog het gevechtssysteem word het turn-based of realtime. Op zich past turn-based beter bij deze game. Zullen er meer soorten Djinni zijn en nog sterkere summons en meer combotablets. Of komen er nog totaal nieuwe elementen in deze game een diepgaander gevechtssysteem en uitgebreider gevechtssysteem dan deel 1 en 2.
Het komt er dus op neer dat het een hoop kanten op kan met Golden Sun GC. Als het allemaal waar is hopen we natuurlijk van harte dat de game inderdaad door Camelot word ontwikkeld en niet door een andere developer die het misschien wel helemaal  verknalt. Want deze serie heeft natuurlijk wel de potentie om een mooie Gamecube RPG te worden.

Wat denken jullie van Golden Sun GC word het wat, is het gerucht waar, zijn jullie het met me eens of niet, laat het weten op deze topic.
Verder blijven we natuurlijk op de hoogte houden van Golden Sun GC.

Nogmaals NIETS in dit column is waar en alles is speculatie natuurlijk mag je wel hopen dat het waar is.

 Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D