Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 

Advance Wars: Under Fire E3 Preview

Eindelijk komt er een verrassende titel uit op de cube. Allhoewel er al een tijd geleden geruchten over waren, geloofde veel mensen die toch niet.

De E3 Trailer

Is het een strategie spel?
Ja, deze game is zeker een strategie spel. Alleen is het een heel andere soort strategie spel dan op de GBA. Daar konden je units maar een bepaald aantal stapjes zetten, en die moest je dan op strategische plekken zetten. En dan zo snel mogelijk veel inkomsten verkrijgen en je vijand verslaan. Bij under fire speel je als 1 persoon. Je bent een soldaat van een leger eenheid. Je als gewone soldaat rondlopen, maar ook in allerlei voertuigen kruipen en zo je vijand beschieten. Maar je bent als soldaat ook een soort commandant dus kan ook een  legereenheid commanderen. Dat is wel het belangrijkste strategie gedeelte van dit spel
.

Wat maakt dit spel zo bijzonder?
Wat dit spel zo bijzonder maakt, zijn de realtime gevechten die je levert. Dit maakt het spel veel leuker, en geeft lekkere actie. Ik denk dat je het spel het beste kan vergelijken met Battlefield. Alleen is dit spel nog een stuk uitgebreider. Ander goed punt aan dit spel is dat het strategie gedeelte niet ten kostte gaat van de actie.

Voertuigen
Bij een nieuw deel van Advance Wars horen natuurlijk ook nieuwe voertuigen. In dit deel dus ook.

Tank
Grunt
Flamer
Heavy Gun
Bazooka
T-Copter
Gunship
Airship

Natuurlijk zullen er nog we meer voertuigen en mannetjes in dit deel zitten. Maar deze weten we zeker. Natuurlijk zal je ook verschil tussen voertuigen van jou en van je tegenstander zien zoals je op de Game Boy Advance dat ook zag.

Nell en Co.?
Er zit me alleen één ding dwars waar zijn Nell en Co. want die zijn nergens te bekennen volgens mij zijn ze met pensioen. Want deze art stond op de site.

  

We denken dat de figuren links de Good Guys zijn en de figuren rechts de Bad Guys. Zouden er nog meer teams zijn of blijft het hier bij wij hopen het niet. Want twee teams is wel weinig. En Andy, Max, Nell en andere zouden toch wel leuk zijn.

Nou maar hopen dat het goed gaat
Want de ontwikkelaar Kuju staat er niet bekend om dat ze goede games afleveren we hopen dat dit niet voor Advance Wars: Under Fire geld. Want het is een erg goede serie die we graag zo willen houden. We zullen zien wat het word. Totdat deze game uit is houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Terug naar de E3 Booth

 Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D